- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Направиха ли ви 'бяла мечка' вече?
hahahahaПървоначално написано от rosskata
o6te malko i odavena me4ka .... :P
Ami nqma snqqqqqqqqqqqqqqqg![]()
Uff korn__ ak0 mi dade6 da se gu6na v tfa k0te6 mi mine :P iskam da gu p04e6am p0 bradi4kata e haha i m0itu k0ti tyi pravi :P
SEXtreme , да го духаш ма тръба!
При нас(Бургас) няма сняг и по-добре де...
Аз мразя да ме замерват със сняг , щото после цялата съм мокра и косата , и грима ..ужас![]()
Гадно е като ти попадне сняг под дрехите![]()
Аз винаги се каширам някъде , където няя да ме оцелят ..
Моderated by Tiffany
по точка 2 от правилника.
as koteto mi dokato spinka ne go zaka4am ... ne iskam da mu skusqvam hubavite migove v jivot4eto mu krati4ko ...Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
hahahahadvama sme teq det mislime 4e taq e tupa naduta pa4a!
![]()
a za neq ... trebe se radva 4e ne q poznavam da q napravq bqla me4ka da vidime koi e toq det 6te me nabie 4e mi e mnogo itresting![]()
Хех не още ама има време...за сега го караме на снежни топки...![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Да,снощи с едни френдове се лигавихме в снега...![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
еми то вече няма почти никъф сняг......![]()
иначе като бях по-малка момчетата в даскалото нон-стоп ни правиха бели мечки-всеки ден преди и след даскало.
и тогава беше ебати цирка.всички крещяхме пред учиилището.беше много яко.
emi nie tuka si nqmame snqg![]()
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
yeee NEska vali tuka ama mai pak nqma da natrupa![]()
Za sujalenie daa-kato si trugvahme ot daskalo i v dvora 3 mom4eta se nahvurliha vurhu men i me butnaha v snega!![]()
![]()
Da be6e pone edin...a te celi trima!
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
[/b]ami to pri nas nqma snqg vuob6te...ama mn mi se iska da navali qko i togava glei kvo stava!!!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Posledniq sms koito polu4ih:
Fuck Fuck Fuck ne iskamAko do kraq na sedmicata snega ne se e mahnal shte te pravq bqla me4ka![]()
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз самичка си се правя на меца. Вървя, вървя и току се търкулна някъде. Другите само седят и ми се кефят на изпълненията. Пък то гаднууууу.. ама тей то като съм с 2 леви![]()
дам.даже успях да се изтърся по гъз снощи щото не гледах къде вървя![]()
оооо мене никой не смее да ме прави на "бяла мечка" шото знае кфо ше го последва, ама аз сама се изтърсих.....мн яко....имаше повечко лед и така....
Не са ме правили бяла мечка щото знаят, че после ше им го върна тъпкано и ше ги избия всичките! ГолEм терминатор съм аз, особенно като ми дойде power-а!![]()
![]()
![]()
Ама днеска с мойта приятелка нещо гръмнахме и в двора на даскалото почнахме да се мятаме в снега! Беше лудница!Верно че после позамръзнахме и ни влезе сняг в дънките та си ходихме с мокри прашки ама беше веселба и си заслужаваше. Утре ше има Crazy Girls In The Snow Part II!
![]()
![]()
![]()
По точно не дали са ни напраили ами дали сме напраили...вчера една мацка от даскало за 20 минути 7 пъти я напраихмеи там разни малки самоубиици си мислят че могат ни напрааат нещо на нас и баам плееес
![]()
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3