Не,не ми пробутвайте тия глупости,ч всяка от вас си имала стил.Нали ви виждам,че ходите като аптекарски шишета с някакви парцалки на измислени фирми,които смятате че са "fashion".А как разбирате кое е модно?Ами просто купувате онова,което е по Илиенци или разни "бутици",които пак се снабдяват от Илиенци,само че си продават парцалите на двойна цена.Една да тръгне с нещо и после цялото женско съсловие от 12 до 32 години тръгва със същото като си мисли,че е много модерно.Отделен е въпросът,че никоя девойка/жена не се съобразява с фигурата си и по улиците можеш да се нагледаш на какво ли не...
Тая година решиха,че кафявото и масленозеленото са модерни.Аз много обичам масленозелено и каки,обаче как да облека нещо в този цвят като всяка пикла е тръгнала с него?Направо ми се гади!А кафявото-доколкото знам повечето не обичаха кафяво,но вкусовете явно се променят според "модата"...
И за какво махнаха униформите след 89?За да ходят всички пак еднакво облечени.наистина,по магазините са наводнили с всякакви боклуци,но трябва ли да ги купуваме като си мислим,че изглеждаме много секси в тях?А за "възбуждащите" голи кръстчета,които водят до безплодие какво ще кажете?

П.С.На мен са ми казвали,че ходя с парцали.Може и така да е,но поне не приличам на вас,нито се преебавам давам толкова много пари за вашите "фешън дрешки".Защото те пак са нищо повече от нискокачествени парцалки на високи цени.
Та кажете ми,мили момичета,толкова ли нямате собствен вкус и собствено мнение?
И после ще ми говорите за еманципация на жените.А женския пол се е върнал светлинни години назад в неговата независимост,но това е друга тема...