Цитирай Първоначално написано от stel4eto__
Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
Цитирай Първоначално написано от stel4eto__
pravila sam carski pi6tovi,vednaj po literatura v 7 klas kato hodeh na uroci i pi6eh temi i daskalkata mi gi proverqva6e a az gi pi6eh v tetradka i kato praehme klasno se praeh 4e sa gi pi6a v tetradkata i taka gi prepisah,pisala sam po racete,po 4ina,na malki list4eta,koito slagam v rakava na bluzata ako e s dalag rakav,po kolana sam zavirala,v obuvkata,pod kraka,pisala sam si po krakata,vednaj i na korema,na gsm-a sam pisala formuli i kvo li ne,pisala sam po oblegalkite na stolovete na teq pred men i po moq stol,po stenata,imame i edni koloni v staqta i po tqh sam pisala,na daskata,po gumi4kite,slagala sam v himikalkata si list4eta,prepisvala sam ot u4ebnika v ranicata sam slagala lista i daskala kato se obarne glei kvo stavaa vednaj v 5 klas me izpitvaha po istoriq i az si otvorih y4ebnika i po4nah da i 4eta yroka na onaq a tq vika:"deca nali sam vi kazvala nikoga ama nikoga da ne zubrite yrocite"
za sega se se6tam samo za teq ako se seta o6te ne6to 6e pi6a
Заклет преписвач като мене!
...а и добър по това,което чета!
heh a we az ne prepisvam vinagi ama 4esto mi se slu4va vapreki 4e v posledno vreme raz4itam na momi4eto do mene
Абе то е добре да има кой да ти подсказва,ама рано или късно, в някой решаващ момент, ще реши да те преебе и тогава гориш!