.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 124
    Guest

Защо момичетата ходят еднакво облечени?

Не,не ми пробутвайте тия глупости,ч всяка от вас си имала стил.Нали ви виждам,че ходите като аптекарски шишета с някакви парцалки на измислени фирми,които смятате че са "fashion".А как разбирате кое е модно?Ами просто купувате онова,което е по Илиенци или разни "бутици",които пак се снабдяват от Илиенци,само че си продават парцалите на двойна цена.Една да тръгне с нещо и после цялото женско съсловие от 12 до 32 години тръгва със същото като си мисли,че е много модерно.Отделен е въпросът,че никоя девойка/жена не се съобразява с фигурата си и по улиците можеш да се нагледаш на какво ли не...
    Тая година решиха,че кафявото и масленозеленото са модерни.Аз много обичам масленозелено и каки,обаче как да облека нещо в този цвят като всяка пикла е тръгнала с него?Направо ми се гади!А кафявото-доколкото знам повечето не обичаха кафяво,но вкусовете явно се променят според "модата"...
    И за какво махнаха униформите след 89?За да ходят всички пак еднакво облечени.наистина,по магазините са наводнили с всякакви боклуци,но трябва ли да ги купуваме като си мислим,че изглеждаме много секси в тях?А за "възбуждащите" голи кръстчета,които водят до безплодие какво ще кажете?

П.С.На мен са ми казвали,че ходя с парцали.Може и така да е,но поне не приличам на вас,нито се преебавам давам толкова много пари за вашите "фешън дрешки".Защото те пак са нищо повече от нискокачествени парцалки на високи цени.
    Та кажете ми,мили момичета,толкова ли нямате собствен вкус и собствено мнение?
    И после ще ми говорите за еманципация на жените.А женския пол се е върнал светлинни години назад в неговата независимост,но това е друга тема...

Re: Защо момичетата ходят еднакво облечени?

spored men temata e napulno bezsmislena,ama karai.ta zna4i po vuprosa-NE VSI4KI SE OBLI4AT EDNAKVO!a dori i da e taka,ti kvo iska6-da hodq i da kazvam na sobstvenicite na magazinite kvi drehi da zarejdat li?kakvoto se prodava,tova se kupuva...nema da hodim da si kupuvame drehi ot nekoi mangal,samo 6toto drug nema da si kupi.

Spored men pove4eto hora si darjat na van6niq vid i iskat da badat moderni i ne moga da razbera kak moje da ne ti puka 4e horata ti kazvat 4e nosi6 parcali.Az se staraq da sam v krak s modata no tova ne zna4i 4e si kopuvam vsi4konovo koeto izleze.Naprimer tazi moda s masleno zelenoto i kafqvoto ne mi dopada.I 4estno kazano predpo4itam da sam oble4ena kato o6te 20 momi4eta otkolkoto da mi kazvat 4e nosq parcali.
    Za sveta moje da si samo edin 4ovek no za edin 4ovek moje da si celiq svqt

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Аз лично никога не съм следяла кой знае колко модата ,незнам си кви тенденции,цветове, и маркови дрехи.Обличам това,което на мен ми харесва.Не търча да гледам дали няква има бутуши за 2000 лв,че и аз да си взема.Всеки си има вкус,да си облича квото си поиска.Аз не се меся в живота на другите,неискам и те да ми се месят.Дали ще са дънки за 30лв или за 300-все тая1Нали след месец вече ще са ми омръзнали и ще съм си взела пак некви други.Пък и не е важен толкова много вида на един човек,колкото вътрешността му.Ама айде стига съм филосоствала че не ми се отдава.Обличайте си квото ви е удобно и квото ви харесва и недейте да гледате другите.Айде със здраве

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    MODA -> poradi taq prichina povecheto momicheta hodqt pochti ednakvo oblecheni ima i takiva koito ne se podchinqvat na modata v momenta i se razlichavat ot ostanalite no govorq kato cqlo podchinqvat se na modata koeto za mene e glupavo !!

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!

