- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Защо хората казват, че на техно се кефят само тревоманчета?
ti pyk vnimavai s koi se zaqjda6 OK!!!Първоначално написано от Стеснителната
![]()
![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
Леле, не мога да опиша с думи колко се възхищавам на Стеснителния..ъ ъ..т.е Стеснителната. Прави ви всичките на 2 стинки.
не знам дали е тъп този, които го е казал тва за техното, но за DnB - само некви друсалки могат да понасят такава дръндания.
Първоначално написано от WILD__BOY
Категорично не е вярно. Що някои хора толкова ненавиждат техното. Вярно си е, че е малко по еднообразно в някои отношения от метъла например, но и то си има своята красота. На мен лично DnB ми е един от любимите стилове, поради простата причина, че се кефя на твърдия бас. А и мога да кажа, че техно се прави доста по-трудно от повечето видове музика. Всеки може да се научи да свири на китара, но за да твориш техно трябва да разбираш от музиката, като наука.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Kато те гледам какво си писала въобще се чудя дали да се чуда дали знаеш какво е техноПървоначално написано от angel4eto_666
Пф...иначе определено техно слушат доста тревомани...хард техно...ама тва се едно да каеш,че пияниците слушат чалга...пфф булшитс от всякъде. Аз също съм пушила преди да почна да слушам и габа и техно...а и доста друсалки слушат хопец примерно и дръм и ся кво напраихме го разделението вече. Окей,ама мене не ми дреме да ми кажат и че се бода аз пак шси трещя и шсе кефя на техно и ако искам и Азис ше слушам със или без ганджата
oh che kompleksari se sybraha...Първоначално написано от xcasey jonesx
![]()
Нема пък.Първоначално написано от foulmist
[/b]Hmmm...drum4eto puk to4no e ebsi veselata muzi4ka...iako e da se nadrusash na drum,iako e da se nadrusash i na techno,no puk sushto taka e e iako da si go pusnesh vkushti,ili v avtobusa...men si4ki me mrazat v gradskia transport,shoto kato se ka4a i ozvu4avam celia bus i horata pishtat,shoto ne se kefat...ama boli meПървоначално написано от WILD__BOY
abe kakto i da e,kvo vi zanimavam sus sebe si...misulta mi beshe,4e dnb moesh da si slushash po siako vreme,naistina super vesela i zaribiavashta muzika...i kolko hora sum zaribila da slushat dnb i techno...taka 4e tiho da ne ti prata edno par4e...ebavam se![]()
we like it DARK&HARD
po djvolite zashto vinagi ima njkakvi tapi predrasadaci ima mn tipove koito sa POISON FREE i samata muzika gi kara da se chuvstvat FLY whitout drugs bilo to i koz
O Gospodi ! Za6to na horata da se slaga etiketa "trevoman" samo za6toto se kefi na opredelena muzika? Kakvo ob6to - az super mn se kefq na tehno, no ne sum nito probvala treva, nito kakvito i da e narkotici, ne di6am lepilo i ne ponasqm da se govori za ob6toto pri nali4ie na otdelni primeri. Da kajete, 4e vsi4ki, koito slu6at tehno e vse edno da kajete, 4e vsi4ki negri sa gangsteri !!!
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
За пръв път ходих на техно парти преди няколко дни. Не отричам,че обстановката е наркоманска и има много наркомани,но това не значи че ВСИЧКИ са такива, и не бива от този факт да се правят глупави и абсурдни заключения,че на техно се кефят само тревоманчета