.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

Любов от пръв поглед!

Хайде да започнем с тривиалната тема... Усещали ли сте тръпка само като си размените по един поглед с някого?Мислите ли че тази мигновена химия може да се нарече истинска любов?Дайте мнения или споделете опит...

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    [i]Ами не,аз не мисля,че същесвува любов от пръв поглед Според мен любовта е нещо по-специално и не е достатачно само един поглед.
    I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!

Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!

Хм, по-скоро привличане, любовта идва по-нататъка, или пък неидва.

If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.

vqrvam v lubovta,no ne i v lubovta ot pruv pogled.. naprimer seka sum ludo vlubena v 4ovek koito ne haresvah kat se zapoznahme.. dr primer.. vijdam nekvo qko mom4e,haresv ami..,no kat go opoznavam razbiram,4e e nekav zagubenqk.. puk i zada ima lubov ne e nujda smao ximiq,trqq da ima pone malko suvpadenie na harakteri ,demek 4oveka trqq da seopoznae pruvo

Град
    Марс, Уран и Нептун :Р
    трудно ще стане само с един пглед

am az vervam i daje ispitah takava i o6te me darji samo 4e lo6oto e 4e obiknovenno ne e spodelena za jalost

дам аз съм имала любов ит пръв поглед..беше невероятно усещане...като го видях за първи път...на 2 мин след като го видях се целувахме страстно...пак никога през живота си не сме се вижали преди беше незабравимо
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Guest
    Az vqrvam v liubovta ot pruv pogled Ve4e q izpitah,no i da ne e liubov ponqkoga ima nqkvo mnogo silno privli4ane mejdu 2ma du6i samo kato se poglednat..nz za vas,no na men mi se e slu4valo i e 4uvstvoto e mnogo gotino

Nqma liubov ot pr1v pogled
    Nauchi se da cenish neshto predi da go izgubish!

Голям фен Аватара на Remini

...

всичко е възможно.стига да има привличането...но аз лично не вярвам въпреки че ми се случва

nz dali za6otot vse o6te sum dete(na 16godini)ili iskam da vqrvam v 4ydesa no vqrvam v lubovta ot pruv pogledmoje bi za6otot sum go izpitvalada edinstvenoto mom4e v koeto sum se vlubvala istinskito4no taka se zapoznahmepone az se vlubih ot pruv pogledpak i ne sa li imenno o4ite tezi koito razkrivat du6ata i ne e li vazmojno s tqh da opredelim vsa6tnost kakaf e 4ovekakato go izmerim samo s o4i
    Истинската любов е като вярата в призраците:всеки говори за тях,но малцина са ги виждали!Има един единствен вид любов,но с хиляди различни копия!Човек всякога се учи от онзи,когото обича!

Мега фен Аватара на machoka
    Ако принизяваш истинската любов до едно обикновено физическо /пост сексуално/ привличане, може би.

Аз не го правя.

Guest
    аз съм изпитвала любов от пръв поглед

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Че от пръв поглед има тръпка не успорвам, но пък чак любов....за да има любов се изисква да опознаеш хубаво човека.

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    edno e da usetish trypkata kogato se zase4e pogleda s na dr oba4e tva ne e istinska liubov ili pyk ne6to takova!

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

lybov ot pryv pogled ne sushtestvuva
    moje bi kogato vidia nqkoi da mi haresa SIMPATICHEN i tolkoz
    lubovta e slojno nehsto en moje toku ktaka ot pyrviq pogled i da razberesh che choveka sreshtu teb na uicata e roden za teb!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    ми доста може да се спори на тази тема......
    всеки човек разбира по свой си начин понятието "любов".
    мене лично ми е супер странно как мога да се влюбя в човек който съм го мернала само веднъж просто защото аз супер трудно се влюбвам.но физическото привличане определено може да има и то супер силно.
    междо другото аз съм била истински влюбена 2пъти-в момчето с което съм сега и в един когото обичах към две години.та за второто момче-още първият миг котаго го видях в 6-ти клас ми направи страшно впечатление и после наистина се влюбих авее направо полудях по него...
    така че е възможно и да има любов от ппръв поглед.

Град
    Never Never Land
    Има любов от пръв поглед, разбира се! Аз съм я изпитвала и мога да кажа, че е много по-вълнуващо от връзка с момче, което познаваш от много време. Тръпката си я бива! Аз го усетих просто още от първия миг, в който се видяхме лятото. Получи се някаква химия между нас (този израз го мразя, ама нз как да го кажа по-точно). И беше много красиво. Не ви ли се е случвало толкова много да харесате някой, че да не можете да откъснете очи от него? Ей такова беше и между нас, само че и от двамата.
    I KnOw yOuR HeArT WiLL FLy AwAy SoMeDaY So FaR FrOm Me... tHeN I WiLL DiE... BuT AnYwAy. tHe iMpOrTaNt`s yOu`LL Be FrEe!

renkata2
    Guest
    Skupa,az sushto sum izpitvala lubovta ot pruv pogled oshte otkakto se zapoznahme i go vidqh se vlubih v nego i taka pochto dve godini i mi beshe purvata lubov taka che bori se za nego!!! Ne gubi kuraj!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Хм определено има любов от пръв поглед. Аз май по нея си падам. Май винаги досега съм можела да преценя с кой би могло да стане нещо и с кой - не от пръв поглед. В смисъл, аз ако си харесам някой, то ще е от пръв поглед и ако не стане така, то дори и той да има някакви чувства към мен, просто не става ... С последния ми приятел любовта беше от пръв поглед. Скъсахме много брутално, но пък това беше най-хубавата година в живота ми с него. Надявам се и за него да е било хубаво.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    spored men ne to4no lubov a privli4ane i ako dost silno moze i da e lubov no to e samo za nqkoi
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Привличане, желание, страст.. от пръв поглед да, любовта е съвсееем различно нещо Горепосочените три, много често се бъркат с чувствата..
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Град
    някъде тук :)
    Едва ли има любов от пръв поглед.Но много силно физическо привличане,да. :P На мен ми се е случвало веднъж.Запознавах се с момчето,което обичам и сякаш ток премина през цялото ме тяло,сигурна съм,че същото се същото се случи и с него. Непрестанно се гледахме в очите,не можехме да обелям и дума,беше просто невероятно!
    Come with me!We'll never be safe,people will hate us, the Gods will curse us, but I'll love you...to the day they'll burn my body I'll love you...!

Град
    In^The^Hell
    Цитирай Първоначално написано от JoInTcHe
    [i]Ами не,аз не мисля,че същесвува любов от пръв поглед Според мен любовта е нещо по-специално и не е достатачно само един поглед.
    nqma lubov ot pruv pogled
    Rodix se bez da iskam,
    6te umra bez da iskam,
    no 6te jiveq kakto si iskam!!!

Guest

verno..

damm..verno 4e STRASTTA I LUBOVTA sa 2 razli4ni nesta...no....sled kato ima impuls,trapka ,strast....zasto da niama LUBOV OT PRAV POGLED...))))

i tova 4e 95 prozenta ne sme ia izpitvali..ne zna4i 4e ne sastestvuva))))Nali...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си