- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой ви дразни най-много?
Никой не ме дразни и не дразня никой!![]()
По дяволите така е !Първоначално написано от sherry
и защо да го правя ? щом сайта го позволява , защо да го сменям(аватара)Първоначално написано от machoka
а щом са ми дадени големи букви , защо да не пиша с тях???
защо трябва да съм пример , не съм модератор , а ти си{}
гост ... & machoka![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Такамз... Аз прочетох цялата тема. Не видях нито devil4e, нито MAD-DEVIL, нито XtazZy, нито XtazZy*again. Тва доста ме учуди! Но са, след моето мнение съм сигурна, че ще има нови мнения, в които ще си видя ник-а.
Ще започна от най-глупавите неща. Защо подяволите е тва мазно "мила". Не вярвам да съм единствената, която смята, че е супер тъпо...Първоначално написано от SEXtreme
Тва ще го оставя без коментар. Смятам, че всеки човек трябва да има елементарно чувство за морал... Не го виждам в теб! Няма лошщо да си купуваш квото искаш, но защо трябва да си споделяш гадните навици с нас?Хм...сега съм с анцугче и тениска...тениската кърти мивки обаче, щот е с нарисуван член точно между циците хихихихихи
Първо се научи да пишеш. Имаш сериозни проблеми с правописа и пунктуацията! Да не говорим, че точно ти си позьорката в ситуацията. Правиш се на печена само! И точно ти се мислиш за "мис свят". Само дето има една разлика - те поне се опитват да говорят умно, въпреки че, като цяло, са глупавки. Ти дори не се опитваш да си скриеш тъпотата.Първоначално написано от SEXtreme
Щом знаеш толкова добре английски, разбираш песни и т.н., защо слушаш тази музика? Май не съм споменавала досега, но за мен чалгарите са главно хора, които не са чували наистина хубави песни... Позьорка...Първоначално написано от SEXtreme
Кучка в разговорния език играе ролята на синоним на "курва". Мисля, че това е ясно. Но май не всички го знаят...Първоначално написано от SEXtreme
НИКОГА, НИКОГА не обиждай Worthless! Най-малкото, защото не си на нейното ниво! Ти като си живееш в собствен свят, където сичко се върти около мазния ти гъз (с извинение и без), живей си там. Но не искай и другите хора да бъдат глупави егоисти и да ти тичат след гъза!!!Първоначално написано от SEXtreme
Типично мнение на "пластична мацка". Осъзнай се,бе, дете! Събуди се! Ти си от хората, които нямат нищо - нямат приятели, нямат семейства... И сичко това само заради това, че "има" много по-важни нещя от тея... Кои, бе? Това дали можеш да си въртиш гъза на 8-ца, докато ходиш?... Светът ще загине, заради тъпотата на такива като теб...Свобода за мен значи да имам чудесна кариера, да имам прекрасно гадже, да имам поне 1 или 2 СУПЕР добри приятелки, да живея в Ню Йорк и да работя 2 дни в седмицата....а и да съм наследничка на Playboy и Бил Гейтс, за да си харча на воля за дрехи, без майка ми да ми опява, колко много харча...
Дотук ще спра. Искам само да подчертая, че не искам момичето да се обижда. Ако можех да убия всички тъпи същества, щях да го направя. Затова ще му дам само 1 съвет:
СЪБУДИ СЕ!!!!
Уау....ама ти май много се интересуваш от мене, щом си си направил труда за тоя пост...Само по последния цитат да кажа нещо - аз имам семейство имам и приятели!Първоначално написано от XtazZy*again
Така....колкото до Worthless или каквото е там, нито ме интересува, дали съм не нейното ниво или дали тя е на моето - това е форум и тук всеки пише, каквото мисли, тъй че си дръж коментарите!
КОлкото до това, че не съм си прикривала "тъпотата" - ами ти малко си противоречиш, защото ако бях "позьорка", щях да се преструвам на нещо, което не съм, а ти сам каза, че не го правя - "Ти дори не се опитваш да си скриеш тъпотата"...
не знам, защо си мислиш, че кат на пишеш 5км пост на мене или на някой друг ще му запука...хах...
Аз казах, че пуска реплики в стил Мис Свят, а като ми казваш, че СЪМ мис свят ми правип комплимент, занеш ли??Мерси...и се чувствам, като такава
А ти винаги ще си останеш там долу, борейки се за някакви си каузи, свъзрани с морал и т.н.....
