.

Виж резултатите на анкетата: su6testvuva li lubovta ot pruv pogled

Гласували
22. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

17 77,27%
  • ne

5 22,73%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Фен
    Град
    stara zagora

Moderated by W.I.M.: Искреност.Има ли любов от пръв поглед?

kolko puti ste bili iskrenni kogato ste kazvali obi4am te na 4ovek ot protivopolojniq pol.

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Само един път...
    Всъщност имам щастието да му го казвам всеки ден
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    kolkoto puti sam go kazvala,tolkova puti sam bila iskrena. tva "obi4am te" ne se kazva ei taka 6toto nqma kvo da kaje6 drugo...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Единственото чувство,което може да изпиташ пръв поглед е това на привличането.Любовта се гради на базата на някакви впечатления от трайни взаимоотношения,а не на добрия външен вид.

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    Единственото чувство,което може да изпиташ пръв поглед е това на привличането.Любовта се гради на базата на някакви впечатления от трайни взаимоотношения,а не на добрия външен вид.
    По-добре едва ли може да се каже!Браво Roxy
    маа фака

Sylzite Sa Za Malkite Deca, A Proshkata Za Bog. Ne Sym Dete Da Placha Za Teb, Ne Sym I Bog Da Ti Prostq!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    I az sam saglasna s Roxy
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Guest
    Всеки който е обичал, е обичал от пръв поглед

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    mislq 4e ima

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    така е
    f@nt@zi@

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    аз съм човек, който страшно цени думите "Обичам те". Това са най-силните думи на света! Те могат да те накарат да се чувстваш все едно летиш на седмото небе, но в същият момент могат да съсият всичко и ти да пропаднеш толкова ниско, че да не можеш да излезнеш без чужда помощ, без някой да те накара да летиш.
    Don't hate me, I'm just blind.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ami...samo vednuj priznah 4uvstvata si purva...i posle sujalqvah mn
    Ot togava ne priznavam 4uvstvata si purva!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Фен
    Град
    nowhere
    i az sam saglasna :P

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Именно добре го написа
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    Пловдив
    Със сигурност мога да кажа , че съм била искрена , когато съм казвала "Обичам Те" На Мама , тате и сестра ми
    Относно момчетата ... Винаги съм го казвала искрено , но това дали след време не се е оказвало внушение е друг въпрос . Истински мисля, че съм обичала само един човек ...
    Любов от пръв поглед !? - Твърдо НЕ ! Привличане , тръпка - Да , но не и Любов .
    " Порочността е мит , измислен от добри хора , за да си обяснят обаятелността на другите !!! " - ОСКАР УАЙЛД

6to se otnasq do lubovta ot prav pogled sam napalno saglasna s Roxy i za tova kolko pati sam kazvala obi4am te:edinstveniq 4ovek na kogoto samgo kazvala e sega6niq mi priqtel prosto kam predi6nite ne sam izpitvala lubov(a sega mislq 4e sam vlubena)a nemoga da kazvam na kogoto i da bi bilo 4e go obi4am za6toto vlagam smisal v tezi dumi

Повече от фен
    Da,opredeleno i za 6tastie i do dnes i se radvam na tazi lubov :P

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    amii spored mene ima tva si e moito mnenie i se pak trqa ne samo da gledash tva det e otvyn ami i tva otvytre...

И аз съм съгласна с Roxy
    Няма любов от пръв поглед а само физическо привличанеа и за да заобичаш някого е нужно по-вече време

kogato kazvam obi4am te vinagi sum iskrenna
    Su6testvuva lubov ot pruv pogled

[size=10][b]

Фен
    Град
    nqkade tam...
    kazvate lubovta se gradi na vpe4etleniq,postypki i drugi takiva.Pravi ste,no nima ste obikvali 4ovek,koito ne vi e sprql dyha pyrviqt pyt,v koito ste go videli???
    Spored men ima lubov ot pryv pogled,tyi kato edno ot nai-vajnite ne6ta e privli4qneto.e lubov e malko silna duma,no vse pak...
    I vseki razbira razli4no ne6to pod lubov.Predi malko 4etoh nqkakva tema za dumite obi4am te..Ami edin obi4al 1 4ovek,drug 6-ma..Exoooooo?q nqkoi da me svetne kakvo to4no razbira pod lubov,6toto vseki si ima mnenie i predstavi razli4ni...
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от nasty_13
    kazvate lubovta se gradi na vpe4etleniq,postypki i drugi takiva.Pravi ste,no nima ste obikvali 4ovek,koito ne vi e sprql dyha pyrviqt pyt,v koito ste go videli???
    Spored men ima lubov ot pryv pogled,tyi kato edno ot nai-vajnite ne6ta e privli4qneto.e lubov e malko silna duma,no vse pak...
    I vseki razbira razli4no ne6to pod lubov.Predi malko 4etoh nqkakva tema za dumite obi4am te..Ami edin obi4al 1 4ovek,drug 6-ma..Exoooooo?q nqkoi da me svetne kakvo to4no razbira pod lubov,6toto vseki si ima mnenie i predstavi razli4ni...
    Бейби, това не е вярно. Точно любовите на мен и мойте приятели са били не от пръв поглед (и не само на тях, а и на почти всички, които познавам). Това е логика, която меко казано ненавиждам. Подобни глупости за искрата от пръв поглед прилягат на неосъзналите се пубери между 13 и 18 години, към които помежду другото, така като гледам, спадаш и ти.
    Левски шампион але але!

Фен
    Град
    nqkade tam...
    abe da.Puberi...Az vi pitam vie se zaqjdate..Posle az sam bila dete...
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Супер фен
    Za men nqma takova ne6to
    nemoga da se VLUBQ i da OBIKNA nqkoi - o6te ot pruv pogled!
    Toi moje da e krasiv i da me privli4a vizualno, no ... 4ak puk lubov?!?
    Obi4ta idva sled vreme, kogato ve4e si opoznal 4oveka do teb, kogato si imate vzaimo doverie i vi svurzva ogromna privurzanost!!!

P.P. Venci, znam 4e 6te mi se smee6 mnogo na toq post ama...taka mislq, no ne i ot li4en opit {}{}{}

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    i az mislq taka 6toto lubovta e lubov edva kogato e spodelena a tva ne moje da stane ot pryv pogled
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си