Re: Защо момичетата ходят еднакво облечени?

Цитирай Първоначално написано от lady_M
    spored men temata e napulno bezsmislena,ama karai.ta zna4i po vuprosa-NE VSI4KI SE OBLI4AT EDNAKVO!a dori i da e taka,ti kvo iska6-da hodq i da kazvam na sobstvenicite na magazinite kvi drehi da zarejdat li?kakvoto se prodava,tova se kupuva...nema da hodim da si kupuvame drehi ot nekoi mangal,samo 6toto drug nema da si kupi.

Az puk ne milq, 4e e bezsmislena! Ne haresvam postavqneto na vsi4ki momi4eta ili mom4eta pod ob6t znamenatel, za6toto spored taq tema, az ne sum momi4e, no ina4e e mn prav!
    Men misluta, 4e nikoy drug nqma da si kupi taq dreha ne bi me sprqla, ako mi haresva, daje bi me nakarala da si q kupq... Mrazq da buda ot stadoto, jertva na tupite modni tendencii! Adski tupo e, 6ot naistina sa vsi4ki klqfki sa ednakvi! Ebati kuhite par4eta!
    Mn si e prav 4ovekut! Vsi4ki sa kato izlezli ot edna matrica ebati!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

кефя се
    Guest
    Много много мн вярно,така е просто защото българите са супер копирачи във всяко едно отношение,не само в модата,нямаме собствено мислене а следователно и,а дори и да имаме не смеем да го изразим,защото българите сме консервативна нация(признаите си го) и ако видят някои различен от масата,ще го осмеят и ще го смачкат,без да значт че примерно това е супер модерно,но не е взето от турция или от китай(от където в действителност се внасят повечето дрехи тук в BG) а от Запада,които дефакто са диктаторите.В действителност не обичам да е сливам с масите,хахаха сега се сещам за модата черно-бяло в обувките,както и цикламеното по едно време....Ужас!не знаеш да се смееш ли,да плачеш ли...но ще ви посъветвам едно...ОТКРЙТЕ ВАШИЯ СТИЛ!и да не ви пука как ще изглеждате в очите на другите,все пак вие не живеете заради тях,бъдете себе си,бъдете индивидуалисти!

Супер фен
    Важно е на кое момиче как стои. Ако и отива защо да не го носи? А относно това че едно и също се носи - някой го правят за да са крак с модата въпреки че познавам хора които се обличат с дрехи които изобщо не им отиват. Само и само да са като другите

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    шоту са глупави позиращо копиращи и нямащи фкус тъпи кухи смотани лейки без никфа представа за мода.тфа дето го праите вие не е обличане по модата, тфа е сляпо следване на "модни" тенденции, мислите си, че сте готини като се разходите по витошка и си купите дънки и блузки за обща сума над 2000 лева, като всичките дрехи ще са в една гама цветове-защото други просто няма да има, защото "сега това е модерно".е да ама не сте готини-смешни сте, кухарки без собствен стил, стадо овци...апф
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Някога ходех с дънки, чието дъно стигаше до коленете ми, защото не исках да бъда като всички, защото мразех всички еднакви момичета без собствен стил и бля бля бля...бтв за момиче изглеждах ужасно
    После носех само черни дрехи в повечето случаи,направени собственоръчно от мен,
    пак водена от някви лични съображения, че така трябвало да бъде...
    Сега нося тесни дънки, натъпкани във велурени ботуши, защото най-после ми дойде акъла, че дрехите не правят човека и няма АБСОЛЮТНО никакво значение с цикламенко ли си, с кафявко или не знам си там какво
    Спрете да си правите изводите за хората по външния вид и веднага да ги слагате в графата "кухи лейки".
    Кух е този, който вади подобно твърдение за хора, които не познава. Уникалността на хората не се крие в стила им на обличане. Но не, децата са твърди заети да се вглеждат в това кой с какво е облечен за да се замислят, че е глупаво да бъдеш предубеден за някого само щото носел кафяви ботуши...ми ще носи това, което имаа в магазините...аз от къде да си изкопая други дрехи..И спрете да наричат тия български "парцалки" с ниско качество "мода"...щот е яко смешно...
    Преди да съдите за другите по цвета на дрехите им, помисле приятно ли ще ви бъде той да постъпи по същия начин спрямо вас.
    Сигурна съм, че всички вие имате приятелки, които ходят по така наречената от вас "мода", и какво?
    Те са си мн печени мацки нали?
    Защото за пореден път повтарям дрехите не правят човека
    Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си..

