- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Problem sys penisa
Znam 4e ima dosta podobni temi vyv foruma no nikade ne namerih otgovor na problema si. Na 14 i polovina sym a o6te nqmam sperma.Kolkoto i da lyskam ni6to ne izliza. Molq vi pomognete mi!!!!!!!!!!!
Мисля, че скоро имаше подобна тема. НЕ МОЖЕ ДА НЯМАШ СПЕРМА! Няма такова положение. Ако желаеш пиши ми ЛС
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Spoko 6e ti doide,pri vseki e razli4no.
Pak i za kade barza6???![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимкИ в подписа!
/забрана за позлване на такъв!
Az sum na 15 i mi e trudno da si biq 4ekii!No imam sperma,ima6 li mokri sani6ta?Първоначално написано от Анонимко
Da imam mokri syni6ta oba4e spermata(ili kakvoto e tam) mi ne e bqla a pove4e bie kym prozra4no.Tova normalno li e?Първоначално написано от Анонимко
разбира се!![]()
Споко е пич все пак си на 14 ще ти дайде![]()
Ще ти кажа само едно: Човече радвай се докато е така, лъскай на воля и навсякаде, това хич не е проблем това е хубаво нещо щот после ще видиш какъв проблем е не да нямаш а да имаш, кат лъснеш после трябва да намериш място да си го изхвърлиш освен това вече трябва да внимаваш докат праиш секс да не стане авария нали ме разбирашТА РАДВАЙ СЕ ДОКАТ МОЖЕШ ЧЕ ПОСЛЕ...
Даммм прав сиПървоначално написано от Sa3ana3a
![]()