- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой ви кефи най-много?
teb si te zabravihПървоначално написано от snooppy_f
sry
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Iiiiiiiiiii kak moja....Първоначално написано от SyLZaTa
...xaxax maitapa se be!Spoko...
![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
mi ot kyde da znam....gre6kaПървоначално написано от SyLZaTa
![]()
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
много мислиш за мен - за това е )Първоначално написано от S8K
шегичка червенокоске :P![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
То нали и аз съм Тедо... може и да съм аз !Първоначално написано от SyLZaTa
![]()
забравих priti_kiti , Sinister_Doll и Jamalska
извинете ме..може би има и още ама..![]()
ми ако не трябва да се лъжем така е...Първоначално написано от SyLZaTa
се се чудя дали ше дойдеш...
![]()
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
No More WILD__BOY
Първо искам да кажа че като цяло форума е готин, хората в него също.. и все пак има някои които определено ми допадат повече.. Смятам да напиша хората с които съм имала някакъв контакт -
morsmordre - първия човек с когото се запознах във форума, и до сега мнението ми за него си е все така високо...
aBeP4eTo, air_soul, angel4e_ot_ada, exploitedteen, DeSsi, ^I don't give a fuck^,hell_girl, GLeZoRanA, ^Kiss_of_the_sun_f^ , ^_^Krisito^_^, korn__, MaD CaT*, machoka, MaPuXyaHa, priti-kiti, p4elata_brumze, She Devil, sherry, S8K, rosskata, TheNightRider, Tedka_Medka, Taina{}, Traffic
Това са... щом за тях се сещам...
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
UlTi![]()
shtoto mnou go bicham tva momche
![]()
![]()
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
gia_bs Печена си!![]()
vajnoto e da se obichateПървоначално написано от WingsOfButterfly
![]()
Admin-Coki:
hEy ot koga ne sum vlizala pak nqkoy ot novite potrebiteli me haresva oleee she umra ot kef! az za gia neznam mnogo osven che izliza strahotno na snimki! :P moje bi zashtoto prosto e strahotna!Първоначално написано от gia_bs
Full Respect![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.