- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- спрял ли ги е някой?
някой успял ли да спре цигарите? и как точно?
имате ли воля да ги спрете?
какво ви дават и какво ви отнемат цигарите замисляли ли сте се някога ?![]()
Една цигара съкращавала живота с около 2 часа некаде!!!
Иначи па ни пуша от 3 месица,но се справям едва-едва!Причината!Купих си никотинови лепенки!Май и те не се адски полезни shot си лепя по 3 такива секи ден(май се пристрастих).Та деца ай да не пушите ! !пРИ ВЕчи толкуз милионите милиярди пушляци по света нема да изпъквате или гузареета с нищо!Вервайте на опита!
А за протокола и шегата на страна!-Активен пушач около 6 години съм!
-7опита праих да ги откажа + този!
-Не съм некф комплексар!
То си е и до ген. Един роднина - заклет пушач цял живот почина на 82. ИМа хора които през живота си не са пушили пък не карат много. Но истината е че наистина са вредни и правят проблеми. Който ги откаже ще намали вредното им влияние но ще увеличи теглото си
mislq4e po taq tvoita logika s 2ta 4asa be4e 6tqh sam martva taka4e mno mno ne misli .!!!!!!!!1Първоначално написано от Анонимко
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Цигарите се отказват с много воля и когато наистина имаш желание да ги спреш
а някой пил ли е хапчета за да ги спре?
а килограмите как са? какво правите да не напълнеете? спазвате ли диета? ограничавате ли се? въпросът ми е към тези който вече са пробвали да ги откажат и който са ги спряли!
Nachi na 11 propshih seriozno - pushih 6 godini...
Predi ...5 sedmici i 3 dena si kazah STIGA! Znaesh li kakvo me nakara da spra...pomislih si "kolko mnogo hora se borqt za jivot vseki den..bolni ot rak, postradali v katastrofi...tolkova bolka za semeistvoto im i tezi koito gi obichat..tolkova mnogo hora znaqt che moje da ne vidqt utre i treperqt za vsqka minutka i sekunda ot jivota si...a az kvo....TREPA SA! AZ NASILA SE SAMOUBIVAM i vse edno se gavrq sas vsichki tezi koito otcenqvat jivota si!" stana mi ujasno togava...kak moje nqkoi den da trqbva da treperq za jivota si i da si mislq "sega se chudq kak da jiveq po dalgo kak da si pomogna kak da se spravq...a togava pusheh po 20 na den bez da se interesuvam ot kakvo pravi s men..."
Taq misal ma podludi!!!!!!!! Toq den pushih poslednata si cigara! ne kazah na nikoi che sha gi otkazvam! Sledvashtiq den beshe chetvartak i ot togava ne sum pushila.... 5 sedmici i 2 dena!
Predi tva bqh i na lepenki - nikotinovi, no togava ne iskah da gi otkaja...vatre v sebe si ne vijdah smisala..ne mi puskashe! Nqkoi den nqkoi ot vas shte vidqt svetlinata prez moite ochi po toq vapros no vremeto shte pokaje...
ЦИГАРИТЕ НЕ ДАВАТ НИЩО , ОТНЕМАТ БАВНО , НО СЛАВНО!!!!!!!!!!! пари и здраве ...
аз незнам как може хора да пушите тея ***** цигари ...
Първоначално написано от PLAMENKO
спрях цигарите то4но на нова година. оттогава съм изпушил наи много 5-6 цигари. преди това бях пушил 4 години и през това време съм имал стотици неуспешни опити да ги спра. наистина е много трудно и не мога да обясня как стана. може би просто имах късмет 6ото малко след нова година се разболях много лошо и бях 3 седмици на легло. после от цигарения дим ми се повдигаше.
що се отнася до килограмите, нещата наистина излязоха извън контрол. след болестта бях станал кожа и кокали (60 кг при ръст 1.80) ама за 2 месеца станах 70 (преди никога не съм скачал над 65). сега сам 75.
цигарите не дават абсолютно нищо. заради тях постоянно оставах без пари, вонях на коч и се карах непрекъснато с родителите си. така че имах сериозни причини да ги спра. въпреки това, сега, 11 месеца по-късно, аз все още не съм сигурен че съм ги спрял веднъж завинаги. почнеш ли веднъж, дори и да ги спреш, си в постоянна опасност че може да ги почнеш пак.
затова, е най добре да не се започват изобщо. това е лесно, за разлика от отказването и поддържането на това отказване постоянно.
към момичетата: научно доказано е че жните много по трудно отказват цигарите и са много по уязвими към тах. установил съм от лични наблюдения. на въпроса "кога ще спреш цигарите" повечето момчета са ми отговаряли "не знам ама трябва да е по скоро" а момичетата: "че защо да ги спирам".
az pyk nito jelanie imam da gi spiram, nito volq
AZ GI SPRQH...PROStO 6TOTO MI PRE4AT NA FITNESA...ZADUHVAM SE I SE IZMORQVAM PO BARZO
pff...da same story..Първоначално написано от Kittie_
ve4e 4 sedmici ne sym pu6ila....i istri4no mi se pu6iadski mnogoo
oba4e...kato se zamislq 4e v semeistvoto mi ima slu4ai na rak...az ne sym dobre sys syrceto i napravo ne znam kyde mi e bil akyla 4e da po4vam....neznam
NO nqma da propu6a pak ako 6te da ka4a 200kg i ako se naloji da si smykna kojata na rycete ot rqzane pakkkk nqma da propu6a
![]()
![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Dobre4e ne pu6a!4e kat gledam horata trudno gi otkazvat!![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.