.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Цитирай Първоначално написано от California
    в кола брои ли се?

НЕ
    2т. забрана за ползване на профил

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    еее уби ми надеждите
    ми значи не съм пробвала на вън...пък и то ся е студено
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

I az taka samo v kola ama v parka inache e iako

Град
    Sliven
    На мен са ми правили в парка и в кола мнооого е яко

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз не съм пробвал :/
    А това за дискотките..ба.. че то там май вече си е най-нормално място :/

Град
    Sliven
    О да за дискотека вече е супер нормално

udowolstwieto
    Guest

-

xexe mi posledniq pat si prilagah umeniqta s ezika w u4ili6tniq kenef,a na mene w parka w edni hrasti...ay be6e ne6to neweroqtno

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Ами нито съм правил нито са ми прави ли,но ще чакам с нетърпение този момент.
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Emi na edna peika pred edin vhod pravih svirki na priqtelq mi.Be6e mn qko izivqvane :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    Цитирай Първоначално написано от Foxi_v6
    pravil sam go v zooparka sofia ....v asansior ama ne znam tva dali se smqta navanka...ami pravili sa mi svirka na otkrito dokato 4etq vestnik v bus na kapak na kola i v edin teatar...i nai qko beshe na otkrito na pistata na edin frend a i v edno xale sa mi....ama ne znam pada li v grupata iskam da mi pravqt dokato sam v fintes zalata gokato vdigam she dina sigorno 200 ot lejanka ...ili pak dokato sam v klas ikasm da mi,.....tva e ot men
    за мен си мухльо както и да го погледна
    imam 4uvstvoto 4e toq Foxi_v6 e palen kele6.. mislq daje 4e e i devstven .. kato go slu6am kvi prostotii rasi.... nqmam dumi...

аз в детска градина през лютото вечер като няма никой е много добро местенце и там съм правила

Голям фен
    Ami chukala sam se na otkrito v edna detska gradina ,f neshto kato tunel,i na peika.. A sfirki sam praila vyv vhod i v detska gradina i v morskata ....
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

oooo frenska lubov :P mmm na plaja,v asansiora,i pod du6a
    Nikoi ne umira destven,za6toto jivota preebava Vsi4ki!

Цитирай Първоначално написано от desert^rose
    oooo frenska lubov :P mmm na plaja,v asansiora,i pod du6a
    Съмнявам се че душа ти е навън освен ако не ползваш външната врата за да стигнеш до него За асансьора не сум сигурен.

Докторската градинка,парка Заимов и на една беседка пред блока ми.Но винаги съм искал на парти или в кенефа на някоя бирария или нещо такова (само ако не са опикани ,но нали за това има женски тоалетнни)

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Guest
    ami i za men legloto ve4e e nepoznata zona-pravila sum ne samo svirki no i sez navsqkude-vuv vhodA malko predi na6te da izlqzat,vuv kolata v dvijenie{malko e opasno-ima risk ot katastrofa}v parka,do edno ezro kato do nas ima6e edni hora koito razbraha i postoqnno gledaha,amm v starinni kreposti v dva grada,v kino i na o6te mnooo mesta,no 4estno kazano moje da zvu4i mrusni6ki no i az samata adski izdivqvam kogato pravq svirka na nqkvo qko mestence

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami i za men legloto ve4e e nepoznata zona-pravila sum ne samo svirki no i sez navsqkude-vuv vhodA malko predi na6te da izlqzat,vuv kolata v dvijenie{malko e opasno-ima risk ot katastrofa}v parka,do edno ezro kato do nas ima6e edni hora koito razbraha i postoqnno gledaha,amm v starinni kreposti v dva grada,v kino i na o6te mnooo mesta,no 4estno kazano moje da zvu4i mrusni6ki no i az samata adski izdivqvam kogato pravq svirka na nqkvo qko mestence
    offtopic : кой филм гледахте?

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Аз и секс съм правила на открито...
    А френска...в градинки, в Заимов, в Борисова, на една пейка...
    p5ravila sam go i az ne6o takova.....
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Мега фен
    Фокси, душко, няма да вдигнеш 200, а ще ги изпуснеш върху себе си.

Pepi 'The eye
    Guest
    pravil sam go v zooparka sofia ....v asansior ama ne znam tva dali se smqta navanka...ami pravili sa mi svirka na otkrito dokato 4etq vestnik v bus na kapak na kola i v edin teatar...i nai qko beshe na otkrito na pistata na edin frend a i v edno xale sa mi....ama ne znam pada li v grupata iskam da mi pravqt dokato sam v fintes zalata gokato vdigam she dina sigorno 200 ot lejanka ...ili pak dokato sam v klas ikasm da mi,.....tva e ot men
    imam 4uvstvoto 4e toq Foxi_v6 e palen kele6.. mislq daje 4e e i devstven .. kato go slu6am kvi prostotii rasi.... nqmam dumi...
    Епа да то от далеч си личи... пича у тех сигурно сичко лепне

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Navsqkade...osobeno ve4erta

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    на бул. Витоша - вече е пешеходен - духайте си на свобода
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

V parka na tamno...boi na negri w tamna no6t i ako se s4ita za nawanka w toaletnata na edno kafene...adrenalina e golqma raota
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Цитирай Първоначално написано от Pepi 'The eye

mnoga da vi se izsmeq v licata be deca takiva.mn ste tapi moga da vi kaja 4e parvo foxito ne e muhlio i vtoro ne e devstven za razlika ot vas i ako moje vmesto da mislite i da se grijite za drugite hodete pomolete nqkoe momi4e da vi duha za da razberete kakava e trapkata.....qsno ili si biite 4ikii i ne se obajdaite.tapanari takiva....
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Фен
    Град
    lulin
    Цитирай Първоначално написано от Pepi 'The eye
    я си влезнете в профитата бе лаина и тогава говорете да не ви видя IP.тата и да ви сера на лицето ко се обайдате да тои даже еба в зоопарка и кво некав проблвм иметляци ткива я се скриите бе

Фен
    Град
    Sofia
    foxito ne e muhlio i vtoro ne e devstven za razlika ot vas ///XA XA XA XA XA XA XA XA EVALA NA AVTORA AMA E PROST I DEVSTVEN ....100000 $ NA BAS 4E NE SAM I IMA 14 MOMI4ETA KOITO MOGAT DA GO DOKAJATT...XA XA BALA4E

Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си