- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- koq e pesenta
iskam da vi pomolq da mi kajete ako znaete koi e izpulnitelq na pesenta ili kak se kazva samata pesen..pee q muj i se pee ne6to takova:
Az iskam vsi4ko ili ni6to no umeq i tova da davam vsi4ko ili ni6to za liubov i za voina,pro6tavam vsi4ko ili ni6to ako moje6 ostani...tova pomnq...ne e nova i izpulnitelq be6e nqkakuv pevec koito predi e bil po-izvesten10x predvaritelno 6te 4akam otgovor
![]()
The best thing in my life is that I have found someone like you!Obi4am te!
Georgi Hristov - Vsichko ili nishto![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Стоян Захариев - Всичко или нищо![]()
Koгато човек иска - намира начин,когато не иска - намира причина!
аз залагам за тази шот съм гледала клипаПървоначално написано от ice^girl
ako moje nqkoi da mi dade link kum Stoyan Zahariev - Vsi4ko ili ni6to za6toto tozi ot data ne moga da go otvorq ..blagodarq vi![]()
ммм .. http://snail_ly.spymac.com/bgdance.html
тук 11-та песен е тя ама не съм теглила от този сайт и незнам дали ще ти свърши работа
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
za jalost ne moga da teglq nito edna pesen ot tozi sait...blagodarq vse pak i ako nqkoi moje da mi pomogne...6te 4akam s neturpenie da si drupna pesenta![]()
za jalost ne moga da teglq nito edna pesen ot tozi sait...blagodarq vse pak i ako nqkoi moje da mi pomogne...6te 4akam s neturpenie da si drupna pesenta
tova gore bqh az)