.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

za fenovete na Linkin Park !!!

ujas ujas i pak ujas !!! kajete mi sega ne e li super tupo tova , 4e Mike Shinoda ot LP sko4i na Fort Minor
    i vaob6te kakva e vrazkata mejdu Linkin Park i Fort MInor ...
    mene li4no LP me kefeha i prodaljavat da me kefat pove4e !!! ne go razbiram toq 4ovek!!!
    POTRESENA SAM TOTALNO!!!!!

Moderated by Tiffany
    по точка 1 от правилника.
    Благодаря!

LOVE SUX!!!

xaxaxa e ti kvo iskaaa6...rano ili kysno edna grupa se razpada i wseki po4va da si deistva nezavisimo s grupa ili samostoqtelno a 4estyr ne moje da produlji poradi prostata pri4ina 4e e skysal glasni struni ili pone taka kazvat...

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    ujas tfa e napravo otvratitelno. purvo pisaha che LP se razpadat shtoto chester napusnal.. sled tfa se vurnal.. suzdali novo parche .. shelter ili neshto takova {koeto taka i ne chuh shtot ne moga da namerq} sq pak Mike Shinoda v Fort Minor
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Na- na- na- na!!! Nucki! Nukci! Neka vi e gadooo! :P Kalinkin Park SUXXX!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

maik ne se e mahnal ot lp!!!pyk i da se e mahnal ne e golqma zaguba 6toto linkin park po4naha da praat i te 4alga,vinagi kogato edna grupa stane izvestna po4va da pprai typa muzika,az ot na4aloto mn se kefeh na lp,slu6am gi ot 1999 godina ili tam nqkade i sega nekvi fen4eta kato po4nat lp tova lp onova i kat gi pita6 ot koga slu6a6 linkin park i te otdavna,i koga e tva otdavna ot kogato izlezna nai 6ibanata im pesen-numb encore,abe mazalo originala numb si e 100 pyti po-gotin ama no coment

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Ем супер яко!Има толкова по-хубави групи които можете да слушате!Ама така е...като не разбирате!
    маа фака

Фен
    Град
    In the middle of the nothin'
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    ahahahah i az tva vikam a Niki i Krasi ako go vidqt tva ot nekyde 6e ni izqdat s parcalkite ahahahahhaha nqh-nqh nqh

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    хахахаха CooL нали ЛП бяха метал бе,хахаха тъпия Майк станал рапър ОМФГ!
    I HATE LINKIN PARK [/i]
    I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!

Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue

Към Лп и скапаните им фенове!

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    тез пък тез пък тез пък
    вие сте мн прости бе !
    НЕ ЗНАМ В КОЛКО ХИЛЯДИ ТЕМИ СТЕ ПИСАЛИ "КОЙ КВОТО ИСКА ДА СЛУША" , "ЗАЩО ТРЯЯ ДА СЕ КАРАМЕ ЗАРАДИ СТИЛОВЕТЕ" , "СТИГА ТЪПИ ДЕТСКИ ГЛУПОСТИ"

а сега на всички много ви знаят устите , ами да ви ги запушим с една кожена спринцофка а?
    все едно аз да са кефя като Найтуиш се разпаднаха и кво ?
    ае вие сте баси лемавите обаче ко да ви кажа , докато не държите на мнението си , тоя форум няя да се оправи!

по темата мисля , че няма лошо за Майк във Форт Минор , все пак аз обичам рап а за Честър мисля че така или иначе ще продължи соло...

Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!
    obicham kogato pravish taka ... you are bad girl ...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

Фен
    Град
    In the middle of the nothin'
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    тез пък тез пък тез пък
    вие сте мн прости бе !
    НЕ ЗНАМ В КОЛКО ХИЛЯДИ ТЕМИ СТЕ ПИСАЛИ "КОЙ КВОТО ИСКА ДА СЛУША" , "ЗАЩО ТРЯЯ ДА СЕ КАРАМЕ ЗАРАДИ СТИЛОВЕТЕ" , "СТИГА ТЪПИ ДЕТСКИ ГЛУПОСТИ"

а сега на всички много ви знаят устите , ами да ви ги запушим с една кожена спринцофка а?
    ае вие сте баси лемавите обаче ко да ви кажа , докато не държите на мнението си , тоя форум няя да се оправи!

по темата мисля , че няма лошо за Майк във Форт Минор , все пак аз обичам рап а за Честър мисля че така или иначе ще продължи соло...
    EMI ETO AZ SI DYRJA NA MNENIETO I TO E: KALINKIN PARK SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUX!

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от WickedWitch
    тез пък тез пък тез пък
    вие сте мн прости бе !

EMI ETO AZ SI DYRJA NA MNENIETO I TO E: KALINKIN PARK SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUX!
    i az ska4am ot zad i kreshtq :
    KALINKIN PARKKK
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от WickedWitch
    тез пък тез пък тез пък
    вие сте мн прости бе !

