- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Раста плитки?
ти да четеш ли не можеш?
казах кое подкрепям...
расизма не е от нещата, които ме карат да се чувствам жив... и щастлив.
по аватара ми можете да прецените какво ми е становището за всякакъв род пушене...
дори белите хора като не си сресват косите се сплитат, нали знайте... Ако искате ме приемете като някакъв любител на корените си или нещо от сорта![]()
За растафарията знам много, познавам и напълно автентични растамони така че...
Въпросът е,че не можеш да подкрепяш растафарството,а да не подкрепяш расизмът,тъй като растафарството е вид разсисъм..
Но не в класическият му вид-бели срещу черни,а точно обратното..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
а какво ше кажеш за ПОЗИТИВ ВИБРЕЙШЪН
как ти се струва? невъзможно?
обяснимо е ! в такива времена живеем, че щастливите хора са на изчезване...
расизъм не приемам под НИКАКВА форма... всички сме хора... това е нашето проклятие
ямайка в момента е 1 деградирала ствана със корупция убийства и всякакво друго насилие... да ти звучи познато...
казах ти че хората не могат да приемат факта че някой може да бъде щастлив...
а това че и с дредс и без дредс мога да съм щастлив... вярно е... но ми е кеф и да изглеждам максимално близо до корените си...
дредовете са начин да кажа на хората, че не съм като другите роботи, че все още чувствам... няма да разбереш
погледни си корицата на ИЛИАДА да речем... въпреки че не е българскакогато се остави без да се свесва косата се сплита ... това имах предвид
тълковен речник ли искаш да вадя?
не съм споменал нищо за миене... и не съм казал че ТИ трябва да правиш нещо, което аз правя...
мотивирал съм становището си горе неколкократно... трябва да копна всико наново...
един речник на чуждите думи ще е доста подходящ
общото между мен и корените михм
![]()
растафарията... най-малкото ми дава музика която ме зарежда позитивно..
чрез косата си се чувствам по близък до ония дето са краичли по нашите земи преди хиляди години НАПРИМИЕР
косата за мен е израз на СВОБОДАТА т.е. че мога да изляза от общоприетото и да поема по какъвто път искам
по-синтезирано от това НЕ МОГА
...ако някой ден реша да си отрежа косата първо ще я дредлокна![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
amii .. mene me kefqt za dr-te nzzzz .......... brat na edin fr ima .... mnou my e gotinkoooooooooooooooooo![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
^нормално е да те кефят, все пак си емо= хипи![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
^На кой му пука брата на твоя френд кво има?![]()
сори за оффтопика..
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
ако бях с обръната глава и 1 стърчащо и намазно с лепило щеше да ма питаш що кат не съм пънкар съм си напрайл и зако не съм си сплел дредс...
dredovete sa 4ast ot koltura koqto e dale4 ot moqta dale4 e ot moite vazgledi ne udobrqvam 4e se nalojiha tolkova mnogo i gi nosqt hora koito dori ne znaqt za6to gi nosqt prosto ei taka ot ednata tupa moda
struva mi se tolkova glupavo beli da se mislqt za rastafari kolkoto i glupavo mi se struva idolopoklonni4estvoto pred hitler
priemaneto na 4ujdi idei bez pri4ina e sme6no![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?