.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Хората,които са ти го казали са тъпи!
    Абсолютно точно И мен ме е яд че като кажа че слушам техно веднага отзивите са "тревоманска музика". Още малко и ще ме вземат за тревоман а аз даже и обикновени цигари не пуша пък какво остава за друго.

Град
    On The Frozen Throne
    Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Цитирай Първоначално написано от WarChief
    Кфи Tiesto, Rush кфи 5 леа бе?!? Това са чалгари в техното бе. Да сте чували за Pual Oakenfold? А колкото до тревата и тия раоти, баси да се пуши трева сега е модерно бе (SUXXX-ня) тва е целата работа. Музиката нема нищо общо.........най-големите напушеняци които познаман слушат некви бози...реге-меге и те такива простотий
    По какво определяш това дали са "чалгари в техното".. по това дали са комерсиални..модерни???
    Мии брат то са сичко е комерс. Аз го определям по самото звучене, а според мен Tiesto звучи лигаво....като МаноВар в метъла и там тракторхед и тем подобни

Цитирай Първоначално написано от nekaduren
    Кфи Tiesto, Rush кфи 5 леа бе?!? Това са чалгари в техното бе. Да сте чували за Pual Oakenfold? А колкото до тревата и тия раоти, баси да се пуши трева сега е модерно бе (SUXXX-ня) тва е целата работа. Музиката нема нищо общо.........най-големите напушеняци които познаман слушат некви бози...реге-меге и те такива простотий
    хахахах Тиесто не е Техно до колкото знам е Транс ... и Paul Oakenfold е един от най-комерсиалните които знам , но нищо явно ти ги разбираш ...
    Добре бе разбирач, транс било.....боли ме кфо е....тва да определиш дадено парче къв стил е трябва да си некво яко зациклило копеле......щото примерно само House-a е над 15 вида. А незнам дали знаеш но в началото на тая музика Techno се е викало на всякъв вид елктронна музика. И аз за това казах техно щото знам че няма да сбъркам.
    Paul Oakenfold бил комерсиален ми Tiesto да не би да не е?!?
    Абе както и да е....е това е истинатаFresh! Club
    Всяка неделя от 22:00 до 00:00 по радио Fresh 100.3

Голям фен
    Град
    Sofia
    По какво определяш това дали са "чалгари в техното".. по това дали са комерсиални..модерни???
    Мии брат то са сичко е комерс. Аз го определям по самото звучене, а според мен Tiesto звучи лигаво....като МаноВар в метъла и там тракторхед и тем подобни
    Хубаво... въпрос на мнение, но за мен, колкото Tiesto звучи лигаво, толкова и Paul Oakenfold.. И го каза все едно той е някъв ъндърграунд хех.. А той е един от най-комерсиалните в тая музика.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Guest
    Кои люде са ти го казали?
    Нямали са право!

хахахах Тиесто не е Техно до колкото знам е Транс ... и Paul Oakenfold е един от най-комерсиалните които знам , но нищо явно ти ги разбираш ...
    Добре бе разбирач, транс било.....боли ме кфо е....тва да определиш дадено парче къв стил е трябва да си некво яко зациклило копеле......щото примерно само House-a е над 15 вида. А незнам дали знаеш но в началото на тая музика Techno се е викало на всякъв вид елктронна музика. И аз за това казах техно щото знам че няма да сбъркам.
    Paul Oakenfold бил комерсиален ми Tiesto да не би да не е?!?
    Абе както и да е....е това е истинатаFresh! Club
    Всяка неделя от 22:00 до 00:00 по радио Fresh 100.3
    ооо верно ли Хауса е над 15 вида незнаех хахахаха ц ц ц няма да споря с тебе щото явно си "голям разбирач"
    Цитирай Първоначално написано от HouseMania
    Цитирай Първоначално написано от GoHardeR
    az sum 4uvala ama za paul oakenford...nz dali pi4a e sushtia
    Хахаха тфа да не си го чула в БлекБокс? Аре алкохолици, наркомани, безделници и всичкият социален упадък да се съберем на Кучо??
    ще се съберем на Кучо къде ще ходим а ти беше ли на RPO беше феноменалното парти

LOCO_BEAM
    Guest
    az slu6am tehno zna4i sam trevoman taka li be

Град
    On The Frozen Throne
    ооо верно ли Хауса е над 15 вида незнаех хахахаха ц ц ц няма да споря с тебе щото явно си "голям разбирач"
    Ти освен да ми противоречиш, нещо смислено няма ли да кажеш?!?

Фен
    Град
    the heaven
    az se kefq na texno no ne sam trevoman.!

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    Цитирай Първоначално написано от HouseMania
    Цитирай Първоначално написано от GoHardeR
    az sum 4uvala ama za paul oakenford...nz dali pi4a e sushtia
    Хахаха тфа да не си го чула в БлекБокс? Аре алкохолици, наркомани, безделници и всичкият социален упадък да се съберем на Кучо??
    ще се съберем на Кучо къде ще ходим а ти беше ли на RPO беше феноменалното парти [/quote]

Тц..не бях изпуснах но на Кучо съм там!! Той е голям не мисля да го изпускам

e mnogo e goliam kopele...
    we like it DARK&HARD

dam TIESTO,RUSH,LIEBING a sa6to i umek i o6te dosta DJ naistina sa super!!!i imame 6tastieto da gi 4uem i v BG ,koeto e o6te po super!!!ne mislq 4e na tehcno i partita se kefqt samo trevomani.no prosto 90% ot horata na partita sa na ne6to,za6toto efekta kato cqlo stava po golqm,no v tova nema ni6to lo6o!!!
    jivei za miga ,za6toto toi nqma da se varne!jivota e edin i e za jiveene!ne badete suhari ,a veselqci,za6toto vremeto minava bez da se usetim!i nezavisimo ot mizeriqta i problemite pak moje da ni e zabavno.badi sebe si.uspeh!!!

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    еми аз си слушам техното и не ми пука др кво мислят тяхна си работа

dest
    Guest
    xaxaxa
    tuka ima hora s mnogo izkriveni razbiraniq
    be koi kvoto iska da si misli

tuka nekakvi razpravat che paul oakenfold i tiesto pratat techno, a rush i chris liebing pravat trance... abe moje razbirachi sekavi po-dobre da si mulachat

mi az nito drusam nito pushi nito piq i slusham techno i vsichkite mu pod stilove

we otnosno tva za liebing 6e kaja 4e toi e varha!!!! a otnosno narkoticite: hora kvo vi puka dali nekoi wi misli za narkosi..e na mene 4esto mi go kazvat ma na mene puka li mi- ne mnoo qsno! az pu6ih predi da proslu6am gabba i techno...tre6tqh i predi tva tai 4e muzikata nema mn zna4enie pak dori i da ima kvo tolkova? seki si re6ava kvo da prai i kvo da slu6a!
    ae radvaite se drusaite se hodete na gabba i techno partita!!!!!!
    THUNDERDOME RULEZZZZZ
    sex drugs and gabbba house

Град
    stamboliyski
    tehnoto e super muzika,6tom 4algarite se kefiat na neia,i vaob6te ne ia slu6at samo trevoman4eta
    OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE

Guest
    Не я слушат само тревоманчета, слушат я и херци, феновете на коката, привърженици на амфетите и т.н.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Хората говорят такива неща щото е такива тъпи кюфтета като тебе им се вързват!! Кфо подяволите те ебе какво мислят хората? За хората ли живееш или за себе си?
    И какво подяволите лошо има да си тревоман?
    Хората та хората....хората да го духат...с тфа тфое мислене до под кривата круша ше го докараш!!
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

ebasi maikata kolko komentara izpisah po taia tema,a sia she ti kaja shto vsushtnost go kazvat tfa horata...shtoto horata koito sa go kazali nai-veroiatno si niamat nikfa predstava ot TECHNO i si govorat e taka...i za treva sa 4uvali samo v gradskia transport...
    we like it DARK&HARD

Хаха дойдоха техничарите и веднага - "не е верно та нее верно" и после "а кво е лошото да си тревоманнн" Ама колко сте ми загубени представа си нямате.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Хаха дойдоха техничарите и веднага - "не е верно та нее верно" и после "а кво е лошото да си тревоманнн" Ама колко сте ми загубени представа си нямате.
    Ti pyk kato si typa 4algarka nedei se obajda tam kadeto ne sa ti qsni neshtata edno da si trevoman dr e da slushash techno ima razlika nali

Абе гостенино прос, аз когато съм слушала техно ти си търкалял на майка ти зърното между зъбките ти и си си бъркал в памперсите да провериш дали си момче или момиче.

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Абе много сте ми интересни. Естествено, че не е нужно да си тревоман, за да слушаш техно. Кви са тия глупости. Аз техно слушам от поне 4-5 години а тревата одавна съм я спрял .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

ex pak se zapochna s kompleksite tctctc sigurnu mn pyti sa ti go kazvali ama tva nito e mqstoto nito e nachina

Цитирай Първоначално написано от sweetdream_f
    ex pak se zapochna s kompleksite tctctc sigurnu mn pyti sa ti go kazvali ama tva nito e mqstoto nito e nachina
    Ти па с твойте две мнения къде се вреш, кат не знаеш за кво става въпрос не се обаждай.

Цитирай Първоначално написано от sweetdream_f
    Ти па с твойте две мнения къде се вреш, кат не знаеш за кво става въпрос не се обаждай.
    olee shto za ogranicheno syshtestvo si ti tva che sam s 2 mneniq ne oznachava che ne sledq kvo stava vyv foruma ama aide nqma da se zaqjdam poveche naroda e kazal PO UMNIQ OTSTYPVA qsno e koi e toi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си