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
1. За Worthless просто не говори, разбрахме ли се? Просто е срам някой като теб да те спомене!Първоначално написано от SEXtreme
2. Да, права си. Натурална тъпота. Като Елеонора си, само дето ти си и противна, тя беше просто тъпа.
3. Казах, че си "мис Свят", защото се мислиш за такава. Точно такива като теб, нафукани "мадами", никога не разбират какво е любов. Не за друго, а защото винаги ги използват за играчки. като манекенките (не вярвам да имаш и една част от тялото, която да е като на манекенка, както си мислиш). Само за секс ги използват. Аз не искам да съм такаваДори това да означава да съм нехаресвана. А аз нито съм грозна, нито съм дебела, нито съм сдухана, нито съм тъпа. По-малко от теб ли съм? Или пък сега ще кажеш, че съм комплексирана. Я отвори един тълковен речник, преди това!
Така - айде да не говорим за моето тяло, понеже не си ме виждала, за да знаш??Доста по-разбиращи хора от тебе са оценявали тялото ми и мога да ти кажа, че оценките не са били ниски!!!!!
Не я знам коя е тая елеонора и не ми пука!
И ако искам ще си споменавам worthless, ЯСНО????
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Мазния ти задник не съм го обсъждала! Казах ти, че, дори да си върха на красотата, нямаш право да се смяташ за такава, ЯСНО?Първоначално написано от SEXtreme
О, дано ти запука! Елеонора и ти... Ох, какви приятелки ще станете...
Оф, ок! Се едно говоря на табуретка! Нито чува, нито разбира! БОЙ ПО ТАБУРЕТКАТА!!! Хахахаха... Спирам да ти отговарям. По-добре да си говоря със стената.
Преди време си направих труда да напиша еднин хубав пост точно за devil4eto във "сложете своята снимка ТУК" ...Явно остана незабелязан.Хубу,замълчах си,но вече взе да ми писва
![]()
Първо и мен секстрийм ме дразни,но сега може да се каже ,че ще я "защитя"Права си,че и тя се мисли за Мис Свят,но и ти го правиш!От къде дълбаеш това самочувствие просто си нямам идея!
![]()
Типично мнение на "пластична мацка". Осъзнай се,бе, дете! Събуди се! Ти си от хората, които нямат нищо - нямат приятели, нямат семейства... И сичко това само заради това, че "има" много по-важни нещя от тея...
Не за първи път виждам репликата "дете'.Ей пикло вчерешна я се осъзнай!Та ти преди 1 месец стана на 15.И кво голяма ли се чувстваш !?Герой ли си като си на 15 ?!!С какво право ще кажеш на някой,че е дете след като и ти си едно голямо дете!?Поне да беше на 16-17 да го кажеш,но сега ПРОСТО НЕ върви
Смешно е,капиш!?
Другото което ме дразни в теб е ,че си мислиш,че си страшно умна..!Твърде самовлюбено!Имаш страшно много да учиш!Забелязах,че след като няма с к'во друго да се защитиш винаги гледаш правописа на един човек...![]()
Това е форум и на мен не ми пука дали ще пиша грамотно защото хората тук не са ми никви и не ме интересува к'во ще си помислят за мен![]()
Твое мнение от една друга тема.Нали претендираш да си умница?Защо казваш на някой,че е тъп като дори не го познаваш?М?Първоначално написано от XtazZy*again
Това миличка /сега ще се размрънкаш,че съм ти писала "миличка"Първоначално написано от XtazZy*again
/ е просто една заучена фраза.Извинявай,но и аз мога да почна да говоря само с някви заучени фрази
Ти просто натъртваш "нещата"!
Правила, които, може би, си пресъпил:
1. Трябва да се пише на кирилица
2. Аватара и подписа трябва да малки
3. Не може да се флууд-и
И НЕ МОДЕРАТОРИТЕ СА ВИНОЕНИ, А АДМИНИСТРАТОРИТЕ!
Браво,че повтори моята реплика в темата.Аз вече бях написала,че модовете нямат вина ,но ти трябва да го кажеш.И пак се правиш на многознайка!Във тийнпроблем няма правило което да забранява писането на латиница![]()
И се надявам сега да не се включат "върлите"защитници на devil4e-Worth...нещо си,fire of stan и не знам си кой!
