- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- sm1rtta
Не се страхувам от смъртта. Първо, защото не мисля, че след като умреш, всичко свършва, за мен съществува прераждане. Второ, когато физическото ти тяло се изчерпи, то по-добре душата да прекрати пребиваването си в него. За мен смъртта е просто преходът между две тела.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
И аз вярвам точно в тези работи !Първоначално написано от Sinister_Doll
![]()
Страх ме е...много. Страхувам се от 2 неща - самота и смърт. Представям си..как съзнанието ти вече го няма, не мислиш, не чувстваш...Какво става с теб, всъщност?
Aми има една песен, която искам да цитирам по случая " I 'm not afread of dying, I just don't want to." Toва винаги ми е харесвало. иамло е моменти, в които съм искала да умра, подтисната, чувствайки се сама, но нещо ме е спирало. Сигурно любовта на шепата хора, които ме обичат. Мисля си, че ако на тоя свят има поне един човек, който би дошъл на погребението ми - не ми е дошло да умирам по своя воля още, ако имам още капка надежда, ако знам, че имам време да оправя нещата, то има за какво да живея и не умирам. В един момент миналия месец наистина ми се прииска да умра, съвсем сериозно. Просто се загледах в бялата стена, задържах дъха си и си казах..." За какво да живея? " , но не ми е времето да умра, все още някой ме обича, все още обичам някой. На света само смъртта е непоправима грешка, струва си да живея, за да го докажа!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Само аз ли никога, никога, никога не съм искала да умра...Осъзнайте се хора, животът сам по себе си е най- хубавото нещо което ни се е случило
![]()
Дори светът ти обърне гръб, винаги има надежда...Помислете колко е невероятен факта, че виждаш света когато отвориш очите си, че поемаш въздух , че слънцето ти свети в очите, че е нощ и звездите светят, че си надул уредбата до дупка, че съседът отдолу бучи за нещо, че някво хлапе се опитва да си навре пясък в носа, че Брад Пит се оженил за Анджелина Джоли, че Левски бие Цска(Или обратното, или се сбиват на терена), че няква пчела събира акациев мед... И че ти си тук, и си жив, и си част от всичко това...А не знаеш докога
И тази неизвестност дава истинския смисъл на живота- просто да живееш... Поздрав за всички с песента "Its my life" на Bon Jovi
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
za kakvo da me e strah ot spasenieto mi![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
Смърт...Такова нещо не съществува, поне за менСамоубих се веднъж и ето, че пак съм тук
![]()
Admin-Coki:
Намали големината на снимките в подписа ти и не публикувай пречупени кръстове- забранено е!
koi e kazal 4e sum vqrva6 ? bal sum mu maikata i na bog i na si4ki vidove vqrvaniq 1 ne mi dreme za tva kakvoto 6te stane s men sled kat umra ... ako 6te i v ada da sedq .... da mu mislqt demonite dolo ... 6toto sum mnogo jilav .... truden sum za mu4eneПървоначално написано от exploitedteen
![]()