.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Guest

момичета кажете си честно :))

момичета,кажете си честно кой от вас свършват наистина и то след колко време секс

``sladi4ko~~
    Guest
    Ami 4estno da si priznaq sam svyr6vala to4no 3 pati za 2 godini polov jivot . No tova , 4e ne vinagi svyr6vam ne ozna4ava , 4e ne izpitvam udovolstvie po vreme na seks

ами чесно за една година полов живот нито един път...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    след три години полов живот ми зависи от партньора,ми горе-долу всичките пъти без пр.2-3
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Guest
    Emiii za 4god.Tvarde malko.Moje bi 2-3pati no ne pove4e,tova ne zavisi samo ot partniora,a i ot tvoita naglasa.Ako iska6 moje6 da go napravi6.I vsi4ki pati se slu4i sas sega6noto mi gadje!

Град
    Пловдив
    Ми ... За 3 години полов живот не свърших първия път (нормално) , а след това не съм свършвала околооооо ... 4-5 пъти ! ВИНАГИ свършвам , може би , защото винаги има чувства , а и много обичам самия секс !!!
    " Порочността е мит , измислен от добри хора , за да си обяснят обаятелността на другите !!! " - ОСКАР УАЙЛД

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    е ти като си на 12 как ли пък не

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    ами аз от две години водя полов живот и с последния ми приятел с който сме от година и два месеца заедно си свършвам всеки път
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Град
    too far awey
    Мисля, че при мен проблема беше, че започнах много рано и около 2-3 години не изпитвах никакво удоволствие. После след като хванах сериозен приател който доста се стараеше да ми достави удоволствие, нещата се промениха. Сега нямам проблеми с това, не ми трябва много време и подготовки за да свърша. Просто трябва практика и време всеки да научи своите ерогенни зони за да насочва партньора си (в случей, че той неможе да ги намери)

Re: момичета кажете си честно :))

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    момичета,кажете си честно кой от вас свършват наистина и то след колко време секс
    az si svarshavm ama ne vinagi zavisi ot partnyra i ot men samata dali vaobshte mie bilo do seks primerno no dare4em dolu gore sled 30 min ili 35 svarshavm a ponqkoga ne sma mogla i za 4as da svarsh razli4no

a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....

Супер фен
    Град
    Ups & Downs

Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    ами не позна малката ми сестричка е на 13...а аз съм на 17...другата година 18 правя !
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Guest
    работата е там, че при жените е малко по-различно от мъжете. при мъжете в един момент се получава превъзбуда и знаете какво става. при жените обаче си зависи много от емоционалното състояние, психиката, дали има доверие на партньора, дали е възбудена достатъчно...и преди всичко въпрос на опит - да познаваш себе си, да знаеш какво ти доставя удоволствие и да можеш да насочваш партньора за да ти го даде. да не забравяме че секса се случва и в мозъка.

nqkoq_si_tam
    Guest

-

emi v4era pravih sex s edin moi priqtel i az svar6ih dvapati dokato toi nito vednaj tfa me ubi naprao( mislq 4e max 20 min mi trqbvat

Голям фен
    Аз пък си имам тактита за задаржане на оргазъма когато трагна да се еба.. Давам барзо барзо барзо и кат осетя че идва течност от финланди... хихих ... И забажям проникванетои така пак се оспокоява и така.... Мога да лашкам и 2 часа пак и шото с моита приателка за няма и 2 месеца сме го напраили поне 20 пати и вече трудно сваршва и аз сам и казал кат сварши да ми каже и тя кат ми каже давам яко барзо и и аз сваршвам и готово :PPpp

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    ами не позна малката ми сестричка е на 13...а аз съм на 17...другата година 18 правя !
    ооооппсс

Голям фен
    Аз 2 пъти...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Sylzite Sa Za Malkite Deca, A Proshkata Za Bog. Ne Sym Dete Da Placha Za Teb, Ne Sym I Bog Da Ti Prostq!!!

Град
    Sofia
    ami s parvoto mi gadje hodih 5 godini iiii ni6to za nego sexa be6e samo da go raga v dupkata i tva e.EEE kak da izpita6 ne6to.A s vtoroto mi gadje s koeto sme ve4e 4 godini i 5 mesea eeee ne6to veliko.Ami svar6vam za okolo 20-30 min zavisi
    NETI

Повече от фен
    Град
    ямбол
    и какво точно чуствате като свършвате?
    аз до сега не ми се е случвало.може би защото съм съвсем в началото на половия си живот не знам

Deisi
    Guest
    Emi i az za nikoga do sega povreme na SEX, samo kogato sama se zadovolqvam e ot skoro se eba ama kvo e tva

Град
    Sofia
    ПИША ЗА ВСИЧКИ КОЙТО НЕ СА ИЗПИТВАЛИ ОРГАЗЪМ.АМИ МАСТОРБИРАЙТЕ БЕ МОМИЧЕТА.НАДЯВАМ СЕ ЧЕ ЩО ГОВОРИМЕ ЗА КЛИТОР ЗНАЕТЕ КУДЕ Е.
    ГЛЕДАЙТЕ ВЕЧЕР НЯКОЯ ТЕЛЕВИЗИЙКА ЗА ДА ВИДИТЕ ТОЧНО КАК СТАВА ИЛИ АКО НЕ СТЕ САМО ВЕЧЕР ПРЕЗ ДЕНЯ СИ СВАЛЕТЕ НЯКОЕ ФИЛМЧЕ С ЛИЗБИЙКИ.ОПИТАЙТЕ,ОПОЗНАЙТ Е СИ ТЯЛОТО,В ТОВА НЯМА НИЩО ЛОШО.И НЯМА ДА ХВАНЕТЕ НИКАКЪВ ПАРКЕНСОН НА БЕЛИЯ ДРОБ КАКТО ЧЕТАХ НЯКЪДЕ ТУК.
    ТОВА Е С ЕДНА ДУМА ИЗЖИВЕЙ СИ ГО САМА ЗА ДА ЗНАЕШ КАКВО ИЗКАШ И КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ ПАРТНЮРА СИ
    NETI

ami az ne vodq otdavna polov jivot i moje bi tova e pri4inata no blizo 40%ot slu4aite ne moga da svar6a!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си