- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- harry potter
mn se kefq na knigite ama mn ,6estata mi e liubima,jalko 4e dymbyldor umira![]()
...ama filmite sa qko typi ama qko!!!!!!!!!i sa tolko sykrateni...abe mazalo
![]()
shtoto taka mi HARESFAAAAAAAA!!!!Първоначално написано от machoka
![]()
ми не ях очарована от филмите-очаквах нщо далеч по-доброПървоначално написано от marusha
![]()
а книгите принципно дста ми харесват ма мисля че 6 части да си предостатъчно....ече почна да става като сапунка...
Така отговарях да на другарчетата в детската градина - до 3 клас..Първоначално написано от marusha
![]()
i az go mrazqПървоначално написано от дрЕБОсъчко
ne me kefi ama izob6to!palna prostotiq
![]()
Хари Потър е долна про-американска пропаганда![]()
Admin-Coki:
Намали големината на снимките в подписа ти и не публикувай пречупени кръстове- забранено е!
Апф .. филмите не струват за нищо.Нито един от 4-те филма не ме кефи!Книгите са значително по-интересни.Не мога да определя коя най-много ми харесва,щото всяка следваща е по-добра от предишната.В момента имам част от 6-тата книга на pc-т0,ама нямам кой знае къв напредък и май ше чакам да си купя книгата![]()
suglasenПървоначално написано от Adolf_Hitler
![]()
![]()
![]()
тоя ще да е един от любимите ми потребители. мисля че потър трябвада се забрани със закон, а сценариста (онова англииско говно дето беше гост в на слави шоуто) трябва да бъде осъден на доживотен затвор та да го клецат мангалите в софииския градски затвор. край с моите мнения по темата. препоръчително заключване препоръчвамПървоначално написано от Adolf_Hitler
Of ne mi e iasno kvo segi e s takova otricatelno mnenie i che seki kazva che filmite na haryr potter sa detski az sum na 14 godini i sa mi strashno interesni... I edin e napisal che filmite sa pulna boza a che knigite sa znachimo po-interesni...e ok ma.. seki vtori sled nego e s sushtoto mnenie.Ne mojete li da si izgradite samostoiatelno mnenie mi da kazvate che ne struvat filmite.. napravete po-dobri be!I sum obedena che 1/2 ot mneniata ne sa viarni,pishat taka samo za da se predstaviat za po interesni pred tia koito sa s negativni mnenie
Абе ти 0к ли си ? Как може да ми кажеш,че филмите за Harry Potter били много яки и че ние сме с негативно мнение само за да се направиме на интересни.. Тряа си мн0у зле;]Вземи си някой наистина хубав филм дето си заслужава да си изгубиш времето и тогава ми говори,че филмите за Harry Potter били интересниПървоначално написано от Анонимко
Hari potar na bokluka!
Ученото си е учено! В кенеф да го затвориш, лавка ще отвори!
естествено че ме кефи...до сега съм рпочела всички излезли книги...и филмите съм ги гледала, но не м екефят чак толкова щото много от нещата не са така както във книгите...![]()
Кефи ме страшно многоСпоред мен всеки си има право на мнение и вкус и никой не трябва да казва на другите какво да обичат и харесват и какво не. На мен много хора са ми казвали, че не харесват Хари Потър, но аз не се влиая от мнението им. Филмите до сега не са били кой знае какво, но книгите се просто великолепни! Чета ги на един дъх, както е и с повечето ми приятели, които харесват ХП.
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Хари Потърр .. Страшно много харесвам и книгите и филмите.Наште мноу ми се ядосваха че ги чета .. щот кат седнех да.. ни се отлепвах от книгата и за нищо ни ми пукашелюбимата ми е "Стаята на тайните". А за филмите .. яки са ама немогат да се сравняват с книшките, що се отнася до самия актьор .. дразни ме кат беше малък беше по-сладък :P
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
чела съм само трите части и съм гледала и трите филма.Любимата книга и филм са ми Хари Потър и стаята на тайните.
това ми е една от любимите поредици книги!и филмите ме кефят с изключение на 3тият филм-беше голям боклук и вече не се сещам какво точно бяха снимали в него!а любимата ми книга и филм засега са "Хари Потър и огненият бокал"!скоро ше почна да чета 6тата книга така че не е сигурно дали тя ще ми стане любима!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