- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой ви дразни най-много?
моля да има смислени аргументи а не "много е тъп" "много е прост" и т.н.
"Аз съм хейтър! Мразя всичко що виждам. Напоследък ми става нещо - вървя намръщен - котките като ме видят у нас и бягат, да не говорим за хората.Направо ми идва да се гръмна вече...и не само мен!Искам и много хора да си го отнесат покрай мен.Но не, те няма да бъдат невинни жертви, защото никой не е невинен! Всеки има за какво да яде бой!"
всъщност най-много се дразня на хора,които пускат теми от рода на тази или "Кой най-много ви харесва?"![]()
не знам какво може да се постигне с такава тема,освен сърдене и скандали![]()
дано ти отговорих на въпроса![]()
и междудругото никой не ме дразни от форума![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
алооо, мистър бийн, тук има само 1 хейтър, и това съм азнаучете се най-после
![]()
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
имаше едни агенти по едно време...скоро не съм виждал техни коментари...тези НЕсъщества изумително добре успяват да вбесят и най уравновесеният психиатър,пък за мене да не говорим...
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
nai me draznqt tiq deto se pravqt na takiva kakvito ne sa
i qko se stremqt da izpuknat sus svoite mneniq, ne izrazqvat li4no mnenie, zashtoto nqmat identi4nost
qko plagiqtstvat i jiveqt v izmislen svqt
toest 99.9% ot userite
Никой потребител не ме дразни... Дразни ме позъорството у някои, които занимават всички със собствената с, уникална персона... Нервира ме и ограниченото мислене , когато е прекалено фрапиращо да не му обърна внимание... Не се кефя и на тия, чиято основна цел в живота е да се заяждат и тропат другите...
Но по принцип гледам да съм неебателна... Все пак това е само форум...
И като казах само форум- не го вземайте прекалено сериозно...Щото се получават смешни ситуации...
А, като казах пък смешни ситуации- много се раздвам на тея дето се набират от най- елементарния бъзик и вземат да се зъбят и карат... Мухахаха... Те ме кефят, щото са много забавни![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
obi4am taПървоначално написано от rosskata
Е, май френд нека те зарадвам - Special Agent Fox Mulder F-B-I at your service !Първоначално написано от SkiT
Ха!Тва ти ли си бе??Първоначално написано от Mr Bean
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
aaa e taqПървоначално написано от SEXtreme
e taq nai-mnoo me drazni
Mulder, pribiri q, 4e she zarazi i drugite s prostotiq.
хм..знаех си че тоз ник има нещо общо с онези 2-та....Първоначално написано от Mr Bean
е как си ве любимецо мой![]()
ХАХ!Заразила съм и другите?Ми гордея се значи...ти очевидно си доста стойностен човек, щом даже те е срам да се покажаеш....Първоначално написано от Анонимко
![]()
Admin-Coki:
Единствен и неповторим ! Тоя път съм под прикритие !
Aре много поздрави и от мене - Special Agent Dale Cooper.
Never let anyone outside the family know what you're thinking.
искам и аз такова прикритие... мафиот...Първоначално написано от Don Corleone
хах Special Agent-ите са си тука...хех, мене супер много си ме кефеха... а относно темата...ами никой не ме дразни ЗАСЕГА!!!
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
мери джейн 13 ма тя вече не пише![]()
имаше мноооого такива теми, можете да ги прегледате ;p
А агентите рулират![]()
М/у другото от бая време знам, че мистър Бийн е Мълдър... щото имат много сходни начини на писане - не само като стил на говорене, ами и като пунктуация /нинам как се пише тая дума/ - слагат удивителните така ! Тоест има интервал и преди тях, и след тях
И почти всяко изречение завършва със !
Трябва да ме вземете и мен за спешъл агент![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Gre6i6 ne6to ...Първоначално написано от Breakaway``
Стеснителната влиза в списъка ми от момента в който разбрах че незнае какво е "рима".А незнаеш ли какво е рима неразбираш една доста голяма част от изкуството и литературата на нашета засрана планета
ми най-много Стеснителната и SEXtreme PY_MACKA![]()
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Никой от този форум не може да ме подразни мен самата, а че има хора с адски тъпо държание или разни позъорчета които са някакви пози и си избиват комплексите в един тиин форум. Дразня се и на хора, които се опитват да бъдат адски фрапантни и в желанието си стават смешни. И нека да не забравя мразя дискримнацията, а тя тук е толкова много, че прозира.
ReSpEcT ! :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
naprotiv SEXtreme, ne me e sram, prosto nqmam account
i nqmam namerenie da se registriram, nikoga nqma da padna na tvoeto nivo![]()
Ау...малее)в темата за "кой най-много харесвате" ме нямаше никъде, пък тука съм известна :}}}}хаха...баси якото!
![]()
btw темата малко съкс..
![]()
Admin-Coki: