- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой ви кефи най-много?
neka zapo4na i az :
lady_birdkefi me Marti-to ... beshe 1-viq 4ovek s koito si pisah
sinister_dolloshte 1 Marti ... mnogo me radva s post-ovete si i kato stane "BAD GIRL" i po4ne da narejda ... mnogo shou stava ... ima vkus kym kartinki!
Wicked.Witchedno divanence koeto ne vliza mnogo chesto
Chupacabra![]()
moeto malko izvynzemno koeto shte si go vzema za domashen liubimec.
moje da go obijdat no si e izvynzemni4ko koeto me kefi.
satanas_daughters tui dete na prirodata koeto ne vliza sme se vijdali v pld ... no ne se znaehme 4e sme nie
( tq beshe v bg za prez lqtoto i me e vidqla - kakto i az neq - no ne si bqhme ugovorili srehsta - CEPI MRAK-a
mary_jane_666edno mnogo sado-mazohisti4no syshtestvo koeto me kefi - moje kato doida v sf da i podarq brysnarsko nojche :P:P:P
gLeZoRaNAbyrkam nick-a sry ... ta zna4i mnogo me kefi kogato zapo4na da floo-dq s neq supe qko stava
Machokabezpristrastnoto moderatorche koeto obicham da go psuvam
S8K1-vo q misleh za momche no ... greshkata e moq -sry.ima edin ot nai-qkite avatari vyv foruma- toq s 4algata
cTecHuTeJIHaTatova si e moqt rus Travers
ne si go/q davam lesno shte me vozi s na 4i4o si kolata deto q beshe snimal/a v podpisa si :P :P :P
E_L_I_Z_Aizchezna ne vliza veche tuk
beshe qko s neq
LiNkiN4eTotaq ludata ne si q davam.lipsvat mi momentite kogato bqh v bs i se shmatkotihme i ligavihme
TheNightRiderpop-a mnou me radva ;P dano ne mi se syrdi za toq prqkor
BaT_GiRlBeHu-To ... predi okolo nqkoq sedmica bqh s neq na kafence - tq beshe 1-viq 4ovek koito mi podari pliusheno konche ... i mn. si q obichkam za tova
az sym bylgarchemnogo si me kefi! SkinHead is a way from the life ... remember your roots
![]()
![]()
[/b][/color]
Първоначално написано от S8K
![]()
zashto 1-vo si pisala -> tedo ... posle - tedo_davis ? @_@
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв