- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- SVEN VATH V BULGARIA...SUPER...03.12.2005
http://www.partystars.bg/dir/io/part...4_svenvath.jpg
SVEN VATH
Зимен дворец на спорта
Дата: 03/12/2005 Час: 22:00
Metropolis presents THE SOUND FACTORY VOL. 2
DJs: SVEN VATH - Cocoon, Frankfurt, JOHN CREAMER & STEPHANE K - NY Love / Magnetik Music, New York, Jassen Petrov, Steven - Metropolis
VJs: FPS Visuals
___
03.xii.2005
София, Зимен дворец на спорта
start: 22:00
enter: 16.00 lv
![]()
![]()
![]()
temata q slagam i za infornaciq i za diskusiq...A da imam i edno wupros4e
Koi 6te e tam![]()
![]()
![]()
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
а се води че повече от полувината форумци слушат тая музика...на тея им се вика..СМЕШНИ ПОЗЬОРИ...ХА-ХААААА![]()
Ще ходя с една приятелкаВие луди ли сте... остана и да не отида то ше е ебаси пропуска
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ше се спестява,нема начинПървоначално написано от дрЕБОсъчко
Да! :P Събираи от закуските :P хихПървоначално написано от S8K
може да спретнем една срещичка![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
баси хората сте,никой явно тук не е истински фен...чисти позьори![]()
Taia pa!!!Dobre 4e te zaribih da slushash techno i bassec...i ve4e tuka temi she mi puska i she mi vila loi bil pozior i koi ne...ebavam se be Ral...ti si si pi4ka i to moita pi4ka heheheПървоначално написано от S8K
A az Sven Vath go 4akam ot 2 godini bratle i toi nai-setne she doide i to na metropolis yeaaah babyyy...she se izkurtim ot drugs i dance...![]()
Катеринке,я стига..а тва кой ме е зарибил няма значка...важното е че го слушам...Първоначално написано от marusha
![]()
ei inke are nai-posle i teb da te vidia...bah mama my i to na edno ot nai-iakite partyta ...kazah ti az 4e mnooo seriozno she se zaribish...ama are i pein mi ia dovedi 4e i neia iskam mnoo da ia vidiaПървоначално написано от Murderdoll
a za tiesto ne si izpusnala nishto osobeno osven poza,poza i pak poza i malko playback
komersa si e komers kolkoto i da ne ni se iska
![]()
Е глупости виж колко хора от форума ще имаПървоначално написано от Murderdoll
ние непознати ли сме за теб? :P
be ti luda li si be Dolly kfo she praish s niakfi nepoznati...tova vse pak e Sven Vath...az ako triabva she sum sama prez cialata nosht...da ne govorim kolko e iako da si treshtish sam na party...tui 4e kakto iskash nikoi ne te kara nasila da idvash,az shte sum oba4e ne 100,ami 10000000000000% tam zashtoto stava vupros za edno ot nai-o4akvanite partyta...puk i razbiraemo e za teb...ti si oshte novatorka v stilada ne govorim 4e 1005 shte se zapoznaesh s niakfi hora,shtoto vsi4ki sa ebaasi pi4ovete
![]()
Често да ти кажа и самичка да си мисля, че няма да се разочероваш въобще то на партитата се намират доста сродни душици.Първоначално написано от Murderdoll
![]()
Welcome! :P
kazvam 4e si novatorka shtoto vednuj ti sama kaza 4e otskoro slushash techno...ne se zaiajdam...spox ne se vpriagai...ako ne si oshte po-dobre...i s "extrite"vnimavai plsПървоначално написано от Murderdoll
![]()
mmmmmmmmmmmmmmm hora kfo she kajete aa
beshe great..vernu 4e malko ni preebaha s
extrite za tfa party ama i bez tqh se nakefih
na MAX samo deto poumrqh kum 4 4asa i si
otidohme s ina..but howeva....
hell yeah it was awesome![]()
![]()
![]()
boli me gurloto ot tolko sfirki xxxxxx s sfirkata
i ot tolko drane leko ne moa da govorq i leki4ko
me bolqt krakata ot podska4aneto...no sym HAPPY
Бих изкал ама нито ще ма пуснат нито имам пара!А за тиесто ПРОПУСНАХ СИ ШАНСА![]()
доколкото разбрах, бай ви Свен нещо забравил да дойде ?