.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Аз си взех Имекс, но ми се струва много мазен. Кожата ми лъщи след като си го сложа. Това нормално ли е?

Фен
    Град
    под масата ;)
    на мен хич не ми подейства. не съм доволна от него..

awe hora sa si go kupih i smqtam da go probam samo 4e upla6i koli4estvoto mu...mn malko we... a e 6.30 tctct dano si zaslujava i ima efekt...ina4e ..
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Здравейте. Вчера бях на кожен лекар, понеже в началото на лятото започнаха да ми излизат пъпчици по лицето. Пробвах с гела на Гарниер 3в1, с друг измиващ гел на Авон, но нямаше особен резултат. Реших да проверя тези неща, които ми изписа доктора и видях, че тук има тема. Изписа ми следните продукти: крем Имекс, сапун Имекс, хапчета Селен(пият се на 24ч. по 1) и шампоан за измиване на кожата Кетозал. Всичко ми излезе около 28 лв. За по-големи места примерно за гърба ако имате пъпки ми препоръча, да се смесят 1 към 1 Салицилов спирт и Розова вода и с това да се почиства 1-2 пъти дневно проблемното място. Също ми каза че този продукт Имекс(крема) се използва най-много 20 дни, защото после започва да разрушава повърхността на кожата. След 10 дни ще ходя пак, а тук ще пиша през определен период за ви информирам дали има ефект. Чао от мен за сега

Голям фен Аватара на play23
    Абе не е чак толкова скъпо при положение че фреснките продукти са по 20лвл крема + 20лвл лосиона ама те пак са по 20-30грама така че маи става същото на мен ми помогна аме след време кожата привикна и трябваше да го сменя иначе има един такъв цвят че "маскира"пъпките.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си