- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Още една жертва...
http://novini.dir.bg/LISTS/new_news_...ews_848018.php
Момичето е било само и единствено на 13 години... Кажете ми .. може ли да има толкова ненормални хора.. да я отвлекат, да я убият и на следващия ден да я захвърлят... Може ли да има толкова болни мозъци... и как им дава сърце да извършат нещо толкова брутално с едно малко момиченце... Аз съм от Ямбол и когато разбрах бях потресена... това момиче учеше със сестра ми в един клас.. Още не мога да повярвам че може да има толкова ненормални хора...
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
"Тялото на 13-годишно момиче от Ямбол беше намерено днес следобед в мазето на жилищния блок, в който живее, в квартал “...... ...”, съобщиха от РДВР.Днес момичето беше обявено за общодържавно издирване, след като вчера не се прибрало от училище.
Hmmm?"
Mi stranno,ma kvo moje da se izkomentira,ni6to po-konkretno ne se kazva!
Гост.. какво повече може да се каже... нито убиеца или убииците не са намерени...нито нищо..
ИМА ЛИ ГОСПОД ПО ДЯВОЛИТЕ?????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
"ПО ДЯВОЛИТЕ",ТА ТИ ВЕРНО ЛИ ПОМИСЛИ,чЕ НЯКОИ шЕ ТРЪГНЕ ДА ТЕ ОБЕЙДАВА,чЕ ИМАПървоначално написано от MyCuHkA
Първоначално написано от MyCuHkA
Ne...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Много странно..молиш за Господ, а в същото време призоваваш силите на пъкъла..Това твое изказване беше напълно противоречиво!Постави Господ от една страна и Дявола от друга и виж какво се получава::Първоначално написано от MyCuHkA
1=-1
Нека ти кажа моето вярване - има една Съдба, която е определила във всеки момент, независимо по коя пътека ще поеме човек, какво ще му се случи.Защо, да ме земат мътните, търсиш някой друг, който да решава проблемите вместо самите хора!??Всеки сам трябва да се справи с поставените си задачи!Това е!
Момичето е било само, нямало е как да се спаси!Тя пада на бойното поле в битката на живота да оцелее, но друг продължава!Приемете, че живота не е веченНищо не можем да направим за това момиче и точка.
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Има всякакви хора. Те просто са психично болни и не им пука дали ще убият и изнасилят дете дори то да е на 13. При положение че го вършат значи им доставя удоволствие. За такива трябва или много дълга присъда или направо доживотен затвор защото не е гаранция че като излезнат няма да направят пак същото. Да ги затварат по лудниците за да не се случват такива трагедии
kofti gadno no navsqkude po dveta ima takiva ne6ta![]()
tova naistina e gadno makar i info-to da e e malko..
prosto tova e vremeto,v koeto jiveem i takiva ne6ta se slu4vat 4esto..
na vseki moje da se slu4i za jalost
moite syboleznovaniq za momi4eto..
.....have a problem,have a point-take it easy,have a joint.......
http://news.bg/article.php?cid=10&ai...4&pid=0&from=0
Tuk syshto ima info za sluchaq..Naistina e mnogo tyjno![]()
Keep smilin'
Ох Муцинка Муцинка....нямаш си идея, нито пък аз, колко много жестокост и насилие има на тоя свят! Повярвай ми обаче човешкия мозък не се ограничава до 13 години! Жалко наистина за момиченцето...много жалко...определно като имаш нещо общо със случая е още по-шокиращо....хора колкото искаш и каквито искаш но човеци малко има!
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
morsmordre, съгласна съм с всичко, което написа, много точно се изказаАла малко грубичко
Разбира се че нищо не можем да направим, но какво толкова досадно има в това момичето да изкаже своето възмущение, да ни каже за станалото...и съответно ние да напишем нещо по темата ако желаем
Даже мисля, че е хубаво да разбираме за тези неща от живота, за да знаем какви хора има и за да бъдем по-нащрек
Ясно е, че друго освен да се възмущаваме и да съжаляваме за станалото не ни остава
R.I.P.