Също така се надявам поста ми да не бъде изтрит защото мисля,че е в рамките на нормалното!
Добре че ме подсети!Devil4e щом си толкова умна защо се заяждаше и псуваше само Елронора?!Защо се занимаваш с по-малките от теб?Защото не можеш да се справиш с някой колкото теб!
Кажи ми с кой да се заяждам? Със Sinister също имахме спор! А и никога не ги гледам по годините! Като ме дразни някого - така става. А ти, госте, по-добре си кажи ника. Да не би да те е страх?Първоначално написано от Анонимко
Ебаси дивите хора
Обвиняват ме, а дори ги е страх да се покажат
![]()
1. Аз по-скоро мога да бъда наречена комплексарка, отколкото надута. Но говори, тук не мога да те обедя, ти не ме познаваш.Първоначално написано от Анонимко
2. Всеки има право да прави каквото си иска. Можеш да ме осъждаш колкото искаш, спокоНяма да те убия
3. Не си спомням мнението ти в темата за снимките. Ако можеш го дай да го видя.
4. Не се смятам за голяма. Казвам дете като обръщение. Аз така говоря и на сестра ми, която е по-голяма. Не съм го казала, защото си мисля, че съм нещо повече от нея, заради годините си, спокс![]()
5. Ами, не! Не се смятам за много умна! Просто си изразявам мнението, но в днесшно време това не е харесвано от хората. Щото е хубаво да смяташ, че всичко е розово. Казах по-горе, че не съм самовлюбена, но няма как да ти го докажа. А за правописа - да, прав си, че не трябваше да го споменавам. Но беше, защото й се издразних. Не смятам, че другите ми неща, които осъдих, бяха малко.![]()
6. Да, не познавам човека. Но е глупаво да флуудиш във форума.
7. Какви заучени фрази, бе? НИКОГА, АБСОЛЮТНО НИКОГА не говоря нещо, което не мисля и нещо, което е заучено!!! Тва беше много тъпо изказване! Най-голямата глупост в цялото ти мнение, което, макар и да не вярваш, оценявам като полезна критика!
8. Еми, не прочетох мненията надолу. Сори! Но, пък, оттам-нататък мнението ми не се повтаря, нали? Значи не е флууд.
9. НИКОЙ, АБСОЛЮТНО НИКОЙ ДА НЕ СЕ ВКЛЮЧВА В СПОРА! АМАН!
XtazZy*again - толкова си злеее, че направо нямам думи!Секстрийм е напълно права, патица такава!Земи се погледни отстрани!!
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Кажи ми с кой да се заяждам? Със Sinister също имахме спор! А и никога не ги гледам по годините! Като ме дразни някого - така става. А ти, госте, по-добре си кажи ника. Да не би да те е страх? Ебаси дивите хора Обвиняват ме, а дори ги е страх да се покажат
Знаех си ,че това ще бъде първата ти реплика![]()
"покажи се,кажи си ника,криеш се защото те е страх"Обикновенно това ви е "защитата".Интересно как пропусна да кажеш,"че избивам комплекси"
![]()
Нещо задължава ли ме да се регистрирам тук!?Не мисляОт какво да ме е страх?От 15 годишно момиче?Айде моля ти се!
1. Аз по-скоро мога да бъда наречена комплексарка, отколкото надута. Но говори, тук не мога да те обедя, ти не ме познаваш.
Съгласна.Комплексарка си.
Това дори не знам за какво го написа2. Всеки има право да прави каквото си иска. Можеш да ме осъждаш колкото искаш, споко Няма да те убия![]()
![]()
![]()
![]()
Не си спомням къде точно беше.Общо взето написах същите неща3. Не си спомням мнението ти в темата за снимките.
Ако можеш го дай да го видя.
Но не го казвай!Адски смешно е4. Не се смятам за голяма. Казвам дете като обръщение. Аз така говоря и на сестра ми, която е по-голяма. Не съм го казала, защото си мисля, че съм нещо повече от нея, заради годините си, спокс![]()
Браво,че си казваш мнението ,но ти винаги натъртваш нещата и се изкарваш нещо повече от другите потребители5. Ами, не! Не се смятам за много умна! Просто си изразявам мнението, но в днесшно време това не е харесвано от хората.
