Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
За огромно съжаление никой не си мърда пръста ,за да се спрат тия престъпни прояви.Всеки казва че тва не е лесно( и тва наистина си е така де),ама вместо да се измисли нещо тия депутатите например през ден си гласуват за увеличаване на техтите заплати.Пък за правосъдието кво да говорим.Хващат някъв ей такъв боклук като този за който разправяш и кво?След 1-2 месеца айде пак си живурка на свобода,без дори да му пука че е причинил най-голямата болка на едни родители,че е посегнал на едно малко невинно момиче.Ужасно е всичко,което става и най-лошото е че никой не предприема нищо.В Америка като ритнеш някое коте те вкарват в затвора,пък тука човек убива,изнасилва,ограбва и остава ненаказан.Ей тва е село България!
Abe tezi qvleniq sa postoqnnui na tozi grehoven svqt!
Nqma izbavlenie!Edinstveniq na4in e da se promeni korenno psihologiqta na horata,a tova na praktika e nevazmojno!Pone neka si pravim izvodi za sveta i da stanem po-madri!Az li4no ne se usmelqvam da priema ne6tata tolkova navatre!4ovek riskuva da se travmatizira!Ne ne sum bez4uvstven,ne se otnasqm kum tova prosto kato kum porednata 4erna"statistika"prosto,razberete me ili ne,nikak ne sa mi priqtni podobni raboti kakto i na vas!Moga samo da stoq i nabludam otstrani za sujalinie!Kolkoto do deteto!Mi kli6irano e,dobre de,no se pak!POKLON!