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Мама им мрасна на тея педофили!!!дано Господ ги накаже!!после нямало нужда от пистолет!!!ужас!!!!![]()
![]()
Maika im nE6tasna Pedofilska.Maikavi DA IBa na vsi4ki pedofili Mrazq va v 4ervata va mrazq Mar6i.naite li kakvo zaslujava tozi ne6tastnik
da go hvane ba6tata na tova dete i da go ubie ot boi
ne s pistolet ne s bohalki ili kakvoto i da e
a ot BOI
da Umre ne6tastnika
MAikati Mrasna NE6tastna da Eba Mizernik Da Eba !!!!
Da Po4iva v Mir Deteto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[Admin-Coki:
системно използване на няколко снимки с неподходящи размер.
/забрана за ползване на такъв - 2ра
/ 3-то нарушение с неподходящ размер на аватар
/ забрана на ползване на такъв
ave ko da prikazvam ve ebahti bolnite peda`` ve da gi e`` v ne6tastnicite prosto nemoga da si obqsnq kak moje da ima takiva gnuski kope````![]()
![]()
eb`` sam im maikata ve dano na seki shub`` iznasilvach da mu stane neshto na h`` ve da izmrat ot nai gadnata bolest ve cql jivot da ne sa ottarvat ot zlo ve kak moje da prechinqvat takiva neshta na 13 godishni momichenca ve dori i na po malki MIR NA PRAHAIM NA SICHKI IZNASILENI MOMICHENCA mir na prahaim
![]()
![]()
![]()
Gospod navqrno ima no toi e chista - ENERGIQ.(pak vkarvam nqkakvi logikiПървоначално написано от MyCuHkA
)
ne mislq che shte moje da pomogne - syzdadeni sme za da jiveem - ostaveni na proizvola na sydbata -vsqka nasha greshka se zaplashta ... no nqkoi uspqvat da se izmuknat.Neznam kakvo tolkova e stanalo no tova momichence ne go e zaslujavala - otvrashtavat me takiva urodi...
RESTINPEACE
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
ААА СТИГА Е![]()
![]()
![]()
ЕБАСИ ВЕЧЕ НЕ ЗНАЕШ ДАЛИ ЩЕ МОЖЕШ ПАК ДА СЕ ПРИБЕРЕШ ВКЪЩИ...![]()
![]()
Днес разбрах кой го е направил и когато разбрах не можех да повярвам... С това момче съм стояла на една маса... Един път бях излязла с една моя приятелка и тя го познаваше и той ни срещна и се запознахме и след това той каза че ще дойде с нас на кафе.. изглеждаше напълно нормално... като изключим това че той е наркоман но е напълно безобиден.. Казжа се Мирослав, на 18 години е... Напоследък е започнал да се дрогирва с по силни наркотици... Преди е пушил само трева...
След училище Ели се е прибирала от училище и е имала уговорка с някаква нейна приятелка и той я е придърпал... изнасилил я... и причината поради която я е убила е.. за да не може тя да каже че той я е изнасилил... А преди да направи той я е преследвал защото я е харесвал... Представяте ли си.. той и е бил приятел... А е направил такова нещо с нея...
Все още не мога да повярвам че Ели вече я няма... Нито беше лоша ученичка нито нищо...
Наистина не заслужаваше...
МИР НА ПРАХТА Й!!!![]()
![]()
![]()
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Първоначално написано от morsmordre
![]()
![]()
![]()
ПО-точно не мога да го кажа !
Не искам да казвам нищо по темата...
Да почива в мир,момието!![]()
Abe toz Miroslav v Dimcho Debelianov li e hodil, i ako da v koia paralelka e bil?
Mir na praha na Eli.
Горкото момиче....Като си помисля че и аз сам на нейната възраст и че може да ми се случи и на мен ме дострашава да изляза и до магазина....![]()
Лека и пръст и царство и небесно!![]()
Е**х му копелето...тва не е човек...кат си помосля колко наркомани има в моито у-ще ми иде да се груман...как може такова нещо да го стори човек и то на 18...ех тез наркотици...Първоначално написано от MyCuHkA
Немам Подпис...
И аз много се дразна за това, като се има в предвид колко още хубави неща е имало да види и усети![]()