Здравей. Нямах възможност да прочета всички мнения, затова се извинявам, че може и да повторя нечие мнение.
Пишеш добре, макар, че след първата част нещата започнаха да ми стават еднакви и твърде протяжни. Интереса ми спадна при третата глава, но ще го дочета някак.
Има някои моменти, в които просто трябва да напишеш "- каза той" или "-отвърнах аз", защото има реплики, които са неясни, а в същото време - ключови.
Имаш някои очеизбождащи правописни грешки, но са много малко и не се забелязват. Чудесно е, че пишеш грамотно, по-грамотно от повечето хора, които познавам на твоята възраст (15 - 20).
Виждам и много грешки от бързане като "занм" = знам и т.н и разбирам, че се допускат при писане (особено при десетопръстната система), но са твърде много, на всеки ред по няколко. Това е и другата причина, поради която трудно чета разказа ти.
Извинявам се, ако си се засегнал - не искам да променяш начина си на писане или съдържанието, а малко повече да внимаваш докато пишеш. Погрижи се също и за най-важните моменти - да бъдат правилно и точно разбрани, както писах по-горе.
Хубаво е, че има хора като теб, които пишат и творят на тази възраст. Успех.