.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Dj Rush
    Guest

Стеснителната

Искам да кажа нещо,форума е пълен с всевъзможно тъпи хора,кой от кой по-глупав...ама има просто едно същество което кърти...Стеснителната ...
    Боже,Боже,как можа да създадеш такова тъпо нещо просто се чудя,че още някой не те е убил,мн ше се радвам,скъпа искам само да знаеш,че аз съм един човек който ти много добре познаваш и мислиш,че толкова мн те уважава...скъпа,не е така,ти мислиш че света се върти около теб,събуди се живей в реалния свят а да и забравих,майка ти мн яко духа...батееее,супер е тая жена...
    има и още нещо,що лъжеш хората,че слушаш ква да е музика...та ти си заклета чалгарка а да и перкалаш,аз защо нямах представа за тва може би когато те бъзнах,че е кока а всъщност беше степче...оооо,милото то аре че ми писна да пиша...ако трябва да пиша за сичките ти глупости няма да ми стигне цял ден...

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    ааааааааааааааааааааааа тва е много яко...
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    стеснителната е зле... ма мноу... елито беше супер умна в сравнение с нея...
    ама кфо й обръщаме внимание изобщо?
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Guest
    че аз съм един човек който ти много добре познаваш и мислиш,че толкова мн те уважава...
    Хубаво,но щом 'тя' те познава значи и ти я
    познаваш.Е ,госте от тук идва голямата ти грешка
    твърдиш,че знаеш за Стеснителната....
    По поста ти личи,че не знаеш Н-И-Щ-О !
    Стеснителната е един от най-яките 'образи' в форума!Друг е въпроса,че повечето
    са глупави пуберчета без акъл в главата и не могат да зацепят какво е това "бъзик"
    Много смешно е,че се правиш на много отворен/а,но
    все пак не ти стиска да "и" кажеш всичко в
    лицето,нали?като гледам даже не ти стиска да пишеш и
    от профил. Прав/а си..най-лесно е да се отваряш
    като си анонимен.Вземете пораснете най-после и разберете какво е това животно шегата!
    Ако цепиш на къде бия,хубаво ако не-сори!

Guest
    скъпи деца, Стеснителната а.к.а Oyama, е много по-умна от вас и яко ви ебава.
    Прозрете, мамка му!

Авторката на предния пост
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    скъпи деца, Стеснителната а.к.а Oyama, е много по-умна от вас и яко ви ебава.
    Прозрете, мамка му!

Я виж тии...имало и умни хора които най-после са разбрали истината
    За автора на темата:

С предния ми пост точно това намеквах...уж се познавате ,но казваш ,че е момиче!?
    Ясно..

Dj Rush
    Guest
    Аз да несъм луд да си праа перистрация в форум...просто реших да ви покажа същността и... не мисля да се регистрирам по простата причина че няма да влизам повече тук.... адиос!!!

Авторката
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dj Rush
    Аз да несъм луд да си праа перистрация в форум...просто реших да ви покажа същността и... не мисля да се регистрирам по простата причина че няма да влизам повече тук.... адиос!!!
    Какво стана ?Да не би да си глътна....клавиатурата?
    Луд или не явно редовно четеш форума щом и тема пускаш

да ви покажа същността и...

А ти усещаш ли как си противоречиш ?
    Първо дрънкаш,че се познавате и т.н сега "да ви покажа същността и".На кой бе?На МОМЧЕТО ЛИ?

Повече от фен
    Аууууу...Стестнителната е и усещам,че още доста време ще ми е любимият потребител във форумът...
    Просто това е най-големият ташак с олигофрените тука...и винаги ми е толкова забавно когато някой се заяде с нея и започнат едни помиий и обиди да се сипят...смяхххх
    Много ме радва!!!Да са пази и да продължава
    Госта по-нагоре...браво...много хубаво казано!
    \/

Супер фен
    Абе нещо ми се бъглясва профила
    Защитникът бях аз
    Кога почва втория рунд ?
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Мега фен Аватара на machoka
    Втори рунд няма да има, нито каквито и да било подобни теми!

2.Да уважават мнението на останалите потребители и на модераторите.
    Обиждащи и нецензурни мнения ще бъдат премахвани
    13. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
    Искам да не виждам повече подобни теми! Ако имаш да казваш нещо на някой - рег и на ЛС. Но правилата важат и за ЛС, така че ако мислиш да се изказваш по този начин - няма да имаш тази възможност.

Наздраве и пийте културно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си