- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде навънка - [Френска]
Геройство ли е да си ебал? Всеки може да получи секс от курва.
Първоначално написано от Foxi_v6
az sam edno ot tqh.....zatova 4e....vmesto da go psuvate.otidete i mu kajete:batko nau4ime kak da svalqm mackite kato teb.povervaite ima opit...
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
а за мене няма да кажеш а
Първоначално написано от street_force
e sega kakvo revnuva6 li..q stiga....za tebe vsi4ki znaem...ama za6oto foxi si e opiten zaradi tva go kazvam.a ti kakvo sega se buta6 be besss...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Опитът не значи качество на съответната работа.
Първоначално написано от `Death`Whore`
a ti intiligentnata moje li da ne se me6a6 navsqkade......
Нямам друга работа просто.
qsno..ama nedei taka....ne e hubavo da se mesi6 navsqkade
Да...а вие водите смисления спор дали еди кой си е девствен. И ти и той се опитвате да докажете, че не е...
хм... нз дали е истина, но от моя гледна точка виждам така нещата - не е важна бройакта, колко са задоволени, колко лесно или трудно са свалени, колко пъти са ти духали, къде са ти духали, с колко момичетата си се ебал, къде си се ебал... важно е да се наслаждаваш на момента! Това което се е случило преди, камоли ще ти пука, ако това което правиш сега те задоволява. А щом се обсъжда това... хм... ми има си термин "бройкаджия". Всеки с характера си
А по темата, място за свирка? Хм... ми някой каза, че Витошка е пешеходна зона... еми там има много лъскави магазини, следовалтено и задните им стайчки са много лъскави и удобни за целта. Има си и табелки "Затворено", пък и продавачките, особедно по тази улица, се подбират по външен вид, такаче са готини, няма как да се оплачеш![]()
Don't hate me, I'm just blind.
dj`tigticata -
ахаха а ти нали знайш че има една песен дет са вика "на майка ти миризливата уста да го дам", аз бих допълнил - баща ти завалийиката а някой по прост от мене би ти казал еби си майката..
искам да ти кажа че хич не светиш в очите като си признаваш че на 11 са ти го дали отзаде и защитаваш момчето на което сяка вечер духаш но..
моля се на господ да не се гордееш че си курва но се пак различни хора, различни чудесии..
бог да те прости.. само тфа..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Първоначално написано от [CSKA
PEDERUNGEL TAKAV SEGA ME 4UI MN DOBRE.....NE GOVORI NITO ZA MAIKA MI NITO ZA BA6AMI BA6A MI E MARTAV I AKO 4UQ O6E NE6O....ABE 6E VIDI6.I NE SAM KAZALA 4E SE GORDEQ.VSEKI SI IMA SOPSTVENO MNENIE AZ PI6A PO TEMETA A TVA 4E NA TEB TI E KRIVO NE ZNA4I 4E 6E SI GO IZKARVA6 NA MEN..QSNO.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tapanar takav...drugiq pat ne obijdai bez da znae6 ....abe idiot.....
Имали модератори наоколо.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Не сам правила френска любов,нито на мен са ми правили,предпочитам на закрито , на удобно,където да не се притеснявам ,че някой може да ни хване![]()
![]()
Who can say when the roads meet ,
That Love might be
In your heart!-Only Time
На плажа вечерта...Беше магично.