.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

inata, zlobni4ka ....Abe oven s edna duma....nema rogato hem inato...! S rogata v stenata!
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    mi po princip sum mnogo vesel 4ovek,obi4am da si pravia veselo,na men i na okolnite,mnogo sum emocionalna oba4e ot vreme na vreme,reva na dosta filmi napr ,obi4am da pravia otka4eni neshta,da izglejdam razli4no,obi4am sushto taka da karam horata da se usmihvat...priatelite mi super 4esto mi kazvat 4e sum luda...abe kefiat mi se pove4eto hora.......

Фен
    Град
    BlondLandia
    Мислят, че съм прекалено скромна. А то всъщност тихите води сме най-дълбоки.
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    незнам бе

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    ам...всички сте добрички и милички... е аз съм ужасна..хах направо с отвратителен характер..някаква вещица от ада направо... нз как сама се понасям..хаха
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Супер фен
    E adski e tupo da se samoopredelqm prosto nqmam takova samochuvstvie za sebe si, che da trugna da se opisvam kolko sam gotina i e.t.c.
    Moga da kaja, che sam nai-polojitelno nastroeniq chovek, nai-usmihnatiq i pochti vinagi kato cqla sam dovolna ot jivota. S edna duma OPTIMISTKA! :P Obicham jivota i vsichko koeto se sluchva okolo nego. Malko sam emocionalna ama nqma kak... :P
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Много си се радвам на чувството ми за хумор. На госпожицата съм и любимец
    Иначе са кефя на характера си - никога не съм доволен от себе си и винаги искам да постигна повече. Не съм голям инат.

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Град
    Plovdiv, Gangsta Paradise
    аз пък се даржа възпитано и не говоря простотии . Има и други начини да привлека вниманието на някои без да се правя на селянин и цървул.Викат ми че сам добричък и че сам готин. Аз единственото което ни ми харесва у мен е че когато сам до най-любимия човек се притеснявам.Понякога може само да я гледам в очите и да и се усмихвам въпреки ,че искам от всичко на света да я целуна

иначе запазвам самообладание и не избухвам като някакав луд за глупости. Спокоен сам дайе и преди всяка контролна тва много ми помага да мисля.
    ROCK will save the world

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си