Така изглежда по постовете ти.. Казах по-горе, че не съм самовлюбена, но няма как да ти го докажа.
А за правописа - да, прав си, че не трябваше да го споменавам. Но беше, защото й се издразних. Не смятам, че другите ми неща, които осъдих, бяха малко.![]()
не можеш да делиш хората на флуудъри и "добри" юзъри и задължително флуудърите да бъдат глупаци6. Да, не познавам човека. Но е глупаво да флуудиш във форума.![]()
И все пак-наистина са ти позаучени някои от фразите7. Какви заучени фрази, бе? НИКОГА, АБСОЛЮТНО НИКОГА не говоря нещо, което не мисля и нещо, което е заучено!!!![]()
Аз не желаех друг да се включва в спора защото в момента той е между мен и теб8. Еми, не прочетох мненията надолу. Сори! Но, пък, оттам-нататък мнението ми не се повтаря, нали? Значи не е флууд.
9. НИКОЙ, АБСОЛЮТНО НИКОЙ ДА НЕ СЕ ВКЛЮЧВА В СПОРА! АМАН!Аз отправих конкретна критика към теб,не към друг
пп:Точно пък ти ВИНАГИ се заяждаше с Елеонора и я псуваше![]()
fulldelight,първо да подчертая нямам намерение да споря с теб,но моля те престани да се обаждаш навсякъде като черна станция.Мисля,че секстрийм може и сама да се защити
Хех....що па реше, че кат ми кажеш да престана, ше го направя????Секстрийм е много по-стойностен човек и от тебе и от повечето пикли тука, дет се праат на многознайки!А на сичкото от горе, съм 100% сигурен, че не изглеждаш и на половина толкова добре, колкото тя..Първоначално написано от Анонимко
![]()
хахах...май всесзнайката се засегна и реши да се направи на непукис и да смени топика....смешка!Първоначално написано от exploitedteen
Ах, малееее! Трааше да прочета цялата темааа! Апа ти, exploitedteen, си толкова проста, че не знам!Простооооо...ужас!Мацк , имаш сериозен проблем.Първоначално написано от exploitedteen
И между другото fulldelight е ТОЙ а не ТЯ!Пф....тъпачка!
I love you!
I hate you!
I need you!
I want you!
WTF are u waiting for?Come here and do me!
fulldelight,смешко еби си майката бе.То човек се опитва да си даде мнението и веднага е комплексар и не знам си къв.Нямам намерение да споря с теб,не си ми на нивото!Исказах си мнението към девилче и я уважавам за това,че си направи труда да ми отговори и въпреки всичко запази добрия тон!
Posledniq put exploitedteen nikak ne mqzashe na macka, moje bi prosto shtoto e... mujko?Първоначално написано от sex_bomb
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Писна ми да пиша мнения, които никой не благоволи да прочете :P Ще спомена само, че щеше да бъде хубаво ако ме бяхте споменали в тази тема преди да кажа нещо против някой от вашите "приятели" ли незнам какви са ви. Просто щеше да изглежда по-непринудено. Сега се получава, че щом аз се нахвърлям на Секстрийм, значи вие трябва да се нахвърлите на мен. Малко глупавко, а? :P Ма на мен не ми пука. Колкото и да си я защитавате, аз не бих си променила мнението за нея, може би, само за вас. Гост-а пак каза нещо. Поне за тва го уважавам. А fulldelight няма да коментирам. Ае PEACE народе. Поне да не флууд-име толкова. Моля всички хора с оплаквания да ми пишат пряко ЛС-та. Ако държат да бъде публично, предлагам да отворя спецялна тема "Напсувай девилчето безнаказано". Затва говоря напълно сериозно :P Като ще да е флууд, да е флууд :P Даже с мачока ще говоря. Но да ми обяснявате ква съм само, защото съм казала, че дадена личност не ме кефи... Извинявам се![]()
"Айде, обичам ви, мацки, много сте ми сладки и пухкавки. Целувкииииии"
Бухахахахаха
Ето нещо, с което се съгласихМоля всички хора с оплаквания да ми пишат пряко ЛС-та.![]()
Ще кажа нещо и ще си замълча.. Всички спорещи тук, доказвате, че сте все още деца. Никой голям човек няма да седне и да се заяжда на толкова плитко, като вас.
Живейте си живота и оставете другите да си живеят своя. Всеки сам си избира по кой път да поеме.