- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какво сте виновни пред Бог?
...според вас?
виновен мога да бъда само пред някой жив човек. Пред несъществуващи за мен личности...не мисля, че мога да съм виновен за нещо..
с нищо, шото не съществува. не мога да приема че има няква сила пред която трябва да отговарям.
Ima Bog!
ami vinovna sum s tova 4e naposleduk imam ujasni misli ;(
ina4e sum vinovna s o6te mn ne6ta kato vs 4ovek vsu6nost vseki den nie pravim gre6ki
ina4e vqrvam,4e ima Bog,za6toto mi e pomagal mn puti
Ако той съществувас това,че съм се родила!
![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
[quote"анонимен"]
Бог съществува.В библията пише чи ние свички сме грешни и грешим всеки ден като лъжем ,имаме лоши мисли и др. , с което заслужаваме смърт.Но Исус Христос умря за нас на кръста с и по този начин той умря вместо нас.Ние се оправдаваме пред Бога само чрез вяра в Христос.Евангелие от Йоан 3:16 "Защото Бог толкова възлюби света ,че даде Своя Единороден Син за да не погине нито един ,който вярва в Него ,но да има вечен живот ."
[/quote]
Tova 4e nikoi ne vqrva v bog e lo6o!Antihristta e navsqkude!
С това че не винаги съм добър към всички. Но напоследък ми се случва по-рядко даже бих казал много рядко. Опитвам се да съм добър с всички и да правя добро с всички. Защото голямо удоволствие изпитваш когато си помогнал на някого или си зарадвал някого или си спасил някого. Не се стремя да правя лошо на хората. Всеки такъв си намира майстора рано или късно така че няма смисъл да се занимавам с глупости. Според мен трябва да бъдим добри да правим добро и рано или късно ще ни се върне защото винаги има равновесие
абе според мен цялата представа за бог е преувеличена и изкривена... според мен (ако изобщо) съществува е просто една енергия...![]()
ако го има... ме питайте с какво съм невинна![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
ако има Бог...(който е сътворил човека)...значи Бог е сътворил Сатаната! Помислете малко и ще видите че е така
което си противоречи СЛЕДОВАТЕЛНО БОГ НЕ СЪЩЕСТВУВА
hmh sega Don' sylzone shte vkara nqkoq i druga logika
ta zna4i BOG - toi ne syshtestvuva ... ne e materialno neshto - da go vidish ili dokosnesh ... Bog e v nas ... nie si mislim che ima nqkoi tam gore koito sledi jivot-a ni i t.n. no tova si e samo samovnushenie ... zashtoto iskame na ailqshki da go karame - da ima nqkoi koito da ni pomaga .. vsyshtnost kogato nie se molim na bog - taka si vnushavame tova ot koeto imame pomosht ... i se polu4ava - posle se kefim kato malki deca 4e toi ni e pomognal -no kogato ni se sluchi neshto losho - vednaga kazvame "nqma bog ... zashto na men to4no mi se sluchva " - taka si si go napravil - taka i shte stane...
vselenata bila napravena ot bog - vsyshtnost tq e proizleznala ot nishtoto ... zashtoto BOG E ENERGIQ ...
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Пред кой бог?![]()
Ето една доста интересна тема.
http://forums.bgdev.org/index.php?sh...EB%E8%FF%F2%E0
[/quote]Човекът е разумно същество и не може да се появи от нищото.Та това човек да произлезне от нищото е антилогично.А сатаната е Божие творение което се възгордяло и поискало да измести Бога и било изгонено от Божието присъствие и искушило Ева и Адам да съгрешат.Това го пише в БИБЛИЯТА.
Хубаво е човек да е прочел Библията, за да е наясно какво се казва в нея, но не може непрекъснато да се позовава на цитати от нея. А и никой не е казал, че щом нещо го пише черно на бяло, то непременно е напълно вярно.
И не е толкова лошо, че хората не вярват в Бог и не са религиозни. Лошото е, че някой от тези хора просто не знаят какво да правят и как да се държат. Аз далеш че съм вярваща, но смятам, че съм добър човек с добри качества и добри ценности.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
В библията пише ,че човек не е Бог.Та Бог е толкова по "високо" от човека.Та Бог е създателя на всичко .
Той няма начало няма и край.Той е суверен.Та нали когато Мойсей поиска да види Бог ,Той му каза ,че не може защото ще умре.Никой не може да докаже Бога с научни доказателства.За него се говори в библията и само там може да търсим доказателства за неговото съществуване.
Az sym vinovna samo pred sv. Frontdesk i pred nikoi drug!
Saatana vittu perkele hate crew!
Да в библията пише за Бог .Но ние можем само да вярваме.Та в нея на толкова места пише да вярваме на това ,което пише.Бог ни обича иска да се покаем от греховете си и да се върнем при него.Тези които не вярват в Бог нямат никаква надежда.Те не знаят от къде идват и на къде отиват.За тях смърта е краят.Всички хора като се срещнат със смърта лице в лице разбират ,че нищо от това което са правили е нямало смисъл.Но вярата в Бог ни дава утеха и надежда и мир в този тъй несигурен свят,който дори учените казват че няма да издържи още дълго.
Много ми е интересно от къде е тръгнала цялата тази щуротия, религия, бог и т.н. Кой ли болен мозък ги е създал.
Възможно е да има някой който е сътворил живота, Земята, но защо ние трябва да вярваме на книги(Библията), та Библията не е ли писана от нас - хората? Тя не е паднала от небето, да не ни я е пратил Бог случайно? Аз не мисля, че всичко това, което ни заобикаля е някаква случайност. Всичко е в абсолютна хармония за да е случайност. Но не мога да се съглася с писанията на някой си там.
Не вярвам и в прераждането, ад, рай и т.н. Мисля, че когато човек или което и да е друго живо същество умре то просто изчезва. "... и друг се ражда".
Ти знаеш ли на къде отиваш?Тези които не вярват в Бог нямат никаква надежда.Те не знаят от къде идват и на къде отиват.
Всичко има смисъл в този живот.Всички хора като се срещнат със смърта лице в лице разбират ,че нищо от това което са правили е нямало смисъл.
Мир? Хах. Напротив. Религиите ни разграничават и ни изпълват със завист и злоба. Колко войни са ставали на религиозна основа и ще продължават да стават. Колко милиони хора са загинали. Това ли иска Бог?Но вярата в Бог ни дава утеха и надежда и мир в този тъй несигурен свят,който
Спокойно, Бог ще ни спаси.дори учените казват че няма да издържи още дълго.
Za tva, 4e sum zaklet ateist! Gospod ne su6testvuva!
S nas se slu4va ne6to sled smurtta, no tva ne e nito Gospod, nito Buda, nito Aalah ili nqkoy drug, za kogoto mi u4at i ni promivat mozucite!
Ako ima ne6to, nikoy ne se e vurnal da ni kaje kvo e...![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
КВА е тая празноглава тема ве???Не съм виновна ПРЕД ГОСПОД за нищо, защото не обичам никой да ми държи сметка, а още повече аз да се извинявам на некав измислен старчок, за дето съм напсувала бабичките в автобуса!!!![/list]
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
mi ko da napraq e ne se sdarjah 6i kai6 4e kato ti kaja za kvo sam sgreshil 4e 6ti puka!!! pak i mersi neznaeh 4e sam idiot e 6te go zapomnq...Първоначално написано от SEXtreme
az puk vqrvam!naistina go ima![]()
Има недообмислени, противоречащи си неща в Библията, в корана, във всяко религия или философия... Но затова и глаголя ВЯРВАМ е различен от глагола ЗНАМ...Първоначално написано от exploitedteen
Хората които вярват, не търсят обяснения, не търсят логика или доказателства. Вярата е тяхна опора, нещо, върху което се връщат в критични моменти, в моменти на радост, нещо, което ги спасява от хаоса на живота и света...
Всеки си е задавал въпроса за същността на всичко, за началото и края, за смисъла- вярващите си дават отговор , а не се лутат сред всички тези неясни въпроси...
Религиите са много- богът е един,. Това значи, че няма правилна религия- всички са единни около едноИма някаква сила там... Нещо или някой, от когото зависи всичко
(Тук изключвам будизма, щото то не е точно религия.)
Аз не вярвам в Бог, но вярвам (сякаш,не съм много сигурна) в НЕЩО- което не съм си изяснила още какво е. А можеби съм атеистка, не съм много убедена...
Вярата не е зло, злото е църквата, която манипулира вярата на хората в своя полза- християнска, мюсюлманска, каквато и да било- религията често се използва за манипулация на масите... И затова съм против църквата като институция.
Според мен всеки сам за себе си трябва да си изгради вярата в нещо (или атеизма сътветно), и да си вярва в свой си Бог, а не всичко да се канонизира, канализира и в крайна сметка да ограничава свободата ти...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.