уфт.. савсем сам се умотал в нижката на любовта.. при мен проблема е следния..
.. нали скоро усазнах, че сам лудо влюбен в едно момиче.. за жалост от класа ми но това др вапрос.. и нали скоро мислих да и кажа.. обаче ся тея дни едно друго момиче ми замая главата адски много.. в петак цяла вечер не си извадих езика от гарлото и.. апак вчера дойде у нас.. и нали пак се целувахме.. ама с малко повече страст.. аз почнах по коремчето да я целувам и добре, че техните и се обадиха.. иначе кой знае какво щах да направя.. и това момиче обаче е от класа ми.. и нз ко да прая.. пак сега харесах и 3то момиче.. направоооооооооо НЗЗЗЗЗЗЗЗЗ.. кайте ко да прая.. вапроса е там че искам 1вото момиче адски много.. обаче е от по срамежливите и секс от нея.. можеби скоро няма да получа.. ма майната му.. не затова искам да ходя с нея.. докато пак втората... секс мога получа още следващия пат.. и нз.. предлагат ми едни приятели да ходя и с двете.. едната да я чукам а другата да си ходя с нея.. ама още по-тапо е че двете са адски добри приятели... да не кажа най-добри ей това момиче дето я млясках даже знае че харесвам другата.. и вчера само ми повраеяше 'Стефане ма ти харесваш Виолета' и некфи такиа.. апак тая дето сам влюбен не знае.. ма сигурно утре на даскало ще ознае какво сам правил тея дни апак още по тапото е, че ей тая дето целувах снощи се обади по тела на ей тая дето сам улубен у нея.. и и каза че я харесва.. и утре да и каже какво чувста кам мен.. и некфи такиа.. леле колкова убарках... ама да не мислите че и аз сам мноо подреден.. представете си ко ми е на мен цял ден си бласкам главата в стената и нз ко да прая.. (това за стената е истина.. даже си шибнах челото в раба на касата на вратата и имам една голема цицина.. не.. вече е само синка