- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой ви дразни най-много?
Ах,знаех си,че ще напишеш товаНикой човек не желае, като си пусне снимки да срещне кофти коментар. По тази логика, всички постнали в онази тема са си просили комплиментчета?
А повечето 'комплименти' са си истински заслужени, тъй че не виждам нищо нередно в тях
Просто не виждам лошото в това, всеки път като си направиш снимка, да я постнеш. Ако на някой не му харесва, не гледа темата и това е. По какъв повод, дали и търси одобрение или пък не, това не ни засяга нас с теб![]()
Виж първите страници...снимката на girpower.Тя си пусна общо 3 снимки,нали?Кажи ми как толкова много хора я харесаха?Само от един пост без да си натрапва повече снимките ?
Че чак на 30 и не знам си коя страница писаха,че е най-красива от всички форумки ?Как Sextreme си пусна една снимка и след дооста страници и казаха,че е хубава?На това му казвам истински комплимент.
А за пускането на снимки през 5 минути е изпросен комплимент.Демек "вижте ме ,вижте ме"
Ако някой те "хареса" той ще го направи дори да пуснеш една снимка![]()
И е ясно,че не може винаги да ти одобряват снимките..различни хора,различни интереси![]()
exploitedteen = на николан ?Или минал праз николан ?![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...