xax az kakvi pishtovi sum pravila ;] .. 0pasna sym .. xaax ;] ..
I az s malak shrift sum si printirala naa mini lische[tfa mi e redovniq nomer]Na tel si pisha formulite.Pravq si malki lischeta s nai vajnoto i gi zalepvam na gurba na momicheto pred men tq e s dulga kosa i kato mine daskala i ga puskam v/y lischeto.Probvala sum s bezcvetno mastilo ama tfa stava mnogo bavno.Pisala sum si po racete.Slagala sum si dulga pola s chorapogashnik na nego pisha sichk0 digam p0lata d0 g0re i prepisvam.Po literatyra si lepq lischeto pod china i prez 2 minuti se navejdam da si "vruzvam vruzkite".S kaburche sum si slagala malki lischeta na ruba na china i sum gi vurtqla i qk0 djenk.S telefona sum snimala celiq urok.Stava mnoy qko uvelichavash i vsichk0 se gleda.Pravila sum si glasovi belejki edin put po biologiq imaxme na 8 yroko kontrolno i az si bqx napravila 19 glasovi beleshki posle si slagash hensfrito puskash si kosata i otgore slagash shapka ili shamiq i sichko prepisvash doslovno...samo vednuj sa me hvashtali kogato mi padna fisheka ,a togava dori ne bqx prepisvala prosto za seki sluchei..e tfa e drygo ne se seshtam sega ;P