- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Kelly Clarkson
az ne q slu6am mn,ama "Because of you" mi haresva!![]()
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
аз само тези съм чувала и не са нищо особено, а иначе момичето си е хубавичко деПървоначално написано от the_viki
![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Behind these hazel eyes me kefi nai-mnogo
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
SUBG( since u been gone) , Breakaway, because of u , behind these hazel eyes i miss independent. abe taq Kelly q obojavam a su6to taka Avril, Lindsay i Hillary sa mi lubimki :P
Слушал съм 3 нейни песни:
Since You've Been Gone
Behind These Hazel Eyes
Because Of You
Само първата не ме кефи, втората е много яка, а третата я слушам по цял ден и супел много ме кефи. Като цяло имам доста добро мнение за Кели.
Сори, но комерс не слушам!
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
![]()
If you marry me,
would you bury me?
Would you carry me to the end?
So say goodbye to the vows you take.
And say goodbye to the life you make.
And say goodbye to the heart you break.
And all the cyanide you drank.
Az moga da kaja che vsichki neini pesni me kefqt.. no nai mnogo Addicted i Because of you hear me i behid this hazel eyes i sinse u been gone... az imam celiq i album i mnogo mi harsva... no tiq sa pesnite koito na chesto slusham...
shtah da zabravq beautiful disastar..
No nai haresvam Addicted...
кво не ви харесва в женичкитеПървоначално написано от Sinister_Doll
![]()
най-обичам женичките, женичките, женичките...
не бе верно кво не им харесвате![]()
nai-mi haresvat Because of you i Since you've been gone
На лъжата краката.... не са ръце !!!
because of you i Behind These Hazel Eyes
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
because of you super mn me kefi, no i Behind these hazel eyes sa6to q biva
mi az znam samo edna becouse of you
Kelly Clarkson-тая пичка е върха!Една от любимките ми!Невероятна е!Любимите ми песни са:Hear me(най-великата песен),Addicted,Behind These Hazel Eyes,Because Of You,Anytime,Since U Been Gone,Miss Independent...Страхотни парчета!!!Кели е СУПЕР!!!
Сложи си слухово апаратче и очила по възможност с по-голям диоптер и вярвам, че и сам ще разбереш!Първоначално написано от Sa3ana3a
6te mi prati6 li na maila pesni4kite hear me, addicted i miss independentПървоначално написано от avril_lavigne
mariella_17@dir.bg
10xpredvaritelno
ми по принцип не я слушам ама because of you пък всички дето толкова я боготворите чували ли сте я да пее на живо???? ведъж бях попаднала на неин концерт ужасссссс![]()
![]()
Бе то на всеки човек можеш недостатъци да намериш като сложиш слуховото апаратче и големия диоптер, защо да ги виним за това че се опитват да се прават на по добри от насПървоначално написано от Her Infernal Majesty
![]()
abe tasq o6te li pee murdaSAMO METAL
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!