- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Среща в Стара Загора
Da ida ili da ne ida ... da ida ili da ne ida ... (2 min. predi sre6tata) NQma da ida![]()
Аз не дойдох защото така и не се изясни къде е мястото на срещатаНе ми се сърдете, ще се постарая ако има друга среща в тези дни да дойда, но само ако се уточним навреме
Ама сте и едни лигави...една среща не можем да направим...
by BABY_SEXY_GIRLПървоначално написано от Анонимко
![]()
mnoo sum razocharovan. 10 minuti chakame s buhala na gubata i nikoi ne idva ili ako idva ne sme go poznali. utre 18:30 na gubata pishete do 12 chasa naobqd shtoto napravo shte ima todorka boeva
![]()
P.S. BABAY_SEXY_GIRL pone utre s juliana [Ri4i`] da vi vidim s buhala i da si hodim![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
AkO re6iTe nE6To pAk nI NemOjEm Da vLeZeM eTo Vi nOmErA.
Nekasa4a ----> 0897805763
Napu6en-Buhal----> 0885802898
PI6ETe SMS pAk Nekasa4a 6TE ZvAnI.![]()
P.S. Reni AkO nE DoiDE6 PRi NAs nIe 6tE dOiDEM prI tEB![]()
2т.системно.
Ai da ne se 0pravdava6 s nas! Te 06te 0t nqk0lk0 dni sa kazali ,4e sre6tata e na gybata v 18:30 ... tfa ,4e az kazah ,4e nqma da h0dq ni6tu ne zna4i!Първоначално написано от Анонимко
Ем днес пък едно момиче от плд ще идва и ако не сме се прибвали вече ще я доведа (бе ще я доведа бе няма де да иди). 18:30 на гъбата! Ако нещо стане че няма да идваме ще ви пиша (е то само ако тя не иска де)
Зася вика че ще дойдем, ма да видимАе до довечера значи :Р
Em kazahme go 100 pati no pak da go kajem 18:30 Gubata 6 qnuari Petak.
4akame vi![]()
By: Nekasa4a & Napu6en-Buhal
Да бе ясно бе. Зася идваме. Ще пиша едно съобщение на Краси (от стз) дето беше на предишната спещаАе...до довечера! И Меги да дойде задължително, че отся...ае няма зн
Ае
![]()
KAk prekarahte v4era ? :P
cHudEsno. i dNEskA Ne idVAi zA dA e ChudEsNo pAk. ImAM cHUsTVoTo cHE i pREd VRaTAtA nA apARtaMeNtA Ti dA naPraVQt sREsHTA nQmA dA DoidEsh... aMA hoDi KduETO IskaSh dE ProsTo beshE TuPo dA vikaSh : sHTE doIdA doidA i nIE kaTO doidEHme.. AAA TQ dEsITO nQMAd A IdVA i aZ NQmA dA IDvAm... vUrVI KudETO IskaSh
2т.системно.
Jiveq v ky6taПървоначално написано от Napushen_Buhal
![]()
I kazvah ,4e 6te d0ida 6t0t0 mislih , 4e i DeSsi 6te d0idePyk i kakt0 vijdam ne sam0 az sym se 0tkazala ... 4e da me iskarvate mene vin0vna!
Айде изкарайте ме мене виновна, че другите се сърдятКво толкова се засягате бе хора, гузен негонен бяга - в случая
![]()
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ade dobre 4e sa Megito i Ri4i^ i Krasi da vi otsramqt.![]()
Doidoha piha po 1 kafe nqkoi ne go i doizpiha s nas i duhnaha no se pak doidoha![]()
Pak za tez koit ne sa do6li da ste do6li az nemoga da vi sabiram to e po jelanie.
A nie kat pe4eni si namerihme hora ot lovech i tuka i otidohme na skromno kupon4e na koeto skromno pinahme i se pribirahme kam 3/4 4esa. Se pak se otsramihme i nie![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
a TQ dEsItO Ti NoSi KraKAta i BeZ Neq Ne HodISh NiKudE naLI... aPFF KAKTo i dA e NesEriozNa raBOta. kaKTO kAzA KraSi DoBRe cHE SI nameriHMe hORa oT LoVech dA sE NaPIem sHtOTo OT vaS qvNo NisHTo Ne sTAvaПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
2т.системно.
x0x0x0 nie ne piemПървоначално написано от Napushen_Buhal
)
hahaha da e ne piemПървоначално написано от Анонимко
![]()
Амм, тука в този форум имам чувството, че една среща не може да се организира![]()
![]()
Най-накрая ще запаля колата и ще ви обиколя по домовете и ще ни цъцна в центъра на Ст.З - около пазара плод-зеленчук.![]()
ti kakvo ochakvash ? ... edin da se navie - i ako se precaka - vsi4ki izchezvat i izkarvat nego vinoven ...Първоначално написано от machoka
tova s kolata e dobra ideq.
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
i IskaSH Li dA TI kAja KOi shTE sTE nA taQ sREshTa kaTO idESh Ti... Ti... dRuGI nqmA da ImaПървоначално написано от machoka
uspEh vsE Pak
Еми аз съм виновен де, щото казах че ще дойда, а не го направих. Казах на Меги и Краси поне те да отидат, че иначе...
Ама много тъпо ми стана като Краси ми се обади и каза да го изчакаме, а аз не бях с вас
Наистина наща среща стана като тази в София миналия месец.
Айде да се постараем всички на следващата среща да се съберем, много искам! Просто трябва датата да се каже навреме, мястото и часътПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
За да си направи всеки плановете
Ако искате аз ще пусна следващата тема или направо тук...?
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Хуу де пишете за друга среща. Ама айде да е през седмицата ако може, поне на мен ми е по-удобно така. Или...засега май няма да съм тук петък-събота и неделя... :/
Brao prate sre6ta
BSG e kazah da kajete 4as i data ot predi nova godina ama nikoi ni6to ne kaza doidohme kazahme 1 4as i data nestana kazahme na dr den pak nestana e neznam moje 1 godina predvaritelno da se prai sre6ta ta si4ki da sa ok![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
That`s RightПървоначално написано от Nekasa4a
Ama az 0tdavna kazah ,4e nqma da h0dq v 18 nikyde!