- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си я върна обратно?
Хора!Ще сам ви много благодарен ако ми помогнете!Така...ето го и моя проблем.Преди 1 година едно момиче от саседния клас ме харесваше.Поне така мисля,защото ми правеше комплименти и един нейн приятел ми каза че тя искала да я заведа на кафе.Аз не я харесвах и нищо не направих.Но в последствие се влюбих в нея и(това беше мн глупаво,зашото тогава незнаех как да подходя към момичето което харесвам за да се получи нещо му нас)и признах в чата, че я харесвам и тогава се появи някаква преграда м/у нас и до сега не си говорим много често в училище.Само в чата и добре се разбираме.Пак направих опит да я отведа на среща, но тя каза "ще видим".Изчаках да си помисли и пак я попитах, но всеки път отговорът беше "ще видим" и аз продължих да питам инакрая тя ми каза "по-полека"!Тогава изгубих всички надежди.И да ходя с други момичета тя си остава за мен най-красивото момиче в училището.Недостижимото цвете, на което можеш да се радваш само от далеч!Продължаваме да чатим и да се поздравяваме в училище и аз едва ли ще мога да я превъзмогна.Какво да правя!?Помагайте...
маа фака
heh,stranna slu4ka e tvoqta
no v kraina smetka,spored men..haresai si nqkoq druga..nakrai q da porevnuva malko..pokaji i kakvo naputt da zagubi..
mislq,4e otva moje i da podeistva..i tq da trygne sled teb,a ne ti sled neq
![]()
nikoga ne premahvai usmivkata na liceto si,dori,i da te boli,za6toto nqkoi moje da se vliubi v neq
mi ili napravi opit da e nakarash da revnuva ili nay malkoto shtom f uchilishte ne si govorite a si chatite.. obmisli si dobre dumite i porsto i go napishi. i q ostavi tq da reshava.pone shte si spokoen che si si kazal kvo chuvstvash. ako ti kaje Ne ili te odreje s nedomluvki prosto she trqa da e zabraish i tva e![]()
еми пробвай да говориш с онзи нейния приятел
помоли го да разбере какво става в главата на твойто момиченце![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Draj se po nastrana ot neq ne i obrashtai tolkova vnimanie ,neka misli che veche ne ti puka tolkova za neq bilo kato q nakarash da revnuva ili po nqkakav drug nachin.. Shte pomogne![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
i az taka mislqПървоначално написано от He3HauKa
Дори и да тръгна с някоя друга само за да накарам момичето да ревнува(ако въобще ревнува)...после какво?Мисля че е прекалено срамежлива и че започне да ме игрнорира.Незнам...Какво мислите вие по въпроса?
маа фака
ne tova s ignoriraneto nqma da se slu4i..ni6to..tova,4e e sramejliva ne zna4i 4e nqma da revnuva..az sma sigorna,4e 6te..vsi4ki momi4eta sme taka![]()
nikoga ne premahvai usmivkata na liceto si,dori,i da te boli,za6toto nqkoi moje da se vliubi v neq
Eii li4i si 4e mnoo haresva6 tva momi4e oba4e spored men..problema e v tva, 4e mnoy i hodi6 po gyza, momi4etata ne obi4at taka, ako 6te i naiii qkiq pi4 da e, 6tom e nekaf deto da e gotov na si4ko zaradi neq..i ne e interesno.Trqq da im vinagi trypka, taka 4e bydi muni4ko pone po nedostypen, razkaji i za nqkoq momi4e, moje i da e nekfo vaobrajaemo i da vidi6 pone kak 6e reagira.ako ne i stane ni6to..zna4i ne te haresva, no ako po4ne mnogo da razpitva i da se inteersyva, zna4i ne si4ko e zagybeno{}good lUcK!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар(огромен).
/забрана за ползване на такъв.
Ами бори се за нея...няма невъзможни неща няма!!!Никога не се откавай...!Не я карай постоянно да излизате...бъдете приятели,не и показвай,че я харесваш!Ако иска нещо тя ще те потърси.Като те искала веднъж и втори път ще те посиак,ся може да се дърпа,защото преди не си я искал...Бори се.Успех
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Помисли си дали не страдаш от синдрома " Обичам, това, което нямам".
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Пак подхождам с песимизъм,но.. ти по този начин се излагаш като я питаш да отидете на кафе!При отговор "ще видим" аз разбирам,че не иска,но го казва колкото да не те нарани.Колкото повече я караш да излезете толкова повече тя се отблъсква от теб... прави се на недостъпен,ако не стане просто забрави.Ясно е че за момента не иска нищо с теб!
П.С. Нищо лично към теб,но това е истината![]()
ami kaji i kakvo 4uvstav6 i ako tq ti otvyrne e qsno ako ne ti otvyrne zna4i tova moje i da stane nikoga zatva si potyrsi nova no q 4akai taz tzql jivot da ti obyrne vnimanie zashtoto dokato q 4aka6 moje da izpusne6 mngogo novi 6ansove a ot neq da ne polu4i6 takyv!
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Ami mislq 4e samo po 4ata ni6to nqma da stane.Po-dobre kato q vidi6 v daskalo q spri,zaprikazvai q,puskai nekvi laf4eta i ei takiva raboti.Ne burzai da q pokani6 na sre6ta,iz4akai 2-3 dni,kato vseki den kogato q vidi6 q spirai,zaprikazvai q i taka.Estestveno ne prekalqvai,da ne stane6 puk banalen.I 4ak togava q pokani na kafe.Aide i uspeh!![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
A i o6te ne6to,4e zabravih.Priemi go kato suvet-NIKOGA,ama absolutno NIKOGA ne razkrivai 4uvstvata si kum nqkoi po 4ata.Kazvam go ot opit.Puk i ti sega sam vijda6 kvo stava kato si i kazal po 4ata...![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Благодаря на всички!
"NIKOGA,ama absolutno NIKOGA ne razkrivai 4uvstvata si kum nqkoi po 4ata"-сам се уверих преди 1 година...наистина е мн тъпо!
"При отговор "ще видим" аз разбирам,че не иска,но го казва колкото да не те нарани.Колкото повече я караш да излезете толкова повече тя се отблъсква от теб... прави се на недостъпен,ако не стане просто забрави.Ясно е че за момента не иска нищо с теб!"-Много съм съгласен с теб!
Така...мисля да не и показвам с нищо, че я харесвам и просто да и бъда приятел.Но има и друго.Когато чатим аз трябва да приказвам.Ако не подхвана някоя тема тя ще мълчи!Това ме дразнисега си мисля че не проявява интерес към мен...но ще видим
пак ще пиша...пишете и вие...
маа фака
Доколкото за чата ти ли и си включваш винаги?!Не трябва да е така,остави я един път и тя да ти си включи и тя да започне разговора ако стане това ще е един плюс за тебе :P
Стига да мога винаги ще ти помогна!
Taka e....Saglasna sam....Naistina momichetata ne obichame vsichko da ni e podneseno na tepsiq. Gubi se trapkata taka. Dobar savet ti e dala w8nk f0r y0uПървоначално написано от `w8inK`f0r`y0u`
Нищо чудно и така да стане... абе, според мене това да караш някой да ревнува си е бая тъпо.Първоначално написано от ^SpideR^
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Мисля че няма гадже,но...знам ли...ще се поинтересувам![]()
дрЕБОсъчко ти знаеш ли дали твойта си има гадже?
маа фака