.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Snowboard

Повече от фен

Snowboard

Зимата пак дойде и аз на пук на студа се кефя щото ще мога малко да покарам.
    Тая година ще ми е четвърти сезонНе че мога кой знае кво,щото балкана е малко далечко и на година ми се събират по 2 седмици каране.Миналата година за рождения ден ми купиха борд автомати и дъска на Rossignol и съм много доволна.
    Къде ходите да карата вие?Моля ви не обсьждайте Витоша че ми е писнало да слушам
    Кво мислите за скиорите... хахахах
    Не знам за другите ама аз така като не карам по много време и ся кат отида пак ше се изпотроша щото то се забравя.Миналата година колената ми бяха супер подути,щото имаше лед
    майка имаше планове да ходим в Тирол(австрийските Алпи) ама нещо се прецака и много ме е яд.Тва ми е мечтата направо.

Guest
    Е, брава бе! Поредния/ата "печен/а" сноубордист/ка!!! Знаеш ли как ми е писнало от вас? Професионалистите, добре, приемам ги, спорта е хубав. Но защо по дяволите ви има вас, начинаещите. Извинавам се, но ми писна да спират влековете на минута за някой идиот дето е паднал, да ми минават някакви бордисти и кво ли още не. ПИСНАЛО МИ Е! Страшен спорт, но заради аматьорството и нахалството на новобранците го мразя. Знам, че всеки минава по тоя път, но защо, по дяволите, първо се мислите за повече от скиорите и второ, защо трябва да сте толкова нахални...

Guest
    ахахаха добре бе...аз супер много се кефя на сноуборда като зимен спорт ,но предпочитам да го оставя на професионалистите ама ако има някое готино сноубордистче ТАМ СЪМ ау.. готини хорица са(и ако и техно слушаха всичките )

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от XtazZy*again
    Е, брава бе! Поредния/ата "печен/а" сноубордист/ка!!! Знаеш ли как ми е писнало от вас? Професионалистите, добре, приемам ги, спорта е хубав. Но защо по дяволите ви има вас, начинаещите. Извинавам се, но ми писна да спират влековете на минута за някой идиот дето е паднал, да ми минават някакви бордисти и кво ли още не. ПИСНАЛО МИ Е! Страшен спорт, но заради аматьорството и нахалството на новобранците го мразя. Знам, че всеки минава по тоя път, но защо, по дяволите, първо се мислите за повече от скиорите и второ, защо трябва да сте толкова нахални...
    дразнят ме десетметрови редици от тъпи германчета които се влачат и задръстват цялата писта.дразна се на скиори дето в началото на пистата,където е тясно и полегато задължително трябва да прават завои по целия диагонал.и после недай си боже да стане нещо почват да викат на селски диалект!
    затва най-якото е найлона!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    Цитирай Първоначално написано от XtazZy*again
    дразнят ме десетметрови редици от тъпи германчета които се влачат и задръстват цялата писта.дразна се на скиори дето в началото на пистата,където е тясно и полегато задължително трябва да прават завои по целия диагонал.и после недай си боже да стане нещо почват да викат на селски диалект!
    затва най-якото е найлона!!!
    Ей, сори, че така избухнах,. но така се получи. А колкото до скиорите - теб кво те ебе колко дълги са им ските, те да се оправят, а и вас, със сноубордите винаги ви пускат отпред, за да ви качат специално на лифтовете! А, колкото до завоите, аз нямам нищо общо с тва, защото карам на шус в началото (демек ските надолу) и ми е кеф, завои правя само като свърши пистата, за да забавя. Иначе няма адреналин!

Повече от фен
    хаха тва че ни пускат първи на лифтовете е мит.всъщност ние се пререждаме.
    ами то тва е нормално.аз по принцип се пускам почти шус по цялата миста.естествено закантвам съвсем леко за да имам контрол над борда

Повече от фен
    ами аз слушах дискмен по едно време ама е доста неудобно,щото е някъф голями пречи.Иначе аз изцяло се кефя кат карам и музиката не ми е проблем.exploitedteen откъде си? откога караш?

Az sam za skite.Ve4e ot 6-7 god karam.Ne moga da kaja, 4e sam mnogo dobra ama se darja Nqmam nishto protiv snowboard-istite daje mi e merak da se probvam ama ne mi haresva mnogo ideqta krakata da sa mi vurzani za edna duska...po-dobre za 2 ))
    My heart topur-lopur for you, baby!

Повече от фен
    меки.exploitedteen хаха мислех че си едно момченце от тука дето много се обичаме с него.ама той да се принизи да пише в такива форуми хахаха

Повече от фен
    ами никак не го приемай.като казах от тука имах предвид моя град...

Супер фен
    Трябва да се внимава в този спорт защото най-малкото отклонение може да бъде с тежки последствия. Неопитните по-добре да не се поддават на авантюри без да знаят основните неща и техники за спорта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си