- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малие пичове помагайте!
уфт.. савсем сам се умотал в нижката на любовта.. при мен проблема е следния..
.. нали скоро усазнах, че сам лудо влюбен в едно момиче.. за жалост от класа ми но това др вапрос.. и нали скоро мислих да и кажа.. обаче ся тея дни едно друго момиче ми замая главата адски много.. в петак цяла вечер не си извадих езика от гарлото и.. апак вчера дойде у нас.. и нали пак се целувахме.. ама с малко повече страст.. аз почнах по коремчето да я целувам и добре, че техните и се обадиха.. иначе кой знае какво щах да направя.. и това момиче обаче е от класа ми.. и нз ко да прая.. пак сега харесах и 3то момиче.. направоооооооооо НЗЗЗЗЗЗЗЗЗ.. кайте ко да прая.. вапроса е там че искам 1вото момиче адски много.. обаче е от по срамежливите и секс от нея.. можеби скоро няма да получа.. ма майната му.. не затова искам да ходя с нея.. докато пак втората... секс мога получа още следващия пат.. и нз.. предлагат ми едни приятели да ходя и с двете.. едната да я чукам а другата да си ходя с нея.. ама още по-тапо е че двете са адски добри приятели... да не кажа най-добрией това момиче дето я млясках даже знае че харесвам другата.. и вчера само ми повраеяше 'Стефане ма ти харесваш Виолета' и некфи такиа.. апак тая дето сам влюбен не знае.. ма сигурно утре на даскало ще ознае какво сам правил тея дни
апак още по тапото е, че ей тая дето целувах снощи се обади по тела на ей тая дето сам улубен у нея.. и и каза че я харесва.. и утре да и каже какво чувста кам мен.. и некфи такиа.. леле колкова убарках... ама да не мислите че и аз сам мноо подреден.. представете си ко ми е на мен
цял ден си бласкам главата в стената и нз ко да прая.. (това за стената е истина.. даже си шибнах челото в раба на касата на вратата и имам една голема цицина.. не.. вече е само синка
![]()
Haha![]()
Ti 4ove4e ne si vluben nito v edna ot trite!Prosto si gi haresva6 i tri4kite...
Oba4e nz kuf suvet da ti dam 6toto ne6to nadolu si go napisal mn oburkano i mai ne razbrah mn mn....![]()
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
4e ti si naprao Kazanova bre !
Vsy6tnost i ot dvete moje6 da ima6 polza...no pyk ne moje6 i da si s dvete...prosto se zamisli na kakvo dyrji6 pove4e : Na Obi4ta ili na Seksa..
Ako si s pyrvata rano ili kysno 6te go napravite ako naistina se xaresvate.a s drugata prosto 6te ti pisne.Ta moq syvet e 1-vata.
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Ами и аз това викам... тя уж вчера трябваше да каже на една нейна приятелка дали ме харесва.. ама нищо не и каза.. обаче една друга приятелка дойде и ме драпна да си поговорим.. и ми каза 'Само не я наранявай'.. и аз викам 'да не би да ме харесва' тя уж вика 'не' ма не ми се вярва.. щом цял ден само ми вика да не сам я наранявал.. btw всички разбраха какви простотий съм правил с другаtA ма на кого му пукастискайте палци да стане нещо.. скоро ще дам някакви резултати.. дано положителни
![]()
Evala !!!!
Moqt problem e sushtiqt.. !
Uj hodq s edno momche..no mai sum vlubena v drug.. a 3ti mi e adski sladuk i mil!!!!
A sq de.. da si pomagame vzaimn0.. hahah[sheguvam se]
Mi pich nz chesno da ti kaja...glei s koq ti e nai-gotino s neq budi
Uspehh !!!)
![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
И аз в същото състояние ако искаш вярваи обаче тая 1вата дет е в случея не ме взе закоето страдам още от 1 година насам![]()
На колко си години?!
15-16,нали?!![]()
какво да ти кажа .. не си влюбен в нито една от трите .. просто и трите те привличат с нещо ,което другите две нямат![]()
лошо няма да обичаш всекигу,ама вземи реши за коя искаш да си бориш,защото така като се занимаваш със сто момичета ще ти излезне лошо име
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ot 2 stola(v slu4aq 3) nakraq gledai da ne padne6 na zemqta.A az bih te posuvetvala da trugne6 s 1-vata,za6toto makar da ne iska o6te da pravite sex 6te go pravite po nanatuk,dokato s onaq-kvo 6te stane?6te q iz4uka6 nqkolko puti,6te ti pisne i nakraq 6te sujalqva6 4e si zagubil drugoto momi4e.A za tretata taka i ne razbrah ni6to![]()
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
егати проблемитепомисли си коя харесваш най-много и бъди с нея.
ае успех
но решавай бързо,4е като се разбере цялата история,която е доста объркана
можеш да си останеш сам
![]()
ще бродя с длани,където искаш ти! ще пускам палаво език,където искам аз! ще ме изпиваш яростно с о4и и ще се молиш двамата да сме сами!!!
Я се застреляй с конска сперма.Пон Ное 28, 2005
хаха Порчти нищо не разбрах аз.Коя обичаш,коя харесваш,коя си целувал?!![]()
ем браво на неяПървоначално написано от InternetTroll
Първоначално написано от dennsy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Станислава
леле на колко си годинки?какво искаш от живота ?ами що не си изчукал 2-рата нещо не ми е ясно? а за тая 3-тата исторя няма ли?![]()
![]()
love is gone!
Бе, не виждате ли темата от кога е... Човека сигурно вече се е оженил, те още се правят на остроумни и дават съвети... XD
Не го прочетох.Само видях заглавието и се отказах![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Изчукай ги и трите и която е най-добра-нея вземай за жена![]()
![]()
![]()
![]()
честно казано мноу се кефих докато изчета целия пост
![]()
![]()
забавно си беше. Аз бих избрал първата. Ама според мен ти не я заслужаваш
Нищо лично!
![]()
Пон Ное 28, 2005 12:01 am
не се изказвай неподготвен,прасе
никоя не обичаш![]()
Ако всичко свързано с теб и любовта ти е като написаното ти мнение - ще си останеш вдовец..
Внеси малко в ред в сивото си вещество бе човек..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