.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Sharano
    Guest

Получих някакво възпаление на пениса!?!

значи от два дни главичката ми е много чуствителна и зачервена,и като си я оголя около нея има несхто като бяла ципа,и сърби и боли доста какво да правя,дайте някакъв съвет,а за утре ми се очертаваше да пробвам как е да газиш отзад,а сега май ше ми се отложи

Guest

Re: Получих някакво възпаление на пениса!?!

Цитирай Първоначално написано от Sharano
    значи от два дни главичката ми е много чуствителна и зачервена,и като си я оголя около нея има несхто като бяла ципа,и сърби и боли доста какво да правя,дайте някакъв съвет,а за утре ми се очертаваше да пробвам как е да газиш отзад,а сега май ше ми се отложи
    Nqma6 nojda ot na6ata pomo6t,prosto nqma na4in da ti okajem takava!Otidi na venerolog!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ne moga da ti kaja sus sigurnost kvo ti ima ..
    ama mai si si lepnal gubi4ki
    po dobre otidi na lekar
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    В случая лекар ще ти окаже най-добрата помощ и ще предотврати по-нататъшни възможни усложнения

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    къпи се по често, и не бии толкова чикии на ден. тва бялото би трябвало да е мъртва кожа. заз всеки случай иди на доктор

Супер фен
    Град
    Sofia
    Определено по-често къпане и особено добро измиване след като мърсуваш дори и на ръка!

АКо не се оправи до 2 дни - на доФтор
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    аз моя като ми стане така веднага в банята си го минавам с паста за зъби, така да пощипка малко. след банята с някав по мощен спирт, да пощипка оше повече, и накрая ако има вероятност да еба минавам с афтършеиф, да ухае хубаво. обикновенно тая рецепта като я приложиш веднъж преди лягане на сутринта на мен поне нищо ми няма.

Супер фен
    Град
    Sofia
    ХАХАААА Няма такъв мазохизъм!
    Не е правилно да се ползва спирт на такива нежни места! Може да ти се появят проблеми от друго естество.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    сподели преди да съм направил белята. е трябва да знаеш че като "полирам" се старая колкото се може по малко да уцелвам пикочния отвор,където верно как щипе не си е истина

Супер фен
    Град
    Sofia
    Определено намаляваш чуствителността на главичката, кожата губи нормалното си ПХ и това може да предизвиква различни прояви на дерматози, микози и други подобни. Не е препоръчително да правиш подобни манипулации често и сам.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Определено намаляваш чуствителността на главичката, кожата губи нормалното си ПХ и това може да предизвиква различни прояви на дерматози, микози и други подобни. Не е препоръчително да правиш подобни манипулации често и сам.
    дай идедя за някоя друга профилактика тогава.
    пс: не правя това често. 1-2 пъти на 2 седмици

Супер фен
    Град
    Sofia
    Това е УЖАСНО често! Може 2 пъти в годината да го правиш и пак не е препоръчително.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    а профилактика

Супер фен
    Град
    Sofia
    За какво правиш профилактика на пенис? Таз профилактика ще да е новост в медицината.
    Еби си на воля, естествено с предпазни средства, къпи се редовно. Ако имаш някакви рецидивиращи инфекции и възпаления в тази област - направи си изследвания, а не профилактика.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    мерси докторе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си