.
Затворена тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 129
    Голям фен

Среща в Стара Загора

Tyi..neka da se organizirame i da si napravim edna sreshtichka v Stara Zagora. Poslednata beshe lqtoto mai..Veche vi zabravih kak izglejdate
    Kajete koga iskate da si napravim sreshta - den i chas Mqstoto kakto vinagi shte e na Gybata predpolagam :P Aide pishete
    Keep smilin'

Какво ще кажете за 3 или 4 декември? Има седмица до тогава и може би всеки ще успее да освободи поне 1 час за да се видим :P Дано поне времето да е добро, ама едва ли
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mi hubu stiga ne sym nakazana :P (imame Roditelska Sre6ta)

Голям фен
    Samo ne i na 3 i 4ti dekemvri..Imam klasni togava i trqbva da ucha
    Keep smilin'

Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    Samo ne i na 3 i 4ti dekemvri..Imam klasni togava i trqbva da ucha
    Ми погледнах кога са следвищите събота & неделя и затова предложих тях Вие кажете тогава кога, аз съм пас

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    За мен е все тая ама ще дойда Просто оставям на вас да определите дата,час и мястото май вече е готово Аз ще взема и Калифорния

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз де а знам, ще пипша ли тука..кат решите кога обадете се..всички ми имате номера..ае..и да пишете де и да не стане пак 88 мнения и накрая да няма среща

Голям фен
    Dobre 3ti dekemvri.. Kym 19:00

Kakvo shte kajete ?
    Keep smilin'

Град
    Стара Загорка
    Ееейй..аз пиша в темата бе Супер нали..мм..да е..малко флууд ся ма както ида е Ем викате..да земе се скиф чччааааааааккккккк нна 3-ти..ми хуу..тукмо на 1-ви ще раздадат презервативите

Ем..убу е..нямате проблеми ще се видим когато кажете..зася нямам планове, щото всичко което ми бее запланувано за месеци напред пропадна..и..бах ко пак ви занимавам и аз с мойте си проблеми немога да разбера

Ейй..хха..може и една "бърза среща" то с тез срещи след седмица нестаа пак като първата да напраим..ма ади друг път.....

Хуу...начи на 3-ти ще се видим пак надявам се де

Ае до скору

Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    Dobre 3ti dekemvri.. Kym 19:00

Kakvo shte kajete ?
    Става така
    На часовника или на гъбата обаче? Аз викам да е на часовника :P
    И да дойдете ей!!!!!!!!!!!

П.П. Абе Алекс, защо така се излагаш с този правопис Голям българин си значи

Голям фен
    Okzz znachi datata ostava..Em shtom iskate na chasovnika hubavo Razlikata e 1 min ot gybata i 4asovnika Ama mnogo sme malko

Град
    Стара Загорка
    Преди нчкой друг час се видях на копнцерта със Съни, но тя е заета в 19:00.
    Предложих й да обсъдя с вас и ако ви е удобна да я мръднем 2 часа назад, че да се видим повече (+нея).
    Ако решите нещо кажете, аз ще й се обадя да й кажа.

Аз незнам ще идвам ли, защото май няма да изкарам таз седмица да не се видя с приятелката ми и май ще "мръдна" до Пловдив. За сега не обещавам нищо

Ади чао засега от мен :/

Ако я преместим с 2 часа няма да мога да дойда пък аз Щото часа ми е в 21:30 и трябва да си хващам автобуса в 21...т.е. нито минутка имам време за след 21 часа Плс айде да си остане часа

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Ако я преместим с 2 часа няма да мога да дойда пък аз Щото часа ми е в 21:30 и трябва да си хващам автобуса в 21...т.е. нито минутка имам време за след 21 часа Плс айде да си остане часа
    Рени, аз предложих да е малко по-рано...според думите ти, май излиза, че би трябвало да ти е по-удобно да е по-рано, за да имаме повече време да отидем някъде.

Казвам пак: Събота 3.12 от 17:00
    Ако не ви е удобно, ще пиша на Съни, че неможем да я премистим по-рано, защото вече е късно и готово.

Голям фен
    Az iskam chasa da si ostane..

Алекс, сорка, не се разбрахме май
    Става за 15 часа (за мен), но ще дойда ако може с една приятелка Тя е от сф и е тук заради мен, да излезем, и само утре можем...и няма как да я оставя заради срещата Ако нямате против и аз ще дойда...с нея. Надявам се да се съберем повечко хора, но това мълчание в темата нещо ме смущава, къде се губите бе хора

edit: Деси, и аз предпочитам за 19 часа да си кажа честно Дайте да решаваме сега, че срещата е утре

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Здравейте

Явно навреме се регистирах,а именно преди минути.
    Първото ми мнение е на лице, но ако дойда на тази среща не се познавам с никого от вас бе хора !?!? малко ще ме е срам
    ПС.-колко момичета и колко момчета ще има поне засега !?
    ~ EviL DeViL ~

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Казвайте за кога остава срещата
    FunnYboY аз съм Меги и съм също от Стара Загора на 17...За бройката не знам...май няма да се съберем много хора...вярно що никой не пише в темата?

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Град
    Стара Загорка
    Хуу де пишем ... срещата си остава за 19:00. Аз нямам нищо против да дойде приятелката на Рени. Ееейй ся ще пиша на Съни, че не е удобно за 17:00. FunnYboY, ще те чакаме да дойдеш довечера.

Голям фен
    Тъй.. тази вечер в 19:00 къде ?? Гъбата или часовника ? Ще сме Аз, Ренито, Мегито, Калифорния, Алекс..За сега сме това със сигурност.За другите не знам. Айде кажете къде ще се чакаме ?

Голям фен
    Nqkoi da mi pishe sms kyde 6te se 4akame shtoto nqma da sqdam pove4e na kompa.. Megi ti mi imash gsm-a..nadqvam se da mi pi6e6 ti shot ina4e.. )

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Значи срещата остава за 19:00 на часовника...Така се разбрахме и с Деси

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Окс, ние с моята приятелка сме в 19:00 на часовника Ае до тогава и да дойдете повече

Голям фен
    oblicham seeeeeee

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Здравейте

И аз идвам, да ме чакате ей ... Лича си отдалече СПОКО
    ~ EviL DeViL ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове