- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Среща в Стара Загора
Tyi..neka da se organizirame i da si napravim edna sreshtichka v Stara Zagora. Poslednata beshe lqtoto mai..Veche vi zabravih kak izglejdate![]()
Kajete koga iskate da si napravim sreshta - den i chasMqstoto kakto vinagi shte e na Gybata predpolagam :P Aide pishete
Keep smilin'
Какво ще кажете за 3 или 4 декември?Има седмица до тогава и може би всеки ще успее да освободи поне 1 час за да се видим :P Дано поне времето да е добро, ама едва ли
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Mi hubu stiga ne sym nakazana :P (imame Roditelska Sre6ta)
Samo ne i na 3 i 4ti dekemvri..Imam klasni togava i trqbva da ucha![]()
Keep smilin'
Ми погледнах кога са следвищите събота & неделя и затова предложих тяхПървоначално написано от DeSsi
Вие кажете тогава кога, аз съм пас
![]()
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
За мен е все тая ама ще дойдаПросто оставям на вас да определите дата,час и мястото май вече е готово
Аз ще взема и Калифорния
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Аз де а знам, ще пипша ли тука..кат решите кога обадете се..всички ми имате номера..ае..и да пишете деи да не стане пак 88 мнения и накрая да няма среща
![]()
Dobre 3ti dekemvri.. Kym 19:00
Kakvo shte kajete ?
Keep smilin'
Ееейй..аз пиша в темата беСупер нали..мм..да е..малко флууд ся ма както ида е
Ем викате..да земе се скиф чччааааааааккккккк нна 3-ти..ми хуу..тукмо на 1-ви ще раздадат презервативите
Ем..убу е..нямате проблеми ще се видим когато кажете..зася нямам планове, щото всичко което ми бее запланувано за месеци напред пропадна..и..бах ко пак ви занимавам и аз с мойте си проблеми немога да разбера
Ейй..хха..може и една "бърза среща" то с тез срещи след седмица нестаапак като първата да напраим..ма ади друг път.....
Хуу...начи на 3-ти ще се видим пакнадявам се де
Ае до скору![]()
![]()
Става такаПървоначално написано от DeSsi
![]()
![]()
На часовника или на гъбата обаче? Аз викам да е на часовника :P
И да дойдете ей!!!!!!!!!!!
П.П. Абе Алекс, защо така се излагаш с този правописГолям българин си значи
![]()
![]()
Okzz znachi datata ostava..Em shtom iskate na chasovnika hubavoRazlikata e 1 min ot gybata i 4asovnika
Ama mnogo sme malko
![]()
Преди нчкой друг час се видях на копнцерта със Съни, но тя е заета в 19:00.
Предложих й да обсъдя с вас и ако ви е удобна да я мръднем 2 часа назад, че да се видим повече (+нея).
Ако решите нещо кажете, аз ще й се обадя да й кажа.
Аз незнам ще идвам ли, защото май няма да изкарам таз седмица да не се видя с приятелката ми и май ще "мръдна" до Пловдив. За сега не обещавам нищо
Ади чао засега от мен :/
Ако я преместим с 2 часа няма да мога да дойда пък азЩото часа ми е в 21:30 и трябва да си хващам автобуса в 21...т.е. нито минутка имам време за след 21 часа
Плс айде да си остане часа
![]()
Рени, аз предложих да е малко по-рано...според думите ти, май излиза, че би трябвало да ти е по-удобно да е по-рано, за да имаме повече време да отидем някъде.Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Казвам пак: Събота 3.12 от 17:00
Ако не ви е удобно, ще пиша на Съни, че неможем да я премистим по-рано, защото вече е късно и готово.
Az iskam chasa da si ostane..
Алекс, сорка, не се разбрахме май![]()
![]()
Става за 15 часа (за мен), но ще дойда ако може с една приятелкаТя е от сф и е тук заради мен, да излезем, и само утре можем...и няма как да я оставя заради срещата
Ако нямате против и аз ще дойда...с нея. Надявам се да се съберем повечко хора, но това мълчание в темата нещо ме смущава, къде се губите бе хора
![]()
edit: Деси, и аз предпочитам за 19 часа да си кажа честноДайте да решаваме сега, че срещата е утре
![]()
Явно навреме се регистирах,а именно преди минути.
Първото ми мнение е на лице, но ако дойда на тази среща не се познавам с никого от вас бе хора !?!?малко ще ме е срам
![]()
ПС.-колко момичета и колко момчета ще има поне засега !?
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Казвайте за кога остава срещата
FunnYboY аз съм Меги и съм също от Стара Загора на 17...За бройката не знам...май няма да се съберем много хора...вярно що никой не пише в темата?![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Хуу де пишем ... срещата си остава за 19:00. Аз нямам нищо против да дойде приятелката на Рени. Ееейй ся ще пиша на Съни, че не е удобно за 17:00. FunnYboY, ще те чакаме да дойдеш довечера.
Тъй.. тази вечер в 19:00 къде ?? Гъбата или часовника ? Ще сме Аз, Ренито, Мегито, Калифорния, Алекс..За сега сме това със сигурност.За другите не знам. Айде кажете къде ще се чакаме ?
Nqkoi da mi pishe sms kyde 6te se 4akame shtoto nqma da sqdam pove4e na kompa.. Megi ti mi imash gsm-a..nadqvam se da mi pi6e6 ti shot ina4e..)
Значи срещата остава за 19:00 на часовника...Така се разбрахме и с Деси
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Окс, ние с моята приятелка сме в 19:00 на часовникаАе до тогава и да дойдете повече
![]()
oblicham seeeeeee![]()
И аз идвам, да ме чакате ей ...Лича си отдалече СПОКО
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()