- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Против рапа (осем довода против тая помия3)!!!
хахаПървоначално написано от Анонимко
мн ясно![]()
Първоначално написано от chupacabra:)
Xxaxax! Tva me razbiii!
Ina4e teq temi da ne stanaha nqkva super feshunska forumna tendenciq?
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
az pyk slu6am rap i me kefi![]()
I was lost and I'm still lost...
хухуху, и тук съм напълно сългасен. Наскоро гледах една картинка за "рап симулатор" където настройваш броя на "Ъ"-тата и броя на псувните, които ще се изпозлват. Избираш какъв "жанр" ще е песента /пари, коли, жени/ избираш аудитория: до 8 години, до 12 или до 14. Още едно за "Ъ"-тата, никога не можеш да имаш достатъчно Ъъъъ-ъ-ъ-...ъ-та в една рап песен.
Нека се радват рапърите, нали ги кефи музиката? Е някои песни са наистина дебилски, ма буквално... аз заради рапа намразих Варна :/ А иначе има толкова хубави момичета...
Don't hate me, I'm just blind.
NQKOI DA Q ZAKOLI SYS SATYRAПървоначално написано от Стеснителната
Ei KaKo DuPe Da Ti e qKo :P spri s teq typi temi
ti se uluq
![]()
Този пост даже не съм го и чел целия(защо ли?Защото 100% няма и 1% смисъл в него).И в защита на любимата ми музикаПървоначално написано от Стеснителната
ще кажа само че вмомента май тя рулира света
или поне една изумително голяма част от него
а твоят азис рулира само гъза си с вазелин
А подписът ми е предназначен точно за такива бавно и малоумно развиващи се едноклетъчни,на никому ненужни със своите постове същества!!!
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
SkiT като стана дума за метъла и ти веднага гракна, че тфа е шибана музика, а сега изведнъж се е оляла? ше ти кажа само, че дори в момента има метъл групи с много по-смислени текстове, отколкото некъф си педесе стотинки...![]()
а ся да коментирам малко темата... не слушам рап, ма стеснителнИЯТ верно прекали... да, сегашните комерсиални тъпотий са така... виж, олд скуул рапа си е добър... така, че ШЪТ ДЪ ФЪК ЪП
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
ХАХАХА...колко такива ще пускаш???Иначе рап наистина съкс...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
ei stesnitelnatali si kva si q sa zastreliai po dobre xaxa 4ula 1 /2 BG -r&b pesni4ki i precini ve4e rapa kav bil.xaxaax q sa ospokoi ve moito momi4i slu6ai malko 2pac/shyne/ big tymers /cash money/ kadafi/ outlaw/....
kat ne si zapoznata s edna muzika kat neznai6 ni6to za neq izob6to ne dei q opsajdave.Prosto stava6 za smqh s takiva prostotiii ako za teb Oooo lo6ite xaxa e rap zna4i si slu6ai tam 4algata i se razdai na jivota.Ma zadane se ma4i6 6ti kaja bg nqma rap makar 4e sa samnqvam da si 4uvala ne6to druu balgarsko osve r&bi snaiper records xaxa ma po dobre ne dei precinqva edin stil po bg pesnite slu6ai sazdatelite na tozi stil v tqh 6i vidi6 krasotata na stila ne v tova koeto sl6a6 v bg![]()
![]()
![]()
..impossible...
...is nothing...
Drun drun ... kato gledam si zapalena 4algarka, mnogo qsno, 4e shte imash protiv rapa i hip hop-a, a tova sa moje bi nai-istinskite stilove, moje da ima mnogo nasilie i t.n v klipovete, no te ne kriqt realnosta, ne jiveqt vuv fantazii i t.n. I moga da kaja sushto, 4e ako poznavash nqkoq ot tezi zvezdi koito peqt za nasilie i t.n, 4e sa mnogo svestni hora...!Първоначално написано от Стеснителната
Your time is up, my time is now!
saglasen sam s MoM4enapravo si4ki 4algari det ste protiv rapa 6i va pozdravq s BG pesen "Kingsize - da go duha parata " 6tot viii ste edin parat sme6nici prikazva6 za rapa a ti ose6ta6 li 4e 4algata e edna pesen izpqta po 100 razli4ni na4ina, a 6tot ako ne ose6ta6 sa zaslu6ai malko i sa zamisli v texta.
![]()
..impossible...
...is nothing...
ХА!Не защитавам чалгата, но РАПА даже не е музика!!!Хич не ми разправяй, как не съм знаела и не съм разбирала...бла бла, защото съм напълно на ясно и мисля, че рапа е СТО ПЪТИ ПО-ЗЛЕ ОТ ЧАЛГАТА!!Първоначално написано от neMec`
Admin-Coki:
писна ми от тъпите ти и несмислени теми,ма!
за кфо пишеш,че не искаш да се караме
след като знаеш,че така убиждаш слушателите
на дадения стил музика..аз моа ти кажа,че
тъпата ти чалга е пълна помия!заври си я отзад!
Na tva jivotno ako mu se qdosvahme,Първоначално написано от Tedka-Medka
nervi nqma6e da imame ve4e!
Tegli edna mazna mayna i tva e![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Малката??Че ти да не си ного голяма!?Пясъка е мръсен, ГОЛЯМАТА, а аз случайно не обичам мръсотии и БОКЛУЦИ, но ти надали си на това мнение - може ли да мразиш своите хора??Първоначално написано от Murderdoll
Admin-Coki:
хехехе....сега ще вземеш да кажеш, че чалгата струва повече от Бг рапа![]()
Истината е в метъла, деца мои![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
molq da ne namesvate bg rap-a, zashtoto e golqma boza (govorq za vsi4ki 'nashumeli')Първоначално написано от mira_
huh, metalka ... pai se bro
Хеее хееххехе ехехе
с тая тема се изпрости ти - това е позиция на човек, който не знае за какво говори и се пак говори - и то яко глупости . Вземи слушай малко рап и се апани да сванеш текста колкото и трудно да ти е.
АА...когато тръгна с 30-годишни чичковци ми се обади, ма gsm-а си няма да ти дам, че може да се окаже, че си лезбийка....Първоначално написано от Murderdoll
![]()
Admin-Coki:
ай стига сте се карали бей..Първоначално написано от SEXtreme
яве ей не ме нерви ве!прочети ми мнението за метъла и тогаз ме обиждай ве смотаняк!Когато прослушаш РАП тогава ще ми говориш щото аз рап слушам дооста отдавна и не ти говоря за никви комерсиални ЛАЙНА!!!Първоначално написано от Worthless
![]()
![]()
![]()
![]()
Отворен без покритие!
Първоначално написано от exploitedteen
exploitedteen - човече пълно е с такива педерачета дето не знаят дори кво е олд скуул ама то е за тях е "яко", "КуууЛ", "Кърти мивки". Просто не им се нерви - слуша рап от 5,6 години - пич а слушал ли си какво е правено преди.Та като достоен пичага ти викам да не се занимаваме с такива
![]()