.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94
    Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Mnogo e qko

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от pLaMa4eTo
    Na men pyk mi haresa-pozdravqvam te... naistina e dobro

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Град
    nqkade okolo..........Sofia
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    Mnogo e qko
    If you want to be ПИЯН,drink Ракия not Айрян
    http://www.krechetalo.com/uploads/photo-6005.gif

Повече от фен
    O6TEEEEEEE

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    da naistina e mn dobro bravo za talanta ti
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Браво, браво, увлекателно е. Особено с фантастичния момент, значи него не трябва да изпускаш, защото той е този, който държи вниманието, но пък гледай и много да не прекалиш с него. Засега не си прекалил , но е възможно. Човек се увлича. Аз самата също съм писала такива разкази, всичките са незвършени и до днес (още получавам писма с въпроси какво става после), затова те съветвам да пишеш бързо и сега преди да ти е минала музата, че тя както идва, така си и отива. В началото, да ти кажа , много не си личи,ч е е момиче. Аз мн не се мотам по тоя форум, та не знам кой е момче и кой е момиче. Четях разказа и докато не прочетох коментара ти, че става дума за момиче, мислех , че е момче главния герой. Защо? Значи в началото като описваш това, което прави - нехарактерно е за едно момиче да прави тия неща. Не знам точно как да конретизирам, може би, ако се задълбоча бих могла да ти посоча точно кое ме навежда на мисълта, че героя е момче, но ако го прегледаш може би и сам ще ги намериш тия моменти и ще ги попрепишеш. Това е дребна корекция. После - в началото героинята ти реве твърде много. Стига, де , момичетата не циврят за щяло и нещяло. Там където може го махни. Душевната мъка не се изразява само чрез сълзи, вникни малко по-дълбоко не само в жестовете, но не се страхувай да описваш и това, което не се вижда отвън и героинята не му дава външен израз, защото в интерес на истината ти си си избрал позицията да разказваш от първо лице, значи не е нужно да виждаш, за да разказваш нещо за нея. Друго какво си мислех...А да - кви са тия обувки с презрамки?
    За грешките - не се притеснявай, това са неща, които се оправят после, сега пиши, докато си фанал музата за опашката .
    Като цяло мисля, че добре си се справил, бих поработила с теб над него, ако имаш желание, да изгладим дребните неточности, но пак казвам, че е добре. И пак казвам внимавай да не прекалиш с фантастичния момент. Сега като се замислих имаш такава тенденция. Не наслагвай твърде много цветовете . Засега изпозлваш една много силна опозиция - черно и бяло. Недей толкова явно я поставя. Може от време на време, но е хубаво да й намериш синонимна опизиця или дори няколко , с които да работиш. Защото иначе има опасност да стане банално. Цветовото наслагване на разказа е впечатляващо, но именно затова трябва мнооого да се внимава, защото има момент , в който просто става претрупано. Червено, черно и бяло...Всеки от тези цветове носи изключително силно впечатление , именно защото носи безкрайно много асоциации и затова е хлъзгав.
    Keep Going...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    Columbia
    mm tazi chast syshto e mn interesna
    za poreden pyt kazvam che celiq razkaz dotuk mi haresva:P
    Josefinne vseki pravi greshki,a i toi ne e nqkoi istinski avtor,za da znae kak tochno trqbva da se napishe razkaza nali?
    i vse pak e dobre che mu pokazvash nqkoi greshki
    taka nqma da gi povtarq :P
    .....have a problem,have a point-take it easy,have a joint.......

***Ники***
    Guest
    Здравей. Нямах възможност да прочета всички мнения, затова се извинявам, че може и да повторя нечие мнение.
    Пишеш добре, макар, че след първата част нещата започнаха да ми стават еднакви и твърде протяжни. Интереса ми спадна при третата глава, но ще го дочета някак.
    Има някои моменти, в които просто трябва да напишеш "- каза той" или "-отвърнах аз", защото има реплики, които са неясни, а в същото време - ключови.
    Имаш някои очеизбождащи правописни грешки, но са много малко и не се забелязват. Чудесно е, че пишеш грамотно, по-грамотно от повечето хора, които познавам на твоята възраст (15 - 20).
    Виждам и много грешки от бързане като "занм" = знам и т.н и разбирам, че се допускат при писане (особено при десетопръстната система), но са твърде много, на всеки ред по няколко. Това е и другата причина, поради която трудно чета разказа ти.
    Извинявам се, ако си се засегнал - не искам да променяш начина си на писане или съдържанието, а малко повече да внимаваш докато пишеш. Погрижи се също и за най-важните моменти - да бъдат правилно и точно разбрани, както писах по-горе.
    Хубаво е, че има хора като теб, които пишат и творят на тази възраст. Успех.

Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от Nicy
    mm tazi chast syshto e mn interesna
    za poreden pyt kazvam che celiq razkaz dotuk mi haresva:P
    Josefinne vseki pravi greshki,a i toi ne e nqkoi istinski avtor,za da znae kak tochno trqbva da se napishe razkaza nali?
    i vse pak e dobre che mu pokazvash nqkoi greshki
    taka nqma da gi povtarq :P
    Ама, разбира се, аз не съм казала нещо, освен това грешките са, за да се поправят. Просто и аз пиша разкази и реших все пак да посоча нещо, което ми е направило впечатление. Мислех, че това е целта да четем - да коментираме, нали ? То е лесно да напиша само "хубаво е, продължавай, все така" И то не, че може, но на мен като ми посочват грешките в разказите и гледам да си ги пооправя, ако мога. А неговите съвсем лесно биха могли да се коригират, защото не се е впуснал в мн подробни описания. Не съм твърдяла, че е трябват да се допускат грешки или, че пък аз съм безгрешна. Коментирам чистосърдечно и отбелязах, че разказа ми харесва
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Guest
    stahotno e! O6TE!!!

Повече от фен
    Aidee o6te,pls mn mi haresa,male ako prodaljava6 taka 6te te obi4am ve4nooo!

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Ne6to mai se pristrahtih kam tiq razkazi...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от HeDa
    Ne6to mai se pristrahtih kam tiq razkazi...
    I az totalno,vseki den o4akvam s netarpenie produljenieto,valnuvam se kat parvoklasni4ka na parviq si u4even den!

Град
    FoReVeR LoST
    Не пришпорвайте човека, хубавите работи стават бавно
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Vqrno e ama skoro 6te po4na da priritvam za tiq razkazi i za tvoite sy6to Josefinne ..Mnogo sa vi hubavi razkazte i na dvamata :P

Повече от фен
    Vqrno e ama skoro 6te po4na da priritvam za tiq razkazi i za tvoite sy6to Josefinne ..Mnogo sa vi hubavi razkazte i na dvamata :P
    Lele Josefinne pusni nqkoi razkaz,pls

Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от ^Kiss_of_the_Sun^f
    Lele Josefinne pusni nqkoi razkaz,pls
    Mи последния , който съм писала е "да счупиш сърце" , има го във форума, ама ако напиша още някой, ще го постна Пък човека може сега да е в творческа криза, случва се, ако си твърде щастлив или просто нямаш материал да пишеш, музите са мн капризни същества, без предупреждение идват (особено пък като си легна, някоя муза мн обича да ми кацне и да ме накара да стана) , ама и така и си тръгват...
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

bravo

men me kefi :P
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    aide nqma li da ima prodyljenie;P
    ???

идеята наистина е добра,но края въобще не се връзва с целия разказ.според мен би било по-добре ако има някаква случка с това момче... защото действието се развива мудно.

Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от Verliebt_Maedchen
    идеята наистина е добра,но края въобще не се връзва с целия разказ.според мен би било по-добре ако има някаква случка с това момче... защото действието се развива мудно.
    E, момчето още не е звършило разказа, това е само началото струва ми се. Така както върви повествованието остава да разберем какви всъщност представялват "Белите Ангели", да постави основният проблем, да покаже избора на героинята си и след това да даде последствията от него. В тия разкази обикновено се проследява някаква лична промяна у героя, това трябва да се разясни Така че мисля, че е още съвсем в началото и едва навлиза в същността на нещата.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Verliebt_Maedchen
    E, момчето още не е звършило разказа, това е само началото струва ми се. Така както върви повествованието остава да разберем какви всъщност представялват "Белите Ангели", да постави основният проблем, да покаже избора на героинята си и след това да даде последствията от него. В тия разкази обикновено се проследява някаква лична промяна у героя, това трябва да се разясни Така че мисля, че е още съвсем в началото и едва навлиза в същността на нещата.
    Napulno suglasna sam,btw Josi i az pi6a

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Еми здравейте. След малка пауза, пак се завърнах. Така де, поне малко повече от съвсем да липсвам. Просто нямах нет близките 3 седмици. Страшно благодаря на вскичките ви коментари. Много се зарадвах, докато ги четох. Естествено да обърна внимание на Josefinne, тъйкато тя написа най-голяма критика, да го наречем.
    Значи в началото целта ми беше, да не се разбере че е момиче геройнята. Да бъда честен съвсем в началото даже не знаех, че ще е от женски пол, но ми хрумна "защо не?" А за описанията: ами аз си падам художник и си представям картини. Много съм куц със словото и трудно мога да пресъздам образа, който виждам. Щеше да е хубаво това разказче, да се превърне в комикс
    Значи днес, нямам време да донапиша следващата част, но утре цял ден това ще правя. С удоволствие ще приема да ми помагате. Аз просто имам въображение
    Don't hate me, I'm just blind.

mnogo mi haresa! napravo e strahotno! BRAVO!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ejj mnogo mi hareswa Dobro e brawo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си