ахаам и ти си разбрала за какво говоря

Повече от фен
    Град
    КААААААААААлинка Калинка калинка мая ... нашата калинка линкинпаркина
    Admin-Coki:

Много сте зле ..
    Вземете прочетете малко повечко и вижте думите на Phoenix и после пишете ,че се разпадат..
    Не са се разпаднали просто Mike Shinoda си направи рап група понеже му харесва хип-хопа и рапа ...
    А иначе Linkin Park пак ще са си заедно и пак ще правят албуми..

Вижте : http://lp-bg.com/
    И прочетете тея новини с новата песен и новия албум ,а за мързеливите:

Заглавие: Феникс потвърждава новия албум!

Текста: Как е? За мен (и нас), нещата се движат много добре. Взехме си около година почивка и сега се захващаме здраво за работа. Какво значи тази година за LP? Учудващо, беше много работа. Пред това време започнахме Музика за помощ(Music for Relief) , организация работеща да мобилизира музикантите и техните фенове за помагат в бедствени ситуации. Също свирихме Live 8, най-голямото шоу в историята на бандата. Майк, работохолик какъвто е написа, записа и направи промоция на своя страничен проект, Fort Minor. В случай, че сте напълно извън нещата албума излиза на 11/22 и е брилянтен. Проверете го в THE LEAK, и ни кажете какво мислите във форумите на ЛП. В добавка, Честър работи над страхотна музика, която със сигурност ще чуете вбъдеще.

Сега, след всичко което се случи през последните 12+ месеца, ние пишем нов албум. Искрено мога да кажа, че съм повече от ентусиазиран и развълнуван за музиката, която пишем и насоката на този албум повече отколкото всичко което сме правили досега. Планираме да пуснем албума в средата на 2006. Надявам се вашето колективно търпение няма да бъде изчерпано!

Също съм развълнуван за LPU5. Ще включим ексклузивна музика, която свирихме на Live 8 с Jay Z, заедно с много други готини неща в пакета. Проверете за тази информация в LPunderground.com, започва на 11/21 когато новият фенклуб стартира.

На всички фенове, LPU членове и стриийт отбора, благодаря, че сте неразделна част от всичко което правич. Оценяваме всичката ви подкрепа и работим здраво за да ви донесем страхотен нов албум!"

-------------
    Заглавие: Нова песен от LP !?

Текста: Според нюзлетъра на LPUnderground, нова песен на Линкин Парк ще се появи в Mixtape на Machine Shop в близките месеци. Феникс пише:

"Затегнете коланите и се пригответе за песен на LP, каквато никога не сте чували, в близките месеци. Тази нова песен ще бъде включена специално в бъдещ Mixtape на Machine Shop, така че следете за още информация."

----

Да живеят Fort Minor и Linkin Park....

А анти-феновете да ходят в гората ..

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от SyLZaTa
    NIGHTWISH IS DEAD , YOU ARE NEXT!

Повече от фен
    Град
    NIGHTWISH IS DEAD , YOU ARE NEXT!
    и аз те обичам
    КАлинкин парк са КОМЕРС ... феновете им са ПОСЕР'с ...
    NIGHTWISH NEVER DIES!
    Admin-Coki:

Темата е за Linkin Park кво я флуудите с глупостите ви .. Направете си тема за NW и пишете там за тях..

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от X-Rout
    Темата е за Linkin Park кво я флуудите с глупостите ви .. Направете си тема за NW и пишете там за тях..
    abre mi6ka vij 4e komentiram
    kaLINKIN PARK
    kvo revesh!
    kazvam 4e sa qko komers i dyhat na chorapi
    Admin-Coki:

Виждам ама и спориш ,че NW нема да умрат.. Те са умрели от както е създадена групата .. Кой ги слуша тея боклуци ?

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    abre mi6ka vij 4e komentiram
    kaLINKIN PARK
    kvo revesh!
    kazvam 4e sa qko komers i dyhat na chorapi
    "феновете им са ПОСЕР'с "
    що не ми го каза лятото кат бяхме на кафе ?

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ае напоследък стана много комерсиално да не се слуша линкин парк!
    ебаси позъорите

SyLZaTa извинявай , каза ли нещо ?
    не те чуваааам!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Влез в metalbg.com и виж кой ги слуша ..

и какво ще видя там??? точно?

ЕДИТ: влязох и поразгледах... имаше една статия за Waffen SS малко стари новини и какво трябваше да ми покаже този сайт???
    и аз влязох да разгледам...
    видях тема за линкин парк във форума им...явно и там нямат много почитатели но на кой му пука , кво толкоз , кой кот иска да си пуска и да слуша , ай стига флуд за днес ае...отиам на даскало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си