- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Среща в Стара Загора
nA 4-ti qNuaRi IDvaMe i shTE sEdIm do 7 iLi 8-Mi TamaRe shTe sI viDim i BSG dA doidESh TOq PUt :P
az 6 d0idaAma k0i 0t si4kite dni ? haha
koITo sI IzBERESh![]()
2т.системно.
Да бе вярно,я се уточнете кога ще е срещата да знам дали ще мога да дойда![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Откога не съм писала тук хаха![]()
Но темичката я следя![]()
Еми нека нашите гостчета да уточнят поне 2 срещи и вече всеки ще си направи сметката :P
Аз предлагам мястото да е часовникът, а часът...може би 18:30? Денят го оставям на васИ съгласни ли сте за часът?
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Мястото и часа са добре мисля...А може и малко по-късничко![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
ааа идвам идвам,начи в 18:30 на часовника ама кога?![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
de da znam dali shte idvam..
Keep smilin'
Az 6 d0ida ama iskam da e p0-rani4kuuu ne v 18:30Ni stafa li v Petyk v 16 ? na 4as0vnika i li Gybata ?
Deca stana 3 ti utre patuvame reisa e v 7 i 10 na4i v 13 4esa nai kasno sme v STZ 6te zvana na Ri4i` da q 4uq i da se vidim men ne me barka 4as. Utre 4 e srqda na4i v 4etvartak v 18:30 na gabata ili 4esovnika stava ako vi ustroiva. Utre 6te vlezna da vidq kakvo ste drasnaliade sladur4eta idvame
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Emi macko ako nemoje6 v 4etvartak moje s teb i v petak da doidem v 16 na gabkataПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Kvo da praim nali sme do6li na gosti na si4ki 6te ugajdame
![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Значи на 5-ти в 18:30, часовника - така ли?![]()
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
DubreПървоначално написано от Nekasa4a
Ilati Ama 1v0 da ubedq Desitu
![]()
doBRe aI uTRe [5-Ti] v 18:30 nA GUbATA iLI nA cHasOvNIka... sAmo... tRQQ dA kaJETE KduE e TOQ cHasOvNik![]()
![]()
2т.системно.
Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Abe ti probvai da doide6 utre kakto e napisal buhala pak DeSsito kvo da q praim ako ne 6te![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Tq ak0 ni d0idi az ni idvam!Първоначално написано от Nekasa4a
Оле ще ви еба детските номера! Някой си ку не дойдел и аз няма да дойда....бахти...ше кайте че сте на 10-12 деба!
Ибахти....аз ся видях к'во сте мислили...днес чакам две пловдивчанки да ми идват на гости и незнам де...ама ще чакам Меги да ми прати едно съобщенийце на мобилния или да ми каже к'во сте решили...ако мога ще дойда. Ае...пък аку не...весело и умната...дане ходите пак из горичките, че мяна няма да ме има![]()
ae q fak
Keep smilin'
aFE dESoOoOoOaZ sUM DosHUL dO TUKa dA TE vIDq Ti viKAsh zA Kvo dA IdvaSh. sHTE dOidEsh
2т.системно.
Като ви гледам детските номера накрая и аз ще се откажа да дойдаКакви са тези изказвания все едно сте на 10 вярно! Баси логиката, ми аз като всички от стз ви познавам дай и аз да не идвам
Или се стегнете и елате или срещата ще е пълен провал! Алекс, идваш, не ме интерва
![]()
![]()
ReNIiiI uTre v 6:30 nA GUbaTA ILi nA ChasoVnIKa kaJi Ti i KudETO kaJeSH tAm sHTe sE CHakaMe
2т.системно.
Aee gleite si rautata! Aku iskam 6a d0ida ak0 iskam ne! Da dete sym i kf0 ? hyh ...
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Alex ti pa se macki 4aka6 mi vodi gi s nas ve kaji edni pi4ove ot lovech sa tuka na gosti da vi zapoznaq.
zElEnA^mAsLiNkA macko ne se prai sea ela ne se izlagai vedna6 sme do6li i vi da se ligavite![]()
Reni ti si obe6tala da doide6 tai 4e opravdaniq da ne 4uvam6toto 6te se ka4im s Ri4i` do vas da te zimam ot tam nakraq
![]()
DeSsi Stia s tez maje ve eee se se ne na lubilaela obarni malko vnimanie i na nas
![]()
P.S. Utre 18.30 na Gabata koit doide doideAko ne s Napu6eniq 6a si napraim sre6a dvamata i sami 6te si razglejdame grada
![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Ха-ха-хаАйде елате пък да видим дали аз ще съм тук
![]()
Ще видя дали ще дойда, но преди това няма да е лошо да се уточни самата среща и кой ще идва!!! И нали ще са поне 2 срещи?На губата или часовника в 18:30 последно!?
хора,искам да ви се извиня предварително,но няма да мога да дойда...
просто ме сполетяха неочаквани здравословни проблеми и не съм в състояние за излизане....![]()
![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...