fire_of_satan_
    Guest
    Oсвен, че се сега се обличат в тия два цвята, носят
    ужасни якета с някакви пухкави работи, най- много ме вбесяват тия ужасни чалгарски, кичозни, безформени и абсолютно безстилни пухкави ботуши. Приличат на потури, или царвули омотани в някакви си там парцали, или пък тия каубой-ските,е ужасни са! И най-странното е че всяка такава оФца се мисли за безкрайно оригинална, да подминем секси и красива. Питах една такава индивидка, която се мъкне точно в тоя стил "дънки набутани в колко се може по- грозни ботуши", защо го прави, като всички са така. И отговора беше: "Ами аз харесвам модата, обичам да съм в тон с нея, обаче искам да съм оригинална, и успявам". Е не се успяваше, след като се разминахме с още 10 такива като нея. Собствен стил, къде бе?!? А плоскомислещите типки, които се изказах по- нагоре, затова колко е тъпа темата....Истината боли нали, я ходете си обуйте чалгарските пухкави ботуши и се повъртете пред огледалото, вместо да се опитвате да мислите.

Guest
    a FRED PERRY НИКОГА НЯМА ДА УМРЕ!

FreshBreath
    Guest
    e trudno e da si izgradi6 sobstven stil,vuprosut ne e v parite,a v jelanieto

Guest
    Защото жените са тъпи. Факт. Обаче аз как се преебах, щото трябва да си взема нови обуща, че ходя с едни 3 години и ми бяха станали на лАйно (с ударение на "а"-то), и ми харесаха едни черно-бели, и като си ги зех- какво гледам- всички с черно-бели ходят...ебаси кура заклевам се!

Фен
    Град
    Grenland
    Такааа.Колкото и да ми е тежко,ще призная тази година е БУМ от еднакво облечени мацки точно със кафяви дънки наврени в пухестите ботуши и кафявоооо да си помислиш че плуваш в море от л-та Не че не съм МАНИАЧКА на тема мода,ама мразя да съм еднаква с другите и за това като видя,че модата е "на конвейр" и всички "оригинални мацки фенки на "Огледала"" са като от пансион аз се стремя да съм по-различна и слагам нещо,водещо се "демоде"(лелееее! 2003?! бляааак!Щом го няма в КОсмополитън не ми го хвали!!!! )както биха казали безмозъчните госпожички) НО това е гадната истина-в наши години е МЪКА да имаш собствен стил и тва си е

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan_
    Oсвен, че се сега се обличат в тия два цвята, носят
    ужасни якета с някакви пухкави работи, най- много ме вбесяват тия ужасни чалгарски, кичозни, безформени и абсолютно безстилни пухкави ботуши. Приличат на потури, или царвули омотани в някакви си там парцали, или пък тия каубой-ските,е ужасни са! И най-странното е че всяка такава оФца се мисли за безкрайно оригинална, да подминем секси и красива. Питах една такава индивидка, която се мъкне точно в тоя стил "дънки набутани в колко се може по- грозни ботуши", защо го прави, като всички са така. И отговора беше: "Ами аз харесвам модата, обичам да съм в тон с нея, обаче искам да съм оригинална, и успявам". Е не се успяваше, след като се разминахме с още 10 такива като нея. Собствен стил, къде бе?!? А плоскомислещите типки, които се изказах по- нагоре, затова колко е тъпа темата....Истината боли нали, я ходете си обуйте чалгарските пухкави ботуши и се повъртете пред огледалото, вместо да се опитвате да мислите.
    Pokrepqm!! Ne , che zashtitavam "fashionite" izlezni sega "na moda" , no ako se haresvat taka , S KAKVO PRAVO IM SE BURKATE ?!

Guest
    Mmi4eta taka e nqma kvo sega da prikazvame , za vas vie ste uniklana i edinstvena po moda i stil.No 6tom taka tvardite za6to togava na vsi4ki mom4eta ni iglejdate ednakvo , a ??!!

Guest
    Гаджето ми не се облича по модата и пак е супер мацка и +8(да се чете плюс безкрайност) пъти по-яка от чалгаджийниците с ботушки т.н.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Оф аман от такива критикари... Всеки си е свободен да носи квото си иска и не сте вие хората, които ще кажат на някой как да се облича. Има едно нещо наречено вкус, което е различно и уникално за всеки човек. Никое момиче няма да си купи дреха, която не харесва. И извинявайте много, но липсата на собствен стил откага е престъпление? А от кога е престъпление да изглеждаш добре??? Мога да дам пример- сестра ми винаги се облича с най- модерните дрешки и изглежда доста добре, комбинира си ги по някакъв интересен начин и така. Ако някой иска, да ми пише на лс, ще си дам адреса, да напраите една хайка и да я убиете с камъни... Така де- явно не заслужава да живее, защото се увлича по модата... Уаааа, смъъърт!!!
    Може покрай нея да убиете и мен, щото имам кафяв панталон... Да мра и аз боже боже направо сама ще се гръмна, ах, каква тъпа чалгарка комесиална, защо въобще живея да разстройвам душевния мир на хората "СъС СтИл"

Честно казано, най-фрапиращо еднакво се обличат точно метълите... При тях дори избор на цвят няма... Що няма такава тема? Защо примерно аз не я пусна...
    Щото кой как се облича не е моя работа. Нито е ваша.
    И моля ви- порастнете малко и ще видите, че не дрехите определят човека.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ескада
    Такааа.Колкото и да ми е тежко,ще призная тази година е БУМ от еднакво облечени мацки точно със кафяви дънки наврени в пухестите ботуши и кафявоооо да си помислиш че плуваш в море от л-та
    Нда , ама пак има разлика..едно е да видиш момиче , което си навряло дънките(ама обикновени ,дълги , непредназначени за пухане в ботушите)в грозни ботуши , пухени розови например, по връхчетата с беличко , мятат се 2 топчета и целите ботуши са увити в някви отвратителни връзки..и лъхат на евтино , ниско качество, пък и сяко второ като е с тях..
    ..Пък на мен ми харесват например такива ботуши(ама да не бяха розови)(защото такива май по-малко момичета имат) с по-тъмни дънки(поличка) ще седят добре(поне по-мой вкус)

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от FlowerinesS
    ..и лъхат на евтино , ниско качество,

Аре ве ние бедните да не би да не сме хора... Аз дрехи високо качество нямам... Квото е най евтино, него купувам, все пак сама си купувам дрехите с мои пари.
    Уааа, аре ме убийте веее...Не стига че чалгарка, с кафяв панталон, сестра и фешънка, фенка на комерса, ами и парцалите и лъхат на евтино
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    OOO braio na teb be HIPPIE RULEZ

Guest
    A ti skapa moq, gola li hodi6, za da si po-originalna. Naistina tazi godina tezi cvetove sa moderni. Vzemi otvori nqkoe spisanie, nedei da filosovstva6 i da prerazkazva6 dumite na baba

Guest
    Eми като си толкова навите (и да не си няма проблем) ще те убия, не се безпокой. Дрехите не определят човека, докато не излезнеш и не видиш всички момичета еднакви, направо се едно има едно момиче в целия град.. Деба как ви мразим жени тъпи, ако нямаше секс вас нямаше да ви има дори.

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    POSERS!!!!
    shtoto sa poziorki - edno momiche ako vidi drugo po-hubavo ot neq s po-gotini dreshki - kopuva si syshtite za da moje da q zasenchi !!!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си