.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    IMEX
    Guest

Крем "ИМЕКС"

Става въпрос за кремчето ИМЕКС ... съдържа тетрациклин и още някфи простотии .. викат че бил много добър за АКНЕ ... абе някои ша каже ли за него по-подробно всичко квото знае за него..също дали изсушава кожата и дали има странични ефекти
    помага ли наистина ?
    Лично аз чух че бил крема чудо за всички козметици...

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Правилно си чул/а, наистина е много ефикасно. Imex представлява сапун и кремче, първо си измиваш лицето със сапуна, а после нанасяш върху пъпката кремчето, което има и матиращ ефект. Много бързо действа. Не съм забелязала странични действия, но и не се мажа често, защото пъпките са ми рядкост.

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    a kolko struva tozi krem Imex?
    I was lost and I'm still lost...

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Цитирай Първоначално написано от stel4eto__
    ох, май беше около 7 лева... ам там някъде..но всеки случай е по малко от 10лв.. и наистина е доста ефикасен!!!
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Guest
    5,54 mai be6e

sdW
    Guest
    kum 6 leva i ot aptekite ...

gost
    Guest
    Въпрос: Крема и сапуна общо ли са 6-7лв.?
    И какво да кажа в аптеката "крем имекс", или "сапун имекс" ... или ... ?

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    И двете! Оффф колко сложно! " Добър ден, Имекс сапун и крем имате ли?" Аптекарката: "Да" и ти отговаряш "Ще ги взема". Даваш и 11/12 лева ( сапуна е 4.95, крема около 6)

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    a toq krem koe po to4no maha papkite ili 4ernite to4ki ili i dvete...?
    I was lost and I'm still lost...

asdad
    Guest
    eemmmmmm are nqkoi da kaje de ima li efekt ot tva krem4e ?
    ima tetraciklin demek antibiotik ... ima li nujda da go izpolzvam vuobshte

Guest
    Днес си го взех.Какво толкоз не му разбирате?Това е крем (5 грамова тубичка).Маже се само на пъпките,като се втрива добре 2-3 пъти дневно зависимост от нуждата.За какво махане на черни точки става дума изобщо като това е лекарство,което премахва възпаленията.Както казаха струва около 5.50-6 лева зависи от коя аптека си го вземете.Аз си взех крема само,че сапуна не можах да го намеря.Но в понеделник това ще направя.Една фармацефтка ми обясни,че се е купувало много,заради ефекта.Иска се постоянство,но заради тетрациклина,бързо минават.Така,че...успех на всички

asdadad
    Guest
    are siq edno drugo vupros4e ... KREM IMEX pomaga tfa e dobre oba4e vse pak predi tfa trqa sa 4isti liceto .. a i iskam nqkfo sredstvo za iz4istvane na liceto i to hubavo koeto da nqma strani4ni efekti nz...
    Polzvax YOUNG DERM TONIC ... sestra mi i kozmeti4kata super mnogo go xvalqt oba4e imam 4uvstvoto 4e ima obraten efekt!!!

Q otdelno mi kajete otnosno ZINERIT .. Struva li si da polzvam ZINERIT?

Guest
    mi az izpolzvam IMEX ama samo krem4eto i moge bi za tova ne pomaga tolkova mnogo no ima malak efekt

Град
    Пред компа
    Оф, абе.. ефикасно е, ама ми излиза скъпичко шото от година и половина се мажа почти секи ден с кремчето. Сапун съм си вземала 2 пъти.
    Страничен ефект е, че кожата стажа леееееееко жълтеникава при по-често използване, но пъпките си ги маха... пак имам, ама... абе не е чак толко чудесно, скъпо е, но пък има ефект, колкото и да е.

tequila -> she`s my Baby {} [!]

Град
    Пред компа
    a toq krem koe po to4no maha papkite ili 4ernite to4ki ili i dvete...?
    акнето

tequila -> she`s my Baby {} [!]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кожата привиква към него и след няколко месеца пак ще виснеш пред кабинета по кожни и венерически болести с талонче от ОПЛ.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от asdadad
    are siq edno drugo vupros4e ... KREM IMEX pomaga tfa e dobre oba4e vse pak predi tfa trqa sa 4isti liceto .. a i iskam nqkfo sredstvo za iz4istvane na liceto i to hubavo koeto da nqma strani4ni efekti nz...
    Polzvax YOUNG DERM TONIC ... sestra mi i kozmeti4kata super mnogo go xvalqt oba4e imam 4uvstvoto 4e ima obraten efekt!!!

Q otdelno mi kajete otnosno ZINERIT .. Struva li si da polzvam ZINERIT?
    Ползвала съм и двете и определено Зинерит-а ми действа по -бързо и ефекта е по-добър!
    Обаче аз съчетавам Зинерит-а със салицилов спирт-1% преди да се намаша си почиствам ли цето със спирт и мога да кажа че още на 2-3 ден има видим ефект!

Не е наей-лошо...ама само аз ли си мажа цялото лице с тва
    То е като фон дьо нтен...и стева супер тъпо да мажеш някво петно...лицетот и става на по-светли петна пф...

Ползвах Имекс в миналото, но дерматоложката ми каза, че наистина премахва акнето, но пък от него се появяват черни точки -доста сериозен и неприятен според мен страничен ефект.

П.С. Ако на използващите този продук им предстои ходене на дискотока в никакъв случай не се мажете с крема преди да излезете! Не за друго, ами просто ще светите като неонки, а това също не е много приятно!

Сигурна ли си за черните точки...щото май има една такава закономерност и при мене

Днес си закупих само кремчето.Сапунчето колко струва ? А бих искал да попитам след нанасянето на крема нали да го оставям така смисъл после да не изплаквам,да си седи така (макар и малко смешно с жълтеникаво носле

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Кремът струва 6 и нещо. За сапунът незнам. Аз си купих само кремът и го използвам като фон дьо тен, ако имам някоя пъпка. Много съм доволна, не съм забелязала странични ефекти, но наистина помага. Не изсушава кожата.
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Не е наей-лошо...ама само аз ли си мажа цялото лице с тва
    То е като фон дьо нтен...и стева супер тъпо да мажеш някво петно...лицетот и става на по-светли петна пф...
    И аз мажа цялото си лице с него понякога. Попринцип се нанася само на пъпките.

sestra mi polzva krema i e dovolna za6toto ima matira6t efekt! nai-dobre se polu4ava kato go sloji ve4er a na sutrinta kojata se e uspokoila i po4ti ni6to ne si li4i ve4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си