- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СВЕТЛЬО-Студио за tattoo & pearcing-"Моника"
Искам да дискутирам една темичка...
Въпросчето ми е следнотоКакво мислите за Светльо?Ако не се сещате кой е
http://tattoo-monica.hit.bg/tattoo_fest/svetlio2.jpg
кажете кво мислите за него ако сте ходили да ви дупчи или рисува..как мислите че се справя и т.н.
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Бе не го знам де е тфа ама май скоро ще го посетя хаха
Та къде е?
dobre se spravq, no v momenta ima dosta golqma razlika v nego ot snimkata,koqto si dalima baq pove4e piersingi :P na liceto
На Попа срещу имаше някво училище и пазарчето!Първоначално написано от Jamalska
ето и негови сминки от tattoo феста...![]()
http://www.partystars.bg/download/pa.../tatoo_020.jpg
http://www.partystars.bg/download/pa.../tatoo_022.jpg вижте флеша на носа
http://www.partystars.bg/download/pa.../tatoo_021.jpg
Ужас...тва е гадно...харесвам tattoos, ама толкова много...![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Do 6-tuПървоначално написано от S8K
....be mn pe4en 4ovek i s vsi4kite pierci i tatoos vob6te ne se e zagrozil,6ot e nqkuv mn 4aroven!
i e dobur v tva koeto prai,mn dobur daje!
Уау....ного ме дразнат тея с по 1000 обеци на лицето!И дет цялото им тяло е в tattoos...мисля, че за момче е достатъчно една на езика и по една на двете уши...
It's not the age that matters - it's the life in your years...
ne go poznavam,ama sum 4uvala za nego![]()
e kakvo,gotin si e 4oveka![]()
![]()
dooosta dobri pic-4eta btw![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
fulldelight,spored men 4ovek ,koito pravi piercingi i tatoo trqbva da izglejda po tozi na4in,za6oto kato doide nqkoi ipita dali boli,toi moje da mu kaje ot li4en opit,osven tva taka e hode6ta reklama na sobstveniq si i na moni profesionalizum!
Не си права. Според мен, първо човек се зарибява по татуси и пиърсинги и после решава, че иска да работи в такова студио.
Доста хора го хвалят това студио...аз не съм ходила в студио, но ако реша да си дупча нещо отговорно, може и там да отида...
хихих бахти пичамноо му се кефя
на тоя човечец, в смисъл като визия,,
запознавала съм се с него на един концерт
с Т.В.У. бяха тука ф Монтана-ххххх и се
запознах с него щото му се изкефих на обицата
на езика ахахах той тогава беше с някфи ебахти
огромните топки на тоя език хаах и такам
е естествено не се заблуждавам че ме помни
та-пич е човека...що питаш?
за професионализъм не знам от личен опит, но
са ми казвали, че е много добър..все пак студиото
му е едно от най-известните в софия
просто дискусия...Първоначално написано от Murderdoll
![]()
specialno za obicata na ezika...tq e nai-golqmata v sf!i e super gotina,6ot e takava plutna,teji4ka..ma gorkiq qde samo nekvi supi4ki i zeleninki
Абе като човек не го познавам, ама съм му гледал всичките хардкор и пънк групи наживо и не ме кефят особено!!!
Never let anyone outside the family know what you're thinking.
мнооо ме нерват некфи, дето само са си дупчили пъпчетуууу при него, и сеа говорят за него, все едно са си първи дружки, "ауууу ма светльо къф е пич", ма чакай малко, къф си ти, че да го наричаш с галеното му име ... аре отиди при него и му кажи 'светльо, къф си пич' представям си изражението му...че е пич -пич е, ма кфо го коментирате без въобще да го познавате....ебах ви и у селянията...
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
mai yse6tam nekva prepratka kum men..ta da otgovorq offtopic..az puk ni6to ne sum si dup4ila pri nego,no dokato naglostina be6e bremenna,sqka sedmica bqh tam i si lafihme,a taq godina imah za zada4a da mu namerq divan,tui 4e ne sum ot tiq det sa oti6li vednuj,probil gi e ne6to i po4vat da razpraqt kuv pi4..a tva,4e e pi4 sum mu go kazvala,puk toi naistina si go znae...ae da ne govorim za selqniqta,6ot tva ve4e e mnoo sme6no da go kaje6 na 4ovek s kod 1000,a ako govori6 za mantalitet-dori ne me poznava6..
къде видя написано "за adi4ka"?Първоначално написано от adi4ka
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Той ли е този :
Ако да - яка обица
Ко не .. не го знам:P
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
аре да ви помоля нещо,темичката не е за хората от Монтана а за Светльо.............Благодаря предварително
![]()
hahaha leko si se oburkala...Първоначално написано от adi4ka
obicata mu/ili po-to4no vlesha mu ne e nai-golemiat v sf...ima i po-golemi/
ne e viarno tfa 4e ial samo supi4ki i ne znam si kfo....si4ko si iade...
![]()
emi ral...kfo da to kaja,brao 4e pusna edna takava temi4ka...vsi4ki znaem za svetlio 4e e pi4,ama triabvashe i neshti4ko za Vesko da kaesh,shtoto toi sushto e mnoo svesten i gotin,puk i vse pak stava vupros za NEGOVOTO STUDIO...i Ral da ne zabraish 4e na 11 sme tam...i mi se obadi da mi kajesh dali she hoish na HMSU dove4era![]()
Да с ако не се бъркам бившата му...Първоначално написано от Breakaway``
![]()