- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Раста плитки?
KAK SE PLETEEEEEEEEEEEEEEEEE? pls hora,kajete....
има вярно в това ,че се превърна в мода.С всичко става така по едно време.Имам раста само на косата отдолу,така започнаха да ми я правят,и аз взех че реших така да си остана.Поне е по-различно някак ,нали е плод на изкривените ми виждания ; )))
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
сам(а) не пробвай.Веднъж направиш ли го,трудно ще го 'махнеш' и все пак трябва да е що годе сполучливо.; )Първоначално написано от Анонимко
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Харесват ми,но не бих си направила.
Иначе и аз попринцип знам,че не се разплитат.
туй "раста" преди си мислех, че е синоним на "педераса".
ей, виж го тоз' раста.![]()
Em tova 4e ne trqbva d si mie6 kosata tam 2 meseca za da stane podhodq6ta za "pravene" e super gadno.....ne mi se misli prosto..
I never eat a pig cuz a pig is a cop
OOoooo da leko mrusnaПървоначално написано от fаke
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
на мене лично не ми харесва.
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
Найстина поредната култура която започва с доста бързи темпове да се превръща в шибана мода за съжаление на истинските и поддръжатели.
Във всеки случей не са някой тъпи гъзари мислещи се за голямата работа...и като си напраят дреди и ще са много ефектни...Първоначално написано от fаke
щеш не щеш, растата Е мода
изобщо това е прическа за чернокожи и да, някъде в Африка има дълбок древен смисъл. при нас е мода, колкото и да не ти се иска, и е тъпо да твърдиш, че не искаш да е така, след като винаги е било или мода или просто позьорщина(щото не може да се правиш на ..член от африканско племе, без да позираш, сеш'се)
Така си е но все пак е още по-позьорско някой дето пък въобще не е запознат с културата на растафарянството и п.р. да си направи дреди щото и такива ги знамПървоначално написано от fаke
![]()
И ко оставихме най-НЕ-растаманите и една НЕ-растамандита да се разправят у темата...
Ваща хейтърщина край няма...Смешно било бял с дреди...Е добре повечето у наща държава се раждат християни,но никой не се задължава да вярва в Господ...Всеки си избира кое го влече,кое му предлага по-хубава идеология за живота...Човек със свободолюбив дух не може да се съобразява с купа правила в повечето религии...То не бяха 9 кръга,не беше чистилище...За да отидеш в Рая едва ли не трябва да се затвориш у вас и да се молиш...Е Хайле Селасие не се е възгласил сам за Бог това поне е сигурно...
Растафариянството изгражда оптимистична,идеализирана личност,в която не присъства фактор зло...Това зло е заключено в дредите...Ако щете вярвайте....Но не мисля,че имате работа да съдите хората за това,че са избрали да вярват в нещо,различно от вашите вярвания...напълно съгласна..
е тва беше много малоумно изказване честно...тва че не познаваш истински растафари,които не пият алкохол и така нататък не значи,че няма...и се замисляй преди да говориш-тва,че си роден българин не значи,че нямаш право на личен избор в живота,както от към стил на обличане и музика,така и от към това,каква религия да изповядваш...цвета на кожата не е показател!-не всички расти са негри..добре беееееее КАКВА КУЛТУРА НА РАСТАФАРИЯНСТФОТО КАТО НАЙ-МАЛКОТО РАСТИТЕ СА НЕГРИ, В БЪЛГАРИЯ НЯМА НЕГРИ, БЪЛГАРИН С РАСТИ НЕ Е РАВНО НА НЕГЪР, КВА КУЛТУРА КВИ 5 ЛЕВА ТОГАВА!!!
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
ох кат почнете с вашия алкохол...
растафарията е НАЧИН НА МИСЛЕНЕ (за мен), това е мисленето, което те кара да се умихнеш когато няма защо... това е мисленето, което те кара да видиш света в 1 друга светлина... кат почнете ми ги дъвчите тия негри и тия алкохоли...
Х-ка: с дредлокс съм
не се наричам раста и не претендирам че съм такъв
мисля така както искам и мисля че това е основата на растафари...да си себе си и да правиш нещата за себе си.
избрал съм това, което ми харесва и което ме кара да се усмихна, то улеснява живота ми
толкова...
аа и да не забравя:
DREADLOCKS: характерна 'прическа' за хората, които подкрепят философията на растафарията
РАСТА: човек, който подкрепя философията на растафарията
един път завинаги ги запомнете тия 2 неща...
^ Бял човек на расти,не подкрепя идеята на растафарството,а си е направо обида за истинските растафари.
Така,че..в България някой трудно би могъл да се нарече истински растафар,защото ако наистина е много навътре с идиологията,той ще знае-че белите не трябва да носят дред локс.
А да не говорим,че 99% от растите в България за марихуанни идиоти.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower