Амиии, значи както всички знаят, напълно в реда на нещата е да се отделя семенна течност при възбуда преди да свършиш, във времетраенето на възбудата, и в тази течност има (макар и доста по-малко) сперматозоиди. Само че се чудя дали при мен нейното количество е нормално. Не съм бил с момиче един или 2 пъти , но дори при най-малкото нещо, което продължи повече време (например дълго време страстно целуване), тя започва да се отделя, а при по-настъпателни и проджължителни действия - в притеснителни (поне за мен количества). Някак си не е приятно да имаш голямо мокро и лепкаво петно на боксерките (знам, че звучи гадно, ама кво да направя...), което леко да овлажнява дори и дебел панталон от вънщната страна . Дори в тази връзка с приятелката ми изпаднахме в положението да се чудим възможно ли е сперматозоидчетата да преминават през панталона и да причинят бременност.
Честно казано, адски дразнещо и ограничаващо е, пък не мисля, че е нормално да се отделя ЧАК ТОЛКОВА МНОГО... То толкоз изтича в гащите за 1-2 часа интимности, че оная работа става безчувствена по някое време, де*а, губи част от сексуалната си енергия и потенциал...Та в тази връзка ако някой може да помогне - много благодарско. Ако има значение - на 18 съм. Сорка за дебилния разказ, ама кво да правиш - хора всякакви, проблеми всякакви.