- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Среща в Стара Загора
kak shte te poznaem.. ?
Отлично беше,само че бързо свърши (събирането)нали не нещо друго...
Следващия път да е възможно най-скоро.Но тъй като минавам втора смяна срещата ИСКАМ да е в някои Петък да кажем от рода на 20:00 4аса.По това време музиката вече "работи" което ни харесва на повечето.
Съгласни ли сте?
Поздрави
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Ааа, не знам! Мегито е тази, която ще реши, ако иска и другата седмица може да е, ала тя ще реши, защото сме й възложили тази задача![]()
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Оле ужасни сте, прибрахте се и веднага сядате (като мене)
Срещата ми хареса, ако искате по-скоро да има нова ОК, само кажете. А инъче...ПикитУ да решава кога да бъде срещатаСледващата (по-скорошната - дет уж ся за след малко) може да е в по-тесен кръг, че някои няма да могат да дойдат. А иначе след Нова година както каза Деси, за да има да разказваме кой как е прекарал
Ади чаУ ви за сега...срещата беше пак добричкаМа може някой ден по-отраничко и да се поразходим някъде...може да разведа Рени по "Аязмото", защото разбрах че това е едно от "любимите" й места :Р
![]()
Айде ако поканите и модераторите и админите ще намина.
А ти за админ или мод ли се имаш? Или просто не искаш среща само с нас "простолюдието", а ти трябва някой "по-висш" от "нас нисшите" ?!Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
хахахаахаахх
Не схвана идеята. Ако ги поканите тях ще имам стимул да си домъкна задника...if you know what i mean...![]()
I az sym dovolna ot sreshtata.Ammm sledvashtat neka da e sled nova godina![]()
Viktor posle mojeli da te smeli ot boi ?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
И да влизате по-честичко в раздел "Новини & съобщения" за да наблюдавате за темичка за Стара Загора![]()
Другият път ще е още по-запмнящо се
![]()
![]()
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Защото развеждам Рени на чист въздух ли ?!Първоначално написано от Анонимко
ahah boi boi![]()
![]()
Алекс, кво му се връзваш на тоя ГОСТПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
, Виктор вече не може да се разпорежда с живота ми
Къде ще ходя и какво ще правя решавам САМО АЗ
![]()
![]()
![]()
амиии аз таковааа...и аз бях там!![]()
и днес сутринта като отивах на даскало срещнах едно от момичетата...май Деси се казваше![]()
BABY_SEXY_GIRL как ти е цялото име че забравих да те питам?![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Е как може да се появяват съобщения от подобен тип- "След нова година"-това означава ли че не ти дреме за срещата ...Първоначално написано от DeSsi
Два пъти можем да се видим до нова година, а не след нова година :P
И според мен не е удачно един да решава Кога? и Къде?, а всички вземат утношение по въпроса![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
На мен ми с все тая кога ще се видим, само да се видим в крайна сметка заедно на кафенце или някъде другаде![]()
Добре на мен остава задачата да пусна следваща тема...И аз предпочитам да е след нова година...Преди това ми е малко напечено...Пък и ще имаме много да си разправямеАма някой да ме подсеща по-честичко кога трябва да пусна следваща тема,че аз колкото съм разсеяна мога и да пропусна
![]()
![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Sled Nova Godina beeeSq predi kolednata imame klasni a u.. Posle Kolednata az shte hodq na malka exurziq za 2-3 dena.Na praznicite shte sym sys semistvoto si..Na Nova godina shte se razbiq nqkyde..
Edva li nqkoi shte ima vreme za sreshti
slu4aino nqkoi da se e setil da e nrapvil kanal v Mirc za saita ama samo tezi ot stz ?
koito iska da si po4ati s men az se pi6a vampir4o_17
6oto nqma dostatu4no prosti selqni!Първоначално написано от pinK_Baby
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ave ima hora samo kajete koga i kade 6te e sre6tata az sam tam !!!
Първоначално написано от DeSsi
DA da da opredeleno sled nova godina da moga da cafna i az da vi vidq osobeno nqkoi elementi. Alex priqtelio gledam boi 6a spretnem, vijdam 4e ti se to4at horata da doida i az da vidim 4e tuka v lovech rabotata otiva na skuka. 6a teglq 1 6ut i na Napu6en-Buhal i kacame 6te se pogrija i da izritam Ri4i^ ot tqh stiga s tez uroci 4e 6te se razvali samo kajete data i pratete edno li4no sob6tenie 4e rqdko vlizam![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Къф бой бе...то в стз не е якоПървоначално написано от Nekasa4a
![]()
Ем...като се сетим да излезнем пак някъде, аз ще ти се обадя, щи пиша едно съобщенийце, ЛС, в mIRC, все ще се разберем![]()
Kajete data sled nova godina da znaim da doidem 6toto ako kajete primerno ot nes za utre i dokat se opraim s Napu6eniq nqma da moi se spravim![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Nekasa4, нямам си на идея кога ще е срещата, да не говорим, че една тема като се пусне мястото, датата и часът се доуточняват след няколко дниЩе ти драсна лс, но ти влизаш рядко...ако искаш ми остави gsm номера си на лс
За да ти пиша смс когато има среща, ама тогава няма хън-мън -- идвате
![]()