.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 80 от общо 80
    Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    И не обвинявайте алтернативните хора, защото от другата страна има доста повече омраза и желание за кавги.
    такова желание се забелязва и от двете страни... А и не съм видяла някой да обвинява тука... (Дори ако се замисля, от постовете в тоя фоерум човек може да си помисли,ч е метълите са доста агресивни спрямо различните от тях- повтарям "От постовете във форума"

Джон Уиндъм ?

Мерсииии
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не е номерът да четеш много, а да четеш стойностни неща...както и с музиката.
    Именно затова казах, че във всеки стил музика, филми и книги има боклуци и стойностни неща... А как да разбера кое е стойностно ,преди да съм го прочела??? Предубежденията не вършат работа в случая. Ако ти си убедена че даден стил не струва, нчма да намериш нищо стойностно в него...Защото няма и да търсиш...
    Пък и като четеш много четеш и повече стойностни неща... Те така се откриват просто, понякога напълно случайно
    Пък и едно е да прочетеш 1-2 книги от някой автор, друго е да метнеш цялостното творчестоо... За Ремарк специално мога да кажа че си струваше...

например Коельо... бааахти скуката.. пише някакви вулгаризми с малко по- изтънчен тон и веднага всички манекенки им е любимия автор...
    Тва значи, че все пак си чел, нали?? Чел си, опитал си, не ти е харесало- ок... Но да съдиш преди да си прочел нещо, само по стила много хора така правят

между другото, прекалихме с офтопика

Град
    защо всички смятат, че да си различен е по- хубаво, и неразбран, неоценен и т.н.???

Ами... Аз не съм като хората значи. Всеки човек е различен, а тези, които парадират с това че са неразбрани и недооценени- нека си се кефят от този факт... Според мен няма достатъчно разбран и оценен човек на този свят- факт. И няма защо да се парадира с това...
    Сещаш се - тийнейджъра който ходи със странни дрехи за да е по-интересен, твърди че не му пука кво мислят другите, и в същото време надава вой че никой не го разбира... Или наистина ти пука дали те разбират, или спираш да се оплакваш...

И другия вариант- праи напук,напук,напууууук на всички и всичко... Гордее се с това, иска всички да разберат как мрази обществото и как то мрази теб... И в един момент става адски досаден с хвалбите си коко начи е различен и как мрази всички...
    И още- тийнчето с ниско самочувствие, го приемат в няква "групичка" "различни" И ХОП! той е вече голям и важен, с високо самочувствие... повтаря папагалски заучени фрази от пеканите си аверчета, слуша тяхната мусика, облича се като тях...
    И естествено почва да натяква на всички останали колко са обикновенни, клонирани, нискоинтелигентни, без собствен стил- и да избива всички останали му след "поготиняването" комплекси...

Естествено има и истински предстваители на субкултурите и "лейбълите" - те са различни БЕЗ ДА ИМ ПУКА другите какви са, дали са масово оценявани, дали хората ги харесват, и просто си живеят живота както го разбират...
    Има и съвсем нормални хорица със собствени разбирания, които са различни, без да навират този факт в лицата на всички останали...

Ако някой го прочете- една водка от мене

Град
    тааа това, което си написала е интересно, но повечето издава доста комплексарщина, но не дава точно отговор на въпроса защо е предпочитано от всички да си различен???
    Издава доста МОЯ комплексарщина ?? Странно- дано не съм те разбрала правилно...

Това, което исках да кажа е ,че да си различен идва отвътре и не се прави умишлено...
    Тези които СЕ СТРЕМЯТ да бъдат различни, съзнателно и нарочно, имат проблеми със пубертета и самочувствието...

п.с. Напълно ясно ми е , че на теб ти идва отвътре...

hah az sum pripatkalotdavana :P 4uvstvams e ekstra ne se oplavam ot ni6to samo jenite sa mi malko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си