- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Стеснителната
Искам да кажа нещо,форума е пълен с всевъзможно тъпи хора,кой от кой по-глупав...ама има просто едно същество което кърти...Стеснителната...
Боже,Боже,как можа да създадеш такова тъпо нещопросто се чудя,че още някой не те е убил,мн ше се радвам,скъпа искам само да знаеш,че аз съм един човек който ти много добре познаваш и мислиш,че толкова мн те уважава...скъпа,не е така,ти мислиш че света се върти около теб,събуди се
живей в реалния свят
а да и забравих,майка ти мн яко духа...батееее,супер е тая жена...
има и още нещо,що лъжеш хората,че слушаш ква да е музика...та ти си заклета чалгарка
а да и перкалаш,аз защо нямах представа за тва може би когато те бъзнах,че е кока а всъщност беше степче...оооо,милото то
![]()
аре че ми писна да пиша...ако трябва да пиша за сичките ти глупости няма да ми стигне цял ден...
![]()
![]()
![]()
ааааааааааааааааааааааа тва е много яко...![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
стеснителната е зле... ма мноу... елито беше супер умна в сравнение с нея...
ама кфо й обръщаме внимание изобщо?
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Хубаво,но щом 'тя' те познава значи и ти яче аз съм един човек който ти много добре познаваш и мислиш,че толкова мн те уважава...
познаваш.Е ,госте от тук идва голямата ти грешка
твърдиш,че знаеш за Стеснителната....
По поста ти личи,че не знаеш Н-И-Щ-О !
Стеснителната е един от най-яките 'образи' в форума!Друг е въпроса,че повечето
са глупави пуберчета без акъл в главата и не могат да зацепят какво е това "бъзик"
Много смешно е,че се правиш на много отворен/а,но
все пак не ти стиска да "и" кажеш всичко в
лицето,нали?като гледам даже не ти стиска да пишеш и
от профил. Прав/а си..най-лесно е да се отваряш
като си анонимен.Вземете пораснете най-после и разберете какво е това животно шегата!
Ако цепиш на къде бия,хубаво ако не-сори!
скъпи деца, Стеснителната а.к.а Oyama, е много по-умна от вас и яко ви ебава.
Прозрете, мамка му!
Първоначално написано от Анонимко
Я виж тии...имало и умни хора които най-после са разбрали истината![]()
За автора на темата:
С предния ми пост точно това намеквах...уж се познавате ,но казваш ,че е момиче!?![]()
Ясно..![]()
Аз да несъм луд да си праа перистрация в форум...просто реших да ви покажа същността и...не мисля да се регистрирам по простата причина че няма да влизам повече тук....
адиос!!!
Какво стана ?Да не би да си глътна....клавиатурата?Първоначално написано от Dj Rush
![]()
Луд или не явно редовно четеш форума щом и тема пускаш![]()
да ви покажа същността и...
А ти усещаш ли как си противоречиш ?![]()
Първо дрънкаш,че се познавате и т.н сега "да ви покажа същността и".На кой бе?На МОМЧЕТО ЛИ?![]()
Аууууу...Стестнителната е и усещам,че още доста време ще ми е любимият потребител във форумът...
Просто това е най-големият ташак с олигофрените тука...и винаги ми е толкова забавно когато някой се заяде с нея и започнат едни помиий и обиди да се сипят...смяхххх![]()
Много ме радва!!!Да са пази и да продължава![]()
![]()
Госта по-нагоре...браво...много хубаво казано!
\/
Абе нещо ми се бъглясва профила![]()
Защитникът бях аз![]()
Кога почва втория рунд ?![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Втори рунд няма да има, нито каквито и да било подобни теми!
2.Да уважават мнението на останалите потребители и на модераторите.
Обиждащи и нецензурни мнения ще бъдат премахваниИскам да не виждам повече подобни теми! Ако имаш да казваш нещо на някой - рег и на ЛС. Но правилата важат и за ЛС, така че ако мислиш да се изказваш по този начин - няма да имаш тази възможност.13. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
Наздраве и пийте културно.
![]()