- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой ви дразни най-много?
Такамз... Аз прочетох цялата тема. Не видях нито devil4e, нито MAD-DEVIL, нито XtazZy, нито XtazZy*again. Тва доста ме учуди! Но са, след моето мнение съм сигурна, че ще има нови мнения, в които ще си видя ник-а.
Ще започна от най-глупавите неща. Защо подяволите е тва мазно "мила". Не вярвам да съм единствената, която смята, че е супер тъпо...Първоначално написано от SEXtreme
Тва ще го оставя без коментар. Смятам, че всеки човек трябва да има елементарно чувство за морал... Не го виждам в теб! Няма лошщо да си купуваш квото искаш, но защо трябва да си споделяш гадните навици с нас?Хм...сега съм с анцугче и тениска...тениската кърти мивки обаче, щот е с нарисуван член точно между циците хихихихихи
Първо се научи да пишеш. Имаш сериозни проблеми с правописа и пунктуацията! Да не говорим, че точно ти си позьорката в ситуацията. Правиш се на печена само! И точно ти се мислиш за "мис свят". Само дето има една разлика - те поне се опитват да говорят умно, въпреки че, като цяло, са глупавки. Ти дори не се опитваш да си скриеш тъпотата.Първоначално написано от SEXtreme
Щом знаеш толкова добре английски, разбираш песни и т.н., защо слушаш тази музика? Май не съм споменавала досега, но за мен чалгарите са главно хора, които не са чували наистина хубави песни... Позьорка...Първоначално написано от SEXtreme
Кучка в разговорния език играе ролята на синоним на "курва". Мисля, че това е ясно. Но май не всички го знаят...Първоначално написано от SEXtreme
НИКОГА, НИКОГА не обиждай Worthless! Най-малкото, защото не си на нейното ниво! Ти като си живееш в собствен свят, където сичко се върти около мазния ти гъз (с извинение и без), живей си там. Но не искай и другите хора да бъдат глупави егоисти и да ти тичат след гъза!!!Първоначално написано от SEXtreme
Типично мнение на "пластична мацка". Осъзнай се,бе, дете! Събуди се! Ти си от хората, които нямат нищо - нямат приятели, нямат семейства... И сичко това само заради това, че "има" много по-важни нещя от тея... Кои, бе? Това дали можеш да си въртиш гъза на 8-ца, докато ходиш?... Светът ще загине, заради тъпотата на такива като теб...Свобода за мен значи да имам чудесна кариера, да имам прекрасно гадже, да имам поне 1 или 2 СУПЕР добри приятелки, да живея в Ню Йорк и да работя 2 дни в седмицата....а и да съм наследничка на Playboy и Бил Гейтс, за да си харча на воля за дрехи, без майка ми да ми опява, колко много харча...
Дотук ще спра. Искам само да подчертая, че не искам момичето да се обижда. Ако можех да убия всички тъпи същества, щях да го направя. Затова ще му дам само 1 съвет:
СЪБУДИ СЕ!!!!