- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Среща в Стара Загора
Hehehe toi Alex go ima ama 6tom iska6 da ti go dam nqma sea kak da otkaja
No se pak trqbva da kajete pone 2 dena predi sre6tata. Za nas e vajna datata ne 4esa
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
haha nie 546416 dena shte se ugovarqme za den..)
Keep smilin'
D0bre 4e nqk0i vy0b6te mi e sy0b6til za nqkfa sre6ta ... Az ne vlizam 0t 1-2 meseca i neznam!
Kazah ti ve
Keep smilin'
Dadoh nomera na BSG pak tq sigoren 4ovek mi se vijda pak i Alex go ima kat se razbere koga e vakanciqta 6te kaja ot koga do koga 6te sme v STZ s Napu6eniq toi 6te mi e nagosti pak vi kazvate datatav tezi dni deto sme tam de :P
![]()
![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Nekasa4a, molo, kogato i da doidete az sum na liniq i 6e se omajem naprao v Karibi. Ako ima gonki moje i da vi zaveda da pozqpate malko starozagorskite bega4ki![]()
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
Samo ne i Caribi..
Keep smilin'
Първоначално написано от DeSsi
Deska 4e tq nas 6a vodi ti ko neiska6 nqma da idva6 :P Ne bazikam se 6a sa dorazbirame kat se zberem pak tq nas moi da si ni vodi i samo 3 mata6toto tq nas si ni obi4a
![]()
![]()
![]()
![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
?????????????????????????????????????????Първоначално написано от Анонимко
aaaaaaaaaa da ai da ne e v Caribi![]()
Na4i za informaciq na si4ki deto se interesuvat s Napu6en-Buhal idvame na 4.01.2006 godina i sme do 8 po planTaka 4e 4akam predlojeniq za sre6ta mqstoto ne e ot zna4enie za nas.
Za Karibi tova 6a si e samo na6e si hodene na men Ri4i` i Napu6eniq i koito iska ,a po vreme na sre6tata 6te hodim kadeto iskat pove4etotuka sam bez mnenie. Tova e veselo izkarvane na NG na si4ki i se nadqvam da se vidim sled tova
![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Ami nadqvam se d0 4ti da sym si v STZ da m0jem da se vidim :P 8 sutrinta li ? :P
Ot 4-ti do 8-miПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Keep smilin'
И аз мисля да намина около Нова Година до Ст. З. Може да драсна на някой..![]()
EEe nai-nakraq shte te vidim
Keep smilin'
Vasko, pi6i na men!![]()
haha w0w 4 dena .... Mi hubu! Des az si idvam na 2ri i na 3ti 6ti pi6a ili 6ti se 0badq da izlqzame ... Tuka p0ludqvam naprau ... ()
Na4i na 4 tragvame sutrinta i sme kam obed v STZ na 8 si tragvame sledobed 12 i ne6to nepomqn to4no kolko e reisa.
Tai 4e kajete edin den![]()
zElEnA^mAsLiNkA 4e ti kade si va![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Aaa qku ... neska si kupih bilet za SF i si idvam na 2riПървоначално написано от Nekasa4a
![]()
Nekasa4a ... mi vyv Vidin sym!![]()
zElEnA^mAsLiNkA ---> Che Fache(Kakvo prai6 na vla6ki) Az imam rodnini v toz krai ve 6to ne si se falila 4e i ti ima6![]()
Na Stz kat sa vidim 6a razpraq64e mi stana interesno
![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Na vla6ki znam sam0 che fache i cifrite 0t 1 d0 10 :P A i 06te nqkfi psuvni znam haha (mene na ubau nqma me nau4at tuka[selskite ergeni])Първоначално написано от Nekasa4a
I az imam r0dnini ... 1 vreme pradqd0 mi (rusnak) sa preselil tuka i t.n. hehe
M0lete se da zavali snqg 6t0t0 iskam da se celim s t0pki! Aide d0 n0v0 skiv!
Male dete s topki da se celimNai mnogo da vi namqtame s Napu6eniq i Alex v snega dr nqma da napraq mi se vijda
![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
ahaha dano skoro ne vali snqg 4e s Lora mnogo snqg qdemxaaax Oshte me boli d-to ot posledniq boi v daskalo
![]()
Keep smilin'
hahahaha da e :PПървоначално написано от DeSsi
Nekasa4a tuka ne e mqst0t0 da me4tae6! :P
![]()
Specialn0 za vas STzag0rci :P
Za mnogo godini malko kasno ot men no se pak. Dano vi se zbadne si4ko za koeto ste si pomislqli. Mnogo zdrave i uspehi prez 2006 godina![]()
I se pazete 4e idvame![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!