Такамз... Аз прочетох цялата тема. Не видях нито devil4e, нито MAD-DEVIL, нито XtazZy, нито XtazZy*again. Тва доста ме учуди! Но са, след моето мнение съм сигурна, че ще има нови мнения, в които ще си видя ник-а.

Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
{~_^} хм...мила, просто ти трябва програмата....не ти траа да си Вундеркин, за да инсталираш една програма - киклаш next next и готово!слагаш после крака в директорията на програмата - там където е екзето и готово!!!
Ще започна от най-глупавите неща. Защо подяволите е тва мазно "мила". Не вярвам да съм единствената, която смята, че е супер тъпо...

Хм...сега съм с анцугче и тениска...тениската кърти мивки обаче, щот е с нарисуван член точно между циците хихихихихи
Тва ще го оставя без коментар. Смятам, че всеки човек трябва да има елементарно чувство за морал... Не го виждам в теб! Няма лошщо да си купуваш квото искаш, но защо трябва да си споделяш гадните навици с нас?

Аз ли не мога да вържа изречение???Ще ти се, мацка, - достатъчно съм се Упражнявала и съм практикувала английски в англоговоряща страна, че да знам достатъчно, за да правя забележки!!И колкото и да не ти се вярва, аз поне знам за какво говорЯ и не дрънкам некви фантасмагории в стил "мис свят" и "световен мир"....блях - позички колкото си щеш!
Първо се научи да пишеш. Имаш сериозни проблеми с правописа и пунктуацията! Да не говорим, че точно ти си позьорката в ситуацията. Правиш се на печена само! И точно ти се мислиш за "мис свят". Само дето има една разлика - те поне се опитват да говорят умно, въпреки че, като цяло, са глупавки. Ти дори не се опитваш да си скриеш тъпотата.

Преслава - Обичам те
Щом знаеш толкова добре английски, разбираш песни и т.н., защо слушаш тази музика? Май не съм споменавала досега, но за мен чалгарите са главно хора, които не са чували наистина хубави песни... Позьорка...

Ей, аз забраих сама да си отговора бе!хаха
ами аз...ми от 7ми клас почнах да се опитвам да бъда кучка, защото предпочитам да отблъсквам хората, преди да стигнат до мен и да ме наранят...сега вече съм си свикнала да бъда...и ми харесва!Не е лошо да си кучка!Особено към момчета милост нямам...хахахха тва прозвуча сеедно пия кръв :P
Кучка в разговорния език играе ролята на синоним на "курва". Мисля, че това е ясно. Но май не всички го знаят...

За мен, свободата е това, което АЗ искам да бъде - тъй че ни пука ни оная мъжкарана дет само разправя как сички може да набие, нито оная другата с ника на bon jovy!Кат искате да си живеете жалкия живот, бъхтайки се заради некви си "роби", давайте!Ама не ми говорете, кво е правилно и кво - не, щото точно от вас...
НИКОГА, НИКОГА не обиждай Worthless! Най-малкото, защото не си на нейното ниво! Ти като си живееш в собствен свят, където сичко се върти около мазния ти гъз (с извинение и без), живей си там. Но не искай и другите хора да бъдат глупави егоисти и да ти тичат след гъза!!!

Свобода за мен значи да имам чудесна кариера, да имам прекрасно гадже, да имам поне 1 или 2 СУПЕР добри приятелки, да живея в Ню Йорк и да работя 2 дни в седмицата....а и да съм наследничка на Playboy и Бил Гейтс, за да си харча на воля за дрехи, без майка ми да ми опява, колко много харча...
Типично мнение на "пластична мацка". Осъзнай се,бе, дете! Събуди се! Ти си от хората, които нямат нищо - нямат приятели, нямат семейства... И сичко това само заради това, че "има" много по-важни нещя от тея... Кои, бе? Това дали можеш да си въртиш гъза на 8-ца, докато ходиш?... Светът ще загине, заради тъпотата на такива като теб...

Дотук ще спра. Искам само да подчертая, че не искам момичето да се обижда. Ако можех да убия всички тъпи същества, щях да го направя. Затова ще му дам само 1 съвет:

СЪБУДИ СЕ